Gå til innhold

Curion

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Curion

  1. Tror du har rekkefølgen feil her. apple kom ut med sin løsning før android kom ut. Faktisk så gjorde apples lansering av den orginale iphonen at google forkastet sitt operativsystem og startet på nytt.

    Apple har benyttet flere av Google sine teknologier, men senere utviklet sine egne. Det var dette jeg siktet til. Da Apple kuttet ut Google Maps f.eks. fikk de mye tyn, men etter at barnesykdommene var over ble også det en verdig konkurrent. Hvis Google kunne velge på nytt nå, så ville de kanskje ha gitt dem et bedre tilbud den gang, men for forbrukeren sin del kan konkurranse være viktig.

  2. Blir nok temmelig kule AI i spill da xD

    Vi får også veldig kule verdensledere med tiden. Når denne teknologien er oppe finnes ikke lenger menneskemakt, men maskinmakt styrt av et menneske. Sjansen for at en av våre fremtidige ledere skal ta over hele jorden ble plutselig 99,9% sannsynlig, men joda, det kan hende du rekker å få med deg noen kule VR-opplevelser før dette.

  3. Jeg prøver og prøver, men klarer ikke å forstå hvordan en kvante maskin er annerledes enn en digital maskin.

     

    Kan noen dumme ned ett konkret praktisk eksempel om hva, hvorfor og hvordan en kvante maskin gjør bedre enn en digital maskin ?

     

    PS: eksempelet må være dummere enn "ett bit kan være 0 og 1 samtidig" fordi såpass har jeg lest, men klarer ikke å forstå det praktiske.

    En kvantemaskin er egentlig ikke en kvantemaskin. (bare så det er sagt)

     

    Dagens datamaskiner benytter elektroniske eller mekaniske løsninger for sine oppgaver, mens kvantemaskiner benytter atomer. Du trenger ikke forstå, men utregningene ligger på et så høyt frekvensbilde at i teori kan en maskin jobbe "utenfor tid" fra vårt perspektiv. (men den gjør ikke det, det går bare ufattelig fort) Samtidig mener ikke en kvantemaskin at 0 og 1 er bastant, men at en bit både kan være 0 og 1 samtidig. En slik utvikling byr på utgangspunkt til å lage maskiner som i forhold til oss vil oppføre seg som Guder. Noen frykter denne utviklingen, mens andre ignorerer farene og ser kun på kjærligheten for temaet.

     

    Jeg er selv skeptisk, men skal ikke stille spørsmål ved eksistensens reise. Logikk sier at enhver supermakt med denne teknologien vil kunne gjøre livet surt for ganske mange individer hvis de vil, så jeg får bare stole på at Gud vet hva det holder på med. :-)

  4. Ettersom Opera er bygget på Chromium og benytter V8 som JS-motor, og denne sårbarheten ligger i FileReader API'en, så hjelper neppe det stort?

    Ofte er angrep rettet direkte mot nettleser, og av den grunn kan man føle seg litt tryggere ved å bruke en av de mindre populære plattformene. Å reklamere for dette vil selvsagt kunne virke i mot denne hensikten, heheh. Uansett er det bare en følelse helt til man finner ut noe annet.

     

    I dataverden finnes ingen "sikkerhet," men kun "gjerder," eller avgrensede områder, men ingen ting er utilgjengelig. Du kommer deg igjennom tykk skog om du må.

     

    Nå fant de et hull i gjerdet som var blitt veldig stort, men frem til nå har alle følt seg trygge selv om det har vært aktivt utnyttet hele tiden.

     

    La meg for min egen deilige følelses skyld avslutte med at det finnes hull over alt. Det eneste gjerdet ligger egentlig kun i viljen til angriperen siden elektronikk responderer på språk, men ikke er i stand til å vurdere, så vil det alltid respondere på kommando så lenge begge parter prater samme språk..

×
×
  • Opprett ny...