Gå til innhold

BaronDavid

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BaronDavid

  1. Denne fargetrekanten, viser den maksimalt fargeområde? er det flere nyanser av grønn enn rød?

     

     

    Det menneskelige synsapparatet har større sensitivitet for den grønne delen av fargespekteret. På samme måte som skjermene bruker RGB for å vise farger så har vi synsnerver som tar opp de tre samme fargene, og de nervene som ser de grønne fargene er mer sensitive. Dette blir igjen gjenspeilet i de forskjellige farge modellene. Den grønne kanalen er også den som har mest i si for lysstyrken til et digitalt bilde, luminansen blir kalkulert utifra (ca) 21% rød, 72% grønn og 7% blå.

  2. Fekk e-post frå Gmod folka pga ein mod eg laga til Skyrim ifjor. Fekk intrykk av at de kontakter mange modskaperer og spør etter rettigheter til å bruke modden.

     

    Eg skal ikkje hevde at dei ikkje har reint mel i posen, men det er rart at eit selskap skal tjene på andre sitt gratis arbeid. Eit selskap som som tar seg råd til å saksøke ein som laget ein populær mod.

    • Liker 1
  3. Hadde akkurat samme problem.. Mista Hardcore characteren min pga det.

     

    Det viste seg å vere overoppheting her vertfall. Det skjedde bare om dagen og det var de dagene det var så varmt. opnet vinduet og voila! Seinere fant eg ut at ei vifte i kabninettet hadde slutta også.

     

    Er det sånn random 10- 30 min inn i spillinga? Det må vere noko med korleis D3 bruker ressurser, for det var bare i dette spelet at pcen overoppheta seg.

  4. D3 er også veldig krevende på disken, siden det streamer fra disk isteden for å laste opp "levels" i minnet. Sånne laggs (men mye kortere, 1-2sek) opplevde eg og. Flytta spelet over på SSD og det ble helt perfekt.

     

    Dette er et problem som mangen har. Eit alternativ til SSD er å innstallere D3 på ein USB pinne.

     

    Dette i kombinasjon med ein sliten harddisk kan nok kanskje bety at du har et nærliggende havari på lur og bør sikkerhetskopiere ja.

  5. Kanskje dette svaret blir litt banalt, men eg hadde problem med at pcen kræsja for noen dager siden. Eg inntallerte windows på nytt men det gjorde ingen forskjell. Etter det så tenkte eg gjennom kva endringer som hadde skjedd siden sist, og da kom eg på at det hadde vært veldig varmt i været de siste dagene. Så eg opna vinduet og etter det har problemet vært løst :)

     

    Det trenger ikkje nødvendigvis vere overclock for at det skal skje. Chipsettet kan bli veldig varmt på nokon pccer. har du sjekka om ei vifte i kabinettet har slutta og gå?

     

    Ellers så er ram ofte eit problem i slike tilfeller, men det er som regel etterfulgt av BSOD.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...