Gå til innhold

WackoJacko

Medlemmer
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WackoJacko

  1. Jeg har ADSL fra telenor og bruker et program (RealVNC) som gjør at jeg kan koble til PC-en min fra en hvilket som helst annen PC på nettet.

     

    Problemet er at den eksterne ip-adressen jeg har på PC'en min hjemme skifter nesten hver dag. Det gjør det umulig for meg å koble til hvis jeg er vekke mer enn en dag, dessuten er det et slit å skrive ned den nye ip-adressen hver gang!

     

    Så finnes det...

    a ) en måte å få ip-ardessen til å være den samme hele tiden?

    eller

    b ) en måte å finne den nye ip-adressen fra en annen PC på nettet?

     

    mvh

  2. Hallo

    Jeg har nettopp reinnstallert xp og siden da har usb 2.0 ikke fungert, bare 1.0. Når jeg prøver å innstallere usb 2.0 driveren som fulgte med HK kommer det opp at det ikke er nødvendig siden jeg har xp med SP1 eller høyere!

    Må jeg aktivere usb 2.0 på en eller annen måte?

     

    HK: A8N-SLI Deluxe

    OS: XP pro Eng. SP2

  3. Hallo

    Hjemme hos meg har vi 6 mbit internett fra telenor. Vi har en 3Com officeconnect trådløs router og den maskinen som er koblet til routeren med kabel oppnår full hastighet, mens jeg på gutterommet med WLAN på nøye meg med 1,6 - MAKS 1,8 mbit. Dette er selfølgelig irreterende. Jeg trodde 11g hadde en teoretisk hastighet på 54 mbit :hmm:. Jeg vet det verken er signalstyrke eller brannmur som er problemet.

     

    På min 3Com USB adapter står tx rate i status på 11.0 mbit, mens i configurations står den på 54 mbit. Og under Wireless Client list på routeren min står det Client type: 11b. Det er litt rart. Men 11 mbit burde jo holde anyways.

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre for å få raskere WLAN?

     

    PS: vi har kryptering på om det skulle spille noen rolle!

  4. Hei!

    Jeg skal reinstallere XP. Nå har jeg to harddisker og den disken OS ligger på er delt opp i to partisjoner, en for system og en for lagring. Hvordan går jeg fram når jeg skal reinstallere? Må jeg formatere både system og lagring partisjonen på denne disken?

     

    EDIT: w00t, 100 innlegg :w00t:

  5. Hallo

    I går fikk jeg desverre spyware på min PC. Jeg brukte denne guiden for å fjerne spywaren pluss at jeg oppdaterte display drivere. Når jeg var ferdig med begge deler og skulle reboote frøs maskinen ved "windows starter opp" (eller hva d no står) og den har den gjort siden! :thumbdown:

     

    Jeg avinnstallerte alle programmene jeg brukte for å fjerne spywaren i sikkermodus......til ingen nytte. Jeg har en mistanke om det kan være ATI catalyst control center, men det kan ikke avinstalleres i sikkermodus.

     

    Noen som har peilig på hva jeg kan gjøre??

  6. Ja, noe av det første jeg gjorde var å resette BIOS, men problemet er at siden det står på "apply at startup" spiller det ingen rolle hva jeg gjør i BIOS før startup. Jeg tenkte på å overklokke CPU så høyt at det kom feil når windows lastet og jeg fikk valget om å starte i sikkermodus, men jeg tenkte det kansje finnes en bedre metode......... :hmm: Takk for svar, men er det noen andre forslag?

  7. I det siste har jeg drevet å overklokket PCen min. I dag skulle jeg gjøre den siste "fintuningen" vha. a64tweaker. Jeg valgte innstillingene jeg ville ha og trykket "apply at startup" eller noe liknende. Det var ikke særlig smart for nå klikker PCen med en gang jeg har kommet inn på brukerkontoen min i xp og den begynner å boote på nytt! Har ikke lyst å reinstallere OS, noen forslag til hva jeg kan gjøre. Kommer som sagt aldri inn i windows så lenge at jeg får gjort noe så jeg kan ikke slå på sikkermodus eller noe! Trenger hjelp, plz!?!

  8. Har i skrivende stund en 3500+ @ 2.5 Ghz med 1,5 på vCore, tenkte jeg kunne overklokke litt lenger om jeg øker spenningen ytterligere. Har hørt at det er litt "risky", så det jeg lurer på er om det er kun temp og stabilitet som setter stopper for hvor høyt du kan sette vCore? :hmm: Har ikke lyst å riskere hele CPUen for litt ekstra ytelse.

     

    PS: Har hørt om noe farlig som heter elektromigrasjon, når kan det bli et problem?

×
×
  • Opprett ny...