Gå til innhold

don90z

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av don90z

  1.  

    Farcry 5, koster 649,- på Xbox Store også, så det er jo nøyaktig den prisen de forholder seg til... Jeg kjøpte en fysisk versjon av det hos Elkjøp for 549,.-...

     

     

    Greit nok Far Cry 5 er kanskje et dårlig eksempel. Kjøper utelukkende spill fysisk, så var ikke klar over prisen på Xbox Store. Sjekket at det også koster det på PS store. Er 649,- standard pris for nye spill digitalt nå? 

     

    Far Cry 5 var forøvrig ute til 449,- på Power når det ble lansert.

     

    Men at GameStop holder prisene på nye spill unaturlig høye lenge etter at det er ute er i hvert fall 100 % sant. 

     

    Power kan flytte pengene på varene hvor de setter opp prisen på noe som allerede koster over 5000, for da merkes det ikke om det er noen hundrelapper billigere. Så når de solgte Far Cry 5 for 449 så er det flott for oss som bare kommer til å kjøpe oss det og ingenting annet. Men butikken taper 200kr på den handelen, Gamestop kan ikke gjøre det samme og kan derfor bare ha salg når utgiverne går med på det. 

  2. Trolig glipp fra butikksjefen sin side som ikke har priset om de brukte spillene de har tatt inn og vært på hylla en stund...  Er jo ikke værre en å si fra til ekspeditøreren i kassen så får du ett bedre tilbud..

    Det er fordi brukte spill er noe gamestop eier direkte, mens nye spill er noe de nesten leier i forhold til inntekt på hvert spill og hvor mye kontroll det er utgiverne som gjør at det blir salg på spillene. Gamestop kan ikke sette opp et eget salg uten utgiverne for de kommer da til å kreve penger som om spillet ble solgt for 650 selv om det ble solgt for 300. De får 5.6% av et nytt salg, mens det tjener minst 4 ganger så mye på et spill som er brukt når det er nytt siden innbytte prisen er mellom 3-400kr om du vet å bruke tilbudene deres. Og det geniale med spill er at i motsetning til andre produkter som blir solgt brukt så er det ikke et dårligere produkt bare fordi noen har spilt det. 

×
×
  • Opprett ny...