Gå til innhold

anonym03

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anonym03

  1. Fikk en ny skjerm til jul (1440p 144Hz) og tenkte og oppgradere PCen for å få mest mulig nytte av den. Passer greit nå med romjulssalg. Bytter ut en GeForce GTX 1060 3GB med denne: https://www.elkjop.no/product/data/pc-komponenter/grafikkort/ASU1070DO8G/asus-dual-geforce-gtx-1070-oc-grafikkort-8-gb?scid=Pricecomparison2989_5_False

    og gå opp til 16GB RAM fra 8. 

     

    Hvor er det enklest å få solgt de gamle delene? Hvor mye er hver av dem verdt? Begge ble kjøpt for et og et halvt år siden, har det stor effekt på verdien?

  2. Siden jeg har foreldre som ikke er så glade i å gi penger/gavekort til jul, som er forståelig, har de mast litt på ønskelister. Jeg kunne tenkt meg et nytt gamingtastatur, men sliter å finne noen som ser gode ut og har "æ", "ø" og å" knappene. Noen som har et de er godt fornøyd med, eller har hørt om et sted jeg kan finne? RGB belysning ville vært fint, men ikke nødvendig :)

  3. Det enkleste er nok å søke opp sånt på nettet, fra Kina etc. Norske forhandlere er både langt dyrere og vanskelig å finne utvalget til. Det ligger sjeldent/aldri i åpent tilgjengelige nettkataloger og mye av det er bestillingsvare (fra Kina).

     

    Så litt på Amazon, men er usikker på hvor sterke de er og om det er sånn som trengs. Har du kjøpt fra Kina før? I såfall, husker du hvor?

  4. Høres ut som stempel er det du trenger da :) du må finne en "bryter" som slipper trykket ut av stempelet og stenger for i annen stilling så trykket bygger seg opp. Dette får armen til å gå opp og ned.

     

    Takk for tipset :) Hvor får jeg tak i sånne?

  5. Oooookeeeiiii..... kan du fortelle litt mer?

     

    Det er ikke helt ferdig planlagt, pga. det med pneumatikken/hydraulikken, med poenget med den/de er å fungere på samme måte som en arm: Skrur sammen to og to planker sånn at de blir som et par ledd. I mellom leddene blir det en aksel (er det riktig ord?), sånn at de kan lukke å åpne seg, som en arm. Så skal den kunne trekke seg sammen som en biceps, men en kunstig muskel eller en stempel.

     

    Jeg er litt usikker på hvilke materialer som trengs, og hvordan jeg skal styre den. Det er det jeg lurer på :)

  6. Ehhhhh.... hva trenger du den til?

     

    Ta et pneumatisk stempel.

     

     

    Hydraulikk er ofte å foretrekke fremfor pneumatikk. Hvordan skal det brukes? Størrelser, kraftbehov etc..

     

    Skal bruke den (sansynligvis flere) som en vanlig biceps. Håper ed kan bli 20 cm når de ikke trekker seg sammen. Har ikke et spesielt kraftbehov, men gjerne så mye som mulig hvis det ikke blir forferdelig dyrt :)

     

    Forresten, lurer på hva fordelene med et stempel kunne hvert ovenfor en muskel.

  7. Hei!

     

    Jeg trenger enn form for kunstig muskel, og pneumatiske ser ut til å være det letteste å bruke. Som jeg har forstått det trekker de seg sammen når man de får luft med høyt trykk i seg, og det har vi en kompressor til, hvis det funker. Hva slags materialer trenger jeg, hvorfor de materialene og hvordan burde jeg gjøre det? 

     

    Jeg vet at det er mange videoer og artikler på nettet, men jeg har noen problemer med å forstå dem, siden de er på engelsk.

×
×
  • Opprett ny...