Gå til innhold

Detta

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Detta

  1. Jeg har en valknut i nakken, en dagaz rune på halsen, og en stor Ansuz rune på siden av  hodet mitt, for å nevne de som er synlige.  Får ikke noe særlig reaksjoner utenom Ansuz runa som jeg tipper folk forundrer seg litt over med tanke på at den ligner litt på Tyrsruna, som blir brukt av Nordfront som sitt symbol. Men det er fortsatt de færreste som bryr seg.

     

    Jeg tenker at det er viktig å  bevise for folk at dette er ikke nazistiske symboler. Hadde du bodd i USA hadde det vært en litt annerledes sak, der brukes norrøne symboler nesten ekslusivt i nynazistiske sammmenhenger. Men om du vil være på den sikre siden, unngå Odal runa ettersom den ble flittig brukt hos nazistene  og symboliserer nasjonalarv blant annet, samt Tyrsruna. Det kommer dog ikke til å hindre meg personlig om jeg ønsker å ta det i bruk ettersom Åsatru og hvordan det anser symboler er av en svært privat og personlig karakter.

    • Liker 1
  2. Yggdrasil (Skandinavisk) og dets dedikerte medlemmer og problemløsende admins ønsker deg velkommen til det sandete helvete som er Conan Exiles. Det er en tålig fersk PVP server laget på spillets release og vi har flere klaner som prøver å oppnå dominanse, dog det er ingen som har oppnådd kongedømme enda. Yggdrasil garanterer å få nye spillere til å føle seg velkomne og tatt vare på samtidig som det gir erfarne spillere massevis av konkurrerende muligheter. VI jobber med in-game content som player-made Arenaen hvor du hver søndag kan kjempe for å bli Grand Champion samt motta belønninger. Du får utstedt armor og våpen til kampen, samt mat og drikke hvis du er spectator.

     

    Hver større avgjørelse blir gjort på demokratisk vis gjennom en poll på Discord hvor du også kan søke om en voice channel til klanen din. Admins på denne serveren er kompetente nok til å løse de fleste bugs som du kanskje støter på! Er du klar til å komme hjem å hjelpe oss å gjøre dette til Conan Exile's beste server?

     

    Bilde av Arenaen: http://prntscr.com/jnoi3s

     

    Vi setter pris på forslag på nytt content og jobber for tiden med en nøytral by rundt Arenaen. Her skal du kunne trade, sosialisere og PVP'e på eget ansvar. 

     

    Discord: https://discord.gg/TzT42NB

    Server: EU[NOR/SE/DK] Yggdrasil!  // oslo19.spillvert.no:27205

     

    Håper vi sees! Arena signup er på torsdager!

     

    333.png

×
×
  • Opprett ny...