Gå til innhold

fal

Medlemmer
  • Innlegg

    323
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fal

  1. Tenkte å oppgradere disse delene siden det dumme hovedkortet mitt og 2500+ barton'en begynner å bli ganske gamle..og div. lette-medium spill begynner å hakke litt. Det har ikke så mye med skjermkortet å gjøre, da den er ganske ny. Det er helt det samme for meg om cpu er intel/amd. Det som gir meg mest for pengene er ideelt. Budsjettet er faktisk ikke så strengt..men øvre grense er vel rundt 3500-4000. Det kunne vært ok med litt billig hk, siden jeg har bare 1 gig minne. Kunne vært en ide å oppgradere til 2gb minne.

     

    Dermed tenker jeg at følgende krav burde stilles til hk :

    - støtte for ide og s-ata

    - 2-4 gb ram støtte (2 gb minst!)

    - agp støtte (vet ikke om agp er standard i hk i dag, er lenge siden jeg kjøpte hk)

    - 64 bit støtte er en fordel, men ikke noe absolutt krav.

     

    CPU er jeg usikker på..Har 2500+ barton akkurat nå(ja, den er old, vet det)..men trenger noe som ville tilsvart ca 3800+ elns på det gamle systemet som AMD brukte. Er nemlig ikke helt sikker på hvordan det nye systemet til intel funker mhp. CPU rating osv..Dere får nesten komme med forslag selv :)

  2. Sier ikke at man ikke skal få gifte seg med hvem man vil. Men at ens samlede tilknytning er større til det andre landet og at man da burde flytte dit, kontra flytte ENNÅ et slektsledd til norge for å utnytte systemet.

    eheh..hva meneru med utnytte systemet? Utledninger som gifter seg, får ikke noe mer enn hva norske ektepar får. (Om du mener at dem ikke har rett på et bedre liv enn det de hadde i sitt opprinnelige land, så er det en annen sak.)

  3. Toward the middle of the frame, you are a realist.

    Facing right, you are innovative and active, but don't have a strong sense of family, nor do you remember dates

    With few details, you are emotional and naive, you care little for details and are a risk-taker.

    With 4 legs showing, you are secure, stubborn, and stick to your ideals.

    The size of the ears indicates how good a listener you are. You don't listen!

    The length of the tail indicates the quality of your sex life. You have a great sex life.

     

    lol

  4. det er ikke akkurat en overraskelse at pakistanske kvinner ikke er sysselsatt i like stor grad som mennene? pakistansk tradisjon heller mot at kvinnen blir hjemme mens mannen jobber

    7505542[/snapback]

     

    Vet ikke om det er så gæern verdi...? KRF liker sikkert den tankegangen. Men så er jo våre verdier så mye bedre. Vi gauler ut som et gjeng med ferdigklonede Ole Brum'er ; Ja takk! Begge deler!! Og den tankegangen er jo den eneste rette, ikke faen om vi engang vil vurdere andre synspunkter, og hverfall ikke fra et gjeng livsfarlige muslimer, med eller uten skaut... :D

    7505676[/snapback]

    jeg mener at denne verdien er utdatert, men casen er at pakistanere (ja, også kvinner) er uenige med meg. så da blir de vel hjemme og blir husmødre, synes ikke det skader noen egentlig.

  5. Jeg syntes det er veldig interessant med det du kommer med salah. Det er interessant å få vite hvordan "den andre" siden tolker saken.

     

    Hvordan kan man være nasjonalist samtidig som å utvandre fra landet sitt egentlig? :hmm:

    7505284[/snapback]

    vel, det går fortsatt an..spesielt mødre er flinke til å trekke fram spørsmålet "har du tenkt å gifte deg? I såfall hvorfor ikke med ei inder?" (evt andre nasjonaliteter) :p

    sad but true ^^

    på den andre siden har du såklart nordmenn som sier til deg "du har bodd her i 6 år snart, så du er jo nordmann" mens du husker tilbake til hvordan faren din sier "du er inder uansett hvor mye du prøver"

  6. At du er desperat på å finne negative nyheter anngående muslimer. La nå de syns at hunder er urene dyr de som vil. En bikkje er ikke akkurat så ren uansett.

    7493032[/snapback]

     

    Folk som lever av å yte "sørvis" skal da vel ikke kunne nekte enkelte grupper, slik som blinde denne pga religiøse overbevisninger? De som nekter dette burde blitt fratatt løyva.

    7498189[/snapback]

    der er jeg faktisk enig, det er en ting å tro på at hunder er urene, men jeg synes ikke det er grunn til å dra religionen på jobben. I såfall burde en finne seg en jobb som ikke ville utfordret dette dilemmaet

  7. Har møtt mange forskjellige mennesker, og også Pakistanere, og har til gode og møte en inaktiv Pakistaner :hmm:

    7495850[/snapback]

     

    Da har du ikke lett spesielt hardt:

     

    http://www.ssb.no/emner/06/01/innvregsys/

     

    "Ellers finner vi til tross for disse tendensene, en ganske lav sysselsettingsprosent i enkelte innvandrergrupper med lang botid i Norge. Dette gjelder blant annet den største ikke-vestlige gruppen, de fra Pakistan, som hadde en sysselsetting på 44,6 prosent"

    7497921[/snapback]

    Du glemte :

     

    "Dette lave sysselsettingsnivået har først og fremst sammenheng med en svært lav yrkesdeltakelse blant kvinnene. Kvinner fra Pakistan hadde en sysselsetting på bare 28 prosent, mens mennene lå på 60 prosent. Med andre ord hadde de over en dobbelt så høy sysselsetting som kvinnene og lå nært opptil gjennomsnittet for innvandrermenn."

     

    (pussig nok, var ikke denne quoten så veldig langt unna din qoute i teksten)

  8. lol, la nå han mene hva han vil, det er ikke som om folk tar utsagnene hans for god fisk. og hvis de gjør det, ja vel, la de gjøre det..har ikke sett så mange prøve å kaste vigrid ut av landet (ja det er noen som har prøvd sikkert, men ikke mange). btw, skjedde med ytringsfrihet? (nøkkelord : magazinet)

  9. ser ikke noe feil med at israel skaffer seg atomvåpen når det er en del andre land rundt omkring som har atomvåpen..(jeg ser derimot at det er feil at noen som helst skal ha atomvåpen)

    7487842[/snapback]

     

    Det er/var vel ingen rundt dem som hadde disse våpnene da Israel fikk dem, men er eller enig i at ingen burde ha dem.

    7487862[/snapback]

    med rundt omkring, mente jeg rundt omkring i verden :)

×
×
  • Opprett ny...