Gå til innhold

Bjørn Bratz

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørn Bratz

  1. Beste "designet" på mus for å unngå musearm, er å bruke med kabel i stedet for trådløs ;) Det er ikke bare sittesitting, men også den trådløse strålingen som gir museram-problemer.

     

    Hvor har du nå DET fra, da???

    Håper du ikke tenker på all den kosmiske strålingen som farer gjennom kroppen din, der du ligger og skal prøve å sove...

  2. Jeg sitter med en følelse at man ikke kan bedrive "free-wheeling" med dette systemet. Hvis så, må man jo sitte og tråkke rundt helt til sykkelen står stille. I så fall høres ikke dette spesielt artig ut, og jeg ville savnet mitt eldgamle system som jeg har brukt i ulike varianter de siste 55 årene. Veldig greit å holde muskulaturen i litt bevegelse også i nedoverbakker!

  3. Sist oppdatering og da en reboot som var umulig å stoppe gjorde at jeg mistet alt jeg hadde jobbet med den siste uka. Spesielt da en mengde midlertidige tekst filer som hold delene til to nye hisotrie ideer jeg hadde, Jeg satt glad og fornøyd å skrev, når plutselig maskinen vil reboote om 2 minutter, i febrilsk hast begynner jeg å lagre dokumenter, men siden de er temp text filer må jeg gi dem navn først.. og det gjorde at jeg mistet alt. Vel det og det at save mappa plutselig ikke eksisterte lengre etter rebooten..

     

    Jeg hadde sjelden slike problemer med win 7 og ikke i det hele tatt med linux. Jeg vet jeg må huske å lagre, og det gjør jeg, men det er vanskelig å huske når ordene tyter ut av hodet. Og da er det kjekt med et program som normalt husker de temporære filene du har skrevet notater og konsept ideer i, men ikke denne gangen pga en feil som skjedde under oppgraderingen og rebootingen. ARGH

     

    Håper jeg har lært nå, sist var det døde disker og korruptere backup. Nå så tar programmet jeg jobber i å lagrer alt ink temp filer hvert minutt og et annet program kopierer den mappa til 3 andre steder (annen fysisk disk i denne maskinen, annen maskin på lokalnettet og en sky tjeneste. I tillegg så blir den samme mappa oppdatert på mobilen hver gang mobilen kobles til lokal nettet.

     

    Jeg er dritt lei å miste konsept ideer som jeg ikke har lagret fordi jeg ikke finner rett navn på ennå eller fordi jeg skal bare skrive litt til av historien for å få den ut av hode..ops reboot.. borte, Nei ikke i gjen.

     

    Pokkers windows og auto reboots,

     

    Man skal _alltid_ lagre underveis når man jobber med dokumenter. Vent ikke!

    • Liker 2
  4. Interessant at det ble så mange (og ulikartede) kommentarer på mitt lille pip.

    Jeg ser for meg at dersom en ansatt disponerer en egen pc, bør han samtidig få utlevert en ekstern disk for lagring av kopi av viktig arbeid etc. Evt. om han tildeles et eget område på en server i bedriften.

    Alle involverte vil være tjent med dette!

×
×
  • Opprett ny...