Gå til innhold

Nord39

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nord39

  1. Politi97 skrev (9 timer siden):

    Er det noen som har gode tips til hvordan man kan «forberede» seg til egnethets-testen? Tenker da spesifikt på singelintervjuet! Håper noen som har vært gjennom det kan bidra! Gjerne komme med tips til hvilke spørsmål man kan forvente, og hvilke som går igjen ?

    Hei! Jeg har fått inntrykk av at det er en uskreven regel å ikke dele spørsmål fra egnethet testen. Det blir helt feil om man skal pugge svar og det blir ikke ''ekte''. Mitt tips til deg er å være deg selv, så går det sikkert fint! Ingenting å grue seg til? Alle er veldig hyggelige og profesjonelle.

  2. Noen som vet om det er mulig å komme seg inn/få tilgang på treningsrommet i Stavern noen dager før skolestart? Flytter 17.Aug, og er keen på å holde treningen i gang de dagene og?

    I Bodø er det iallefall slik at det i teorien ikke er lov til å slippe andre inn uten at de viser gyldig adgangskort. Dette så uvedkommende ikke skal slippes inn på skolen sitt område. Men område i Stavern har jeg hørt er fint, så er en fin mulighet å trene ute eller bli kjent i området de dagene du er der før☺️

  3. Hvordan er mulighetene for å gå phs samtidig som man har hund? Er skoledagene tilnærmet vanlig arbeidsdag. Når det kommer til leiropphold osv er ikke hunderase noe problem. Tenker hovedsakelig på skolehverdagene generelt.

     

    Hei! Det er fler som har hund på mitt kull, dette har ikke vært et problem for de jeg kjenner. De lengste skoledagene varer fra 0815-1545, men det er ikke så ofte! Nå i eksamens perioden har noen av de hatt hunden med på skolen, og noen har valgt å levne hunden hjemme hos familien etter påsken da det er en hektisk periode! PHS skal endre hele studieplanen, så deres timeplan blir nok annerledes og forhåpentligvis får dere et mye mindre hektisk halvår enn vi har nå med 10 eksamener siste halvår   :)

  4. Er praksisplassene i oslo og omegn forbeholdt de som studerer phs i oslo? Jeg har lyst å komme meg litt bort fra oslo da jeg har bodd her hele livet. Ønsker derfor å søke bodø, men vil helst være i nærheten av familien i praksisåret. Står altså og vipper mellom oslo og bodø...  :hmm: Noen som vet?

     

    Hei! Jeg går i B1, praksisplassene som søkes på uten særskilt grunnlag trekkes tilfeldig av en datamaskin. Så uansett hvor du studerer skal ikke dette ha noe å si. Du får tildelt et ''lodd'', når datamaskinen trekker deg ut sjekker den om plass 1, 2 eller 3 er ledig ut i fra hva du har ønsket, om alle stedene er fulle får du tildelt en tilfeldig plass! Dermed er det mindre sannsynlig å få de populære plassene slik som Oslo osv. Men så skal det sies at noen må få de plassene også, så kanskje man er heldig å har en god plassering i ''lotteriet''  :) Jeg har inntrykk av at uansett hvor man havner er det et bra å spennende år å møte! Dere får masse informasjon om dette i B1 når det nærmer seg å søke praksisplass. 

  5. Noen her som vet hvor langt inn i juni egenhetsvurderingen er? Vurderer å ta en ferietur fra 17 juni, men det er veldig dumt å bestille noe og ende opp med skjegget i postkassa

     

    Om du ønsker egnethetsvurderingen tidlig vil jeg anbefale deg å melde deg på fysiske tidligst mulig. Vanligvis får man egnethetsvurderingen ikke så lenge etter det fysiske  :)

    • Liker 1
  6. Jeg fikk avslag, men jeg har tenkt til å klage. Jeg har mange argumenter som jeg mener er gode og kilder til å bevise dette. Jeg vil gjerne få noen til å lese klagen min for å se om den er god nok og om det er noe jeg burde legge til eller gjøre annerledes. Jeg ønsker egentlig at kanskje en ansatt hos politihøgskolen eller lignende skal lese den, men det er nok vanskelig med tanke på at det er sommerferie nå. Jeg lurer altså på om dere har noen tips som gjør at klagen min blir så bra som mulig eller om dere vet om noen som kan se på den? Vanskelige spørsmål kanskje, er nok meningen at jeg skal stå veldig alene om klagen men alltid greit å få hjelp om man kan :)

    Kan jeg spørre hva du ikke ble funnet egnet på? Var det fler punkter?

  7. Da går det på navn faktisk. Tro det eller ei. Helt sykt spør du meg..

    Hva mener du med dette? At det går alfabetisk... ?? Tenkte det kanskje ble loddtrekning eller noe. Helt sykt trasig uansett om man ikke får skoleplass selv om man har snittet som kreves grunnet det er ''tett i bunnen''. Virker bare som det er veeeldig mange som har samme snitt alt mellom 49,0-50,0

  8. Husk å sjekk søppelpost også, en av mailene jeg fikk fra PHS kom i søppelposten.

     

    Har ikke fått noe brev, så satser på jeg er videre. Strøk på intervjuet i fjor, så er overlykkelig nå.

     

    Har 49,9 poeng. Er fornøyd uansett hvor jeg kommer inn, så lenge jeg kommer inn. Kan godt flytte til Bodø i to år for min del, fin natur og kort vei til Lofoten. Miljøet er nok godt uansett hvor man kommer. Deilig å komme litt ut av Oslo.

     

    Eneste grunnen til at jeg ønsker/ønsket Oslo og Kongsvinger var så jeg kunne få avslutning i Rådhuset. Så kunne hele familien komme.

    Bodø blir nok bra skal du se! Kjenner en kompis som gikk ut nå. De fikk kun ha 2 stk fra familie eller nære under sermonien. Om det er til en trøst ;-)

    • Liker 1
  9. Var det mange som strøk på fysiske opptak når dere var der?

    Det er over 1500 personer som ble kalt inn til opptak i år. Nesten 400 færre enn i fjor.

    Prøver å få meg en liten oversikt over hvor mange vi kan ende opp med.

    Var totalt 1200 som endte opp med å konkurrere med konkurranse poeng i fjor.

    En venninne spurte PHS om dette. På grunn av færre søkere ble alle som var kvalifisert til opptak innkalt til prøver. Dette var 1800

×
×
  • Opprett ny...