Gå til innhold

olanorsken

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olanorsken

  1. Takk tek.no! :)
    Neste gang det er noe galt med app store skal jeg sjekke her, fremfor å ringe apple support! Etter en timeslang prosess som inkluderte reset av diverse apple devicer og byttet av passord ser jeg at dere har mer informasjon enn apple selv.
    For han var tydeligvis ikke klar over at grunnen til at jeg ikke kom inn i app store var at tjenesten var nede, tvert i mot påstod han den var oppe.

  2. Det blir sikkert slettet av moderatorer, men:

    Hvorfor i alle dager skal dette bli slettet? "El overfølsomhet" er en psykisk lidelse, om noe.

     

    El-overfølsomhet er definitivt reelle plager som er vondt og vanskelig for de rammede å leve med, men det er overveiende sannsynlig at plagene skyldes en vrangforestilling om at elektromagnetisk stråling er årsaken.

     

    https://tjomlid.com/2011/06/11/el-overf%C3%B8lsomhet-myte-eller-realitet/

  3. Er det noen som kjenner multicast settingene for CD/Telenor IPTV? Jeg har ikke tilgang (cli tilgang) til zyxel boksen for å se selv, og telenor/cd/telenor"eksperten" forstår knapt nok hva jeg etterspør.

     

    Jeg har Telenor fiber, CD iptv men vil overhodet ikke bruke Zyxel boksen. Dessverre mister jeg IPTV uten å konfigurere min egen router med informasjonen jeg ikke har.

     

    Så, er det noen som har configen jeg trenger, eller en måte å få lest ut eksisterende config på zyxel boksen, så kan jeg hente det jeg trenger derfra sannsynligvis.

     

    PS. Er ikke interessert i noen "hvorfor ikke bruke zyxel boksen diskusjon" :)

×
×
  • Opprett ny...