Gå til innhold

HeiPåDeiLeverPostei

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeiPåDeiLeverPostei

  1. Du er kanskje ikke den fremste kandidaten nei. Men om du er egnet til tjeneste i Forsvaret så finner du lett utav det ved å gå på sesjon del 2.

     

    Er du motivert og består de fysiske minstekravene samt helsekravene så skal ikke det være noe stress for deg å komme inn. Du kan finne de fysiske kravene samt helsekrav ved å trykke Her.

     

    Se til at du klarer disse med god margin så får du mest sannsynligvis tjenestegjøre etter ditt ønske om dette blir aktuelt. Handler ikke om å "selge" seg inn, vis at du er motivert og klar de fysiske minstekravene så skal det gå kjempefint.

     

    Også veldig viktig at du ikke setter noe "krav" på hva du vil se i din førstegangstjeneste for iblant så får du det du får når du får det. Er ikke sy mye å gjøre med det.

  2. Tenker dere at man bare får en problem stilling også sier de "Hver så god, skriv om dette" eller kommer det faktisk litt info om det, en liten tekst om selve problemet?

     

    For eksempel at vi skal skrive om hvordan sensurering påvirker graden av rettigheter vi har som mennesker. Kommer det da en tekst vi skal lese og deretter da stilling til? Eller kommer det som jeg først nevnte å være ganske glest i informasjonen de gir deg, og du skal selv kunne noe innom den kategorien?

  3. Godagens

     

    Sendte en mail til Forsvaret for nå drøyt 2 uker siden om å muligens kunne flytte fram innrykket mitt fra januar neste år til nå kommende innrykk.

     

    Det tok 5 dager å bare få en bekreftelse på at de hadde mottatt mailen men har ikke hørt noe fra de siden da.

     

    Er det sånn at jeg må pushe saken for å få ett svar eller kommer dette automatisk? Kan jo heller ikke vente 1 måned på svar da fallskjermjeger opptaket er nå 23 juni. Får jeg satt fram innrykket vil jeg gjerne slippe det opptaket.

×
×
  • Opprett ny...