Gå til innhold

anony0101

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anony0101

  1. Hei,

     

    Jeg ville lest denne artikkelen her

    Nederst finner du konkrete eksempler på hva du kan gjøre, slik om å ringe alarmtelefonen eller snakke med slettmeg.no.

     

    Du kan også se gjennom disse videoene (har ikke sett dem selv, men de ble linket fra Kripos sin facebook)

    I ditt tilfelle er nok dette mest relevant.

     

    EDIT: La til litt. 

    det som egentlig jeg er redd for er at jeg skal være "utro" igjen? 

  2. Beste tipset til alle som sender drit, er å ikke svare de.

     

    Svarer du gir de seg ikke.

     

    Fant ut at sist jeg "drev på med noen" var i Januar... og da sendte jeg bilde til gutter som var deseprate.. blir for fort manupulert rundt.. vet ikke om jeg har endra meg..det som skremmer meg...?

  3. Hei når jeg var 14 ( for 2,5 år siden) så sendte jeg et undertøy bilde til en gutt, ble til flere etterhvert. nå begynner jeg å tenke på at jeg virker som en hore osv...

    nettopp i dag fikk jeg melding fra en som har spredd det bilde og at jeg kan være en stor hore fordi jeg har sendt bilde til flere gutter på samme tid.......

     

    Jeg har liksom forandra meg og stoppa opp med de bildene. jeg er bare sykt redd for den personen som jeg liker nå skal tro jeg er sånn og at jeg ikke er en å stole på osv. 

     

    for  før når jeg var 14 år.. så  likte jeg  en person over nettet sant? vi drev på en måte på før,, også sendte jeg bilder til andre, og jeg angrer sykt den dagen i dag.... 

    Jeg er også sykt redd for at flere ikke skal tro jeg har forandra meg? når jeg har det.... og mange ganger når folk kaller meg ting er jeg redd for at jeg skal tro jeg forelsker meg i alle og deler bilder av meg selv til alle nå?...

     

    Så hva bør jeg egentlig gjøre ??...

  4. Du må huske på at speilet viser deg speilvendt. Ikke slik andre seg deg, eller slik et ordentlig kamera eller bak kameraet på tlf gjør.

    Man er som regel mest vant til å se seg selv speilvendt nettopp pga dette. 

     

    Speil er egentlig en litt dårlig indikator på hvordan du ser ut, med mindre du er helt symmetrisk. 

    takk for svar :). er av og til jeg faktisk ligner på den personen jeg ser i speilet på bildene. så jeg aner ikke helt hvordan jeg ser ut :),'

     

    har faktisk fått tilbakemelding på at jeg ser helt lik ut på bildene jeg tar av meg selv. mens noen sier at de ikke vet

  5. Tenker at du kanskje ubevisst gjør et eller annet med kroppen eller ansiktet ditt når du tar bilde. Når andre tar det så har du din naturlige kroppsholdning. Kanskje det ser rart ut for deg fordi du ikke er vant til å se deg selv annet enn når du gjør deg til?

    Kjenner en som også har dårlig selvtillit , og legger merke til at hun prøver å se bra ut når hun tar bilde av seg selv, men hun ligner enda på seg selv. syns dette er merkelig.

  6. Du er opphengt i enkelte småting på kroppen din som du har komplekser for. Når du tar bilde av deg selv så passer du på at disse småtingene ikke synes. Når andre tar bilde så tenker de ikke over disse tingene fordi det egentlig ikke er noe ille. Bare du som innbiller deg det fordi du har dårlig selvbilde.

     

    Men det som er merkelig er at uansett hvilke vinkler og hvor merkelig jeg prøver å få bildet når jeg tar det selv. ser det annerledes ut enn når andre tar det.

     

    altså hver gang folk tar bilde av meg ser jeg forskjellig ut på alle bildene? er ikke det merkelig

  7. Hei jeg er en 16 år gammel jente som sliter en del med selvbildet.

     

    Problemet er at jeg er fornøyd med selvportrettene jeg tar av meg selv og når jeg ser med i speilet/ av og til bilder folk tar av meg.

     

     

    Hvorfor er det sånn at jeg ser helt forferdelig ut på mange av bildene folk tar av meg?, av og til ser jeg faktisk ganske bra ut på de men ofte ikke.

    Hvis jeg ser meg i speilet eller bilder jeg tar av meg selv, ser jeg ganske lik ut hver gang?, men hvorfor ikke på bildene folk tar av meg?. '

     

    Skal jeg da stole på de bildene jeg tar eller bildene andre tar av meg?

     

     PS: Når andre tar selvportrett av seg selv så har jeg merket at de ser helt lik ut på alle bilder, men hvorfor gjør ikke jeg det?

×
×
  • Opprett ny...