Gå til innhold

OlavHW

Medlemmer
  • Innlegg

    286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OlavHW

  1. Så mye orker jeg ikke å skrive akuratt nå. Men jeg kan ta en kort versjon: hver gang jeg looter gull og usolgte glyphs fra postkassa ser jeg på alle stacks og noterer de som har falt under 6. Så går jeg på scriben min og lager 5 av alle gyphsa jeg har notert og sender de til glyph-altene mine. Dette tar kanskje 15 minutter.

     

    Sånn bare for å være helt ærlig i forhold til faktisk tidsbruk, tar det ikke minst 35 minutter bare å tømme postkassa? Eller er det noe jeg overser her?

     

    Dvs du har 1750 auksjoner ute. Etter 2 dager er alle disse enten solgt eller expired, dvs du har 1750 mails i postboksen din. Ikke sant?

     

    Dvs du har vel bare 50 mail i boksen om gangen, som du må tømme, la oss si at du bruker Postal for å tømme boksen, da går det ganske fort å plukke opp de 50 mailene. Men så må en jo vente ca 60 sekunder før de neste 50 dukker opp, ikke sant?

    Dette må du gjøre 35 ganger (1750/50)? Dvs om vi ikke regner med tiden Postal bruker så venter du vel tilsammen 35 minutter på dette her?

    Eller har du funnet en smartere måte å få ut alle 1750 mailene dine?

     

    Deretter går du igjennom 350 glyphs og sjekker hvilke som er falt under 6 og noterer dette? Det høres jo også tidkrevende ut?

  2. Herbalism / Alch = Min klare favoritt. Jeg har altså ett income per. dag på rundt 500-1000g pga denne.

    Jeg transmuter Epic gems med Transmute spec. Er jeg heldig fiser jeg ut hele 5 epic gems. Idag smalt jeg ut hele 5 Cardinal Ruby som går for rundt 220 stykket ferdig kutta. da har du 1100g fra en EN DAGS cooldown transmute. For King's Amber får man også en del, og istarten ville jeg satset på noe sånt siden de blå gemmene man trenger ligger for ingenting på AH og eternal air selger for rundt 7g bare.

     

    Jewelcrafting er også ett ganske greit income, men da MÅ... MÅ du ha mining og være villig til å farme endel for å tjene på det. Grønne gems man trenger for icy prims på AH ligger på rundt 10g stykket, og når man trenger hele 9 av dem er det ikke akkuratt noe å hoppe i taket for om du får 1 epic gem.

     

    Du får det til å høres ut som det er ganske vanlig med en fortjeneste på rundt 1000G pr dag med alchemy, det er vel ganske langt fra sannheten?

     

    Mats for Cardinal Ruby er en scarlet ruby og en eternal fire som på min server går for omtrent 90G for tiden.

    En Cardinal Ruby går for ca. 160G.

    Det er ganske sjeldent at transmute speciality proc'er, og i hvertfall med så mange som 5 på en transmute, jeg tviler ikke på at det er mulig, men jeg har aldri opplevd det og har gjort en transmute så og si hver dag siden 3.2 patchen kom så det blir jo noen måneder nå.

    Det normale er at en transmute gir en Cardinal Ruby. Dvs den normale fortjenesten for en alkemist med transmute speciality er en rundt 70-80G pr. dag.

     

    Samtidig kan en som nevnt kjøpe Cardinal Ruby og som du sier kan en selge ferdig kutta gem for rundt 220G. Dvs at dersom en er JC så kan en kjøpe store antall Cardinal Ruby hver dag og selg store antall cut gems med en fortjeneste på kanskje 40G i snitt. Dvs at en som JC lett kan tjene store penger uten å bekymre seg for mining som du mener at er en nødvendighet. I motsetning til alchemy er en ikke begrenset til en transmute pr. dag, en JC kan kjøpe/kutte/selge så mange gems han vil pr. dag (selvfølgelig begrenset av markedet).

     

    Rent generelt vil jeg si at all type farming er noe som tar uforholdsmessig mye tid i forhold til inntjening pr. time. Om du vil opprettholde en god fortjeneste i forhold til forbrukt tid så er Herbalism, Mining og Skinning veldig dårlige valg.

    Jevelcrafting og inscription er begge professions som kan gi gode inntekter uten å sitte online hele dagen.

    Greedy goblin har f.eks. en detaljert oppskrift på hvordan tjene mye penger på inscription (http://greedygoblin.blogspot.com/2009/07/about-page.html).

  3. At det ville være svindel å ta tilbake kontoen etter å ha mottatt penger for den burde vel ikke være mye å krangle om?

     

    Om han hadde rett til å overdra den i utgangspunktet er vel heller ikke relevant? Han har inngått en avtale med kjøper om å overdra retten til å leie kontoen og mottatt penger for det. Om han hadde rett til å overdra retten til å leie kontoen eller ikke blir ikke veldig interessant.

     

    Kan ikke se annet enn at dette måtte være som om en hadde leid ut en leiebil som en selv hadde leid. Alle vet at det ville være i strid med leieavtalen med leibil firmaet. Men om opprinnelig leier hadde tatt en kopi av bilnøkkelen, tatt penger for å leie bilen videre til en kompis for så å stikke av med den neste dag. Svindel? Absolutt.

  4. Når du har kommet til lvl 80 så har du spillt så lenge at et minimum av kunnskaper i spillet burde forventes. ihvertfall så forventer jeg det.

    Jeg holdt forøvrig en hyggelig tone, jeg påpekte kun at man kan se før man spør om det innlysende. Og jeg kallet ingen for noe stygt som noob eller lignende.

     

    Man har lovt å si i fra hvis folk er uvitende/uforberedt osv. er nå min mening.

    Jeg har spilt dette spillet i snart 2 år, og har raidet i et casual guild i over 1 år.

    Jeg vil hevde at jeg kan bra mye om min egen klasse og om andre.

     

    Men dette med hvordan vurdere spec på en paladin ut i fra mana pool er kunnskap som jeg rett og slett ikke har hatt bruk for. Har spilt masse med både holy, retri og prot pallys i guildet, men har ikke sitti å grubla så fryktelig mye over forskjellene på mana-barene deres. Jeg vet vanligvis hvem healer er fordi det er en fra guildet. Hvis ikke går det vanligvis veldig kjapt å spørre, og folk svarer som regel helt greitt.

     

    Jeg unngår som oftest pugs fordi jeg synes det så ofte er så mange utrivelige folk å treffe der.

    Alt for ofte en treffer bedrevitere som mener å ha rett på å dytte på andre deres oppfatning om hva folk bør tenke eller ikke tenke på, hva de bør vite eller ikke vite, eller så er det n00bs som rett og slett ikke kan spille. Verste er kanskje når begge kombineres i en og samme person, bedrevitere som er helt på bærtur.

  5. Har spilt prot warrior ganske lenge nå (nådde nettopp 80) og foretrekker tank rollen. Har flere ganger lurt på å skifte til paladin (med litt RAF'ing og boosting så går det jo brukbart fort til 60 i hvertfall).

    Grunnen til at jeg tenker på å skifte er at jeg synes det virker som om en Pally har åpenbare fordeler fremfor en prot warrior, og ser ikke helt at jeg mister noe vesentlig om jeg skifter til prot pally.

     

    Paladin:

    hakket bedre på AoE tanking

    kan resse om det skulle være nødvendig

    har mulighet til å skifte til healer om jeg skulle få lyst til det på et tidspunkt

     

    Hva mister jeg eventuelt ved å skifte til Pally? Er det noe dere prot paladin'er skulle ønske dere hadde som prot warriors har?

  6. Det enkleste ved multiboxing vil vel være destrucion hvor du spammer shadow bolts, evt chaos bolt?

    ok, destruction med spam av shadow bolts i første omgang (chaos bolt ser ikke så aktuelt ut under leveling opp til 80 :) ) .

     

    Noen som har noen linker til en passende build?

    Og/eller info om hva slags gear/stats en bør se etter? Hvilke stats bør prioriteres?

    Gjerne linker til sites som er oppdaterte etter 3.0x patchene der jeg kan lese litt selv om hvordan gjøre best mulig dps i PVE som warlock.

  7. Har levla en lock til 64 nå med RAF og multiboxing.

    Har tenkt å fortsette med multiboxing opp til 80 og bruker locken min i party med en prot warrior.

     

    Er interessert i en build som fokuserer på maks dps, bryr meg ikke i det hele tatt om survivability (warrioren tar seg av det).

    Er questing/leveling/PVE jeg snakker om. PVP er helt uinteressant for meg.

     

    Hvilket tre gir mest dps? Er det destruction?

    Noen som har tips til eksempel build?

     

    Hvilke stats på gear bør jeg fokusere på? (spell power, crit, stamina, intellect....) Hva er viktigst?

  8. Noen som vet med sikkerhet om en kan levle forbi level 60 med rekrutten og grante levlene til en av veteranens alter på et senere tidspunkt?

     

    Finner ikke noe helt konkret om det på Blizzard sin recruit-a-friend faq.

    Står at en kan grante så lenge veteranens alt er under 60 og så lenge kontoene er linket. Står at de er linket i 90 dager, ingenting om at linken brytes før det så lenge begge kontoene har betalt abonnement.

     

    Noen som har sjekket i praksis? Eller forsvinner likevel levlene når rekrutten passerer 60?

     

    Grunnen til at jeg spør er at jeg har en alt på veteran kontoen som ikke er level 30 enda, og kunne gjerne tenkt meg å fått den direkte til 60, og ikke så lyst til å levle den til 30 helt enda.

     

    Tror jeg fant svaret selv da jeg leste FAQ'en på eu serveren (den første jeg refererte over var fra US serveren):

    Can I save the "level-ups" I'm granted and use them at higher levels?

     

    Yes. However, you will lose any unclaimed level-ups when you hit level 60, so don't save them for too long.

  9. Den nye ingame kalenderen som kom i siste patch ser jo veldig fin ut, men i guildet mitt har vi pleid å gjøre det slik at de som signer seg først på et raid får plass.

     

    Såvidt jeg kan se så er det ikke mulig å se hvem som signet seg først på et event i Blizzard sin kalender. Ser ut til at de som har akseptert blir listet i en helt tilfeldig rekkerfølge.

     

    Noen som vet om det går å se rekkefølge eller tidspunkt for når folk har akseptert en invite til et event i kalenderen? Eventuelt hørt noe om Blizzard har tenkt å legge til dette?

  10. 55 til 60 funker også veldig bra i ramparts/blood furnace.

    Går det? Hvilken klasse booster du med da? Og hvor mange er dere som spiller?

     

    Jeg multibokser 3 kontoer, dvs sålangt står bare de to altene og ser på, mens min warrior dreper mobs.

     

    Er litt skeptisk til om jeg klarer Ramparts helt uten healer selv om jeg skifter til prot gear (har badge/kara gear, ca 14.3K hp). Og om jeg skifter til prot gear så går det jo ikke fryktelig fort å ta mobsene.

    Lenge siden jeg har vært der i normal mode da, kanskje det er lettere enn jeg tror?

     

    Mulig jeg kan få med meg en level 55 shadowpriest. Vil han kanskje kunne heale meg nok til at jeg kan klare å ta Ramps i fury gear?

  11. Synes DM var lett, men broren min styrte de to altsa. Så jeg slapp det, samt at de holdt seg unna aggro, pats etc.

    Ja om du har noen til å passe på pats så blir det nok noe helt annet. Var nettopp det jeg sleit med at plutselig hadde det kommet en pats som ganske kjapt tok kverken på mine to søte små :)

     

    En annen feil jeg gjorde var å ikke gå fury med en gang med warrioren min (den jeg boostet med). Begynte med prot da jeg spiller det normalt og tenkte at jeg ikke ville bruke G på respec.

  12. Jeg vet ikke hvilken klasse du er, men som mage drepte jeg meg såpass fort igjennom at patrols aldri klarte å ta meg igjen.

    Dessuten, når du tar pulveret for å sprenge døren med kanonen spawner det en mon like inntill.

    takk for tipset om pulveret, oppdaget det samme selv i går kveld, bare litt sent -> nok et corpse run :roll:

     

    Men nå er jeg level 15, prøver meg på Stockades i kveld så får vi se om ikke det går bedre.

     

    Har nå kjørt Stockades og Shadowfang Keep etter å ha slitt i DM.

    Jeg har bare en ting å si om DM dersom en multibokser 3 toons. Drop den.

    Godt mulig at en kan kjøre DM om en er forsiktig og kjapp, men Stockades og SFK er bare så sykt mye enklere.

    For min del er det i hvertfall en tur til igjennom SFK og så er jeg klar for SM Graveyard og kan forhåpentligvis følge resten av guiden selv om jeg er Alliance.

  13. Jeg vet ikke hvilken klasse du er, men som mage drepte jeg meg såpass fort igjennom at patrols aldri klarte å ta meg igjen.

    Dessuten, når du tar pulveret for å sprenge døren med kanonen spawner det en mon like inntill.

    takk for tipset om pulveret, oppdaget det samme selv i går kveld, bare litt sent -> nok et corpse run :roll:

     

    Men nå er jeg level 15, prøver meg på Stockades i kveld så får vi se om ikke det går bedre.

  14. Jeg kjører "recruit a friend" opplegg og multiboxing av 3 kontoer, men sliter litt med å få dette til effektivt.

    Har to low-levels på to forskjellige kontoer og min main konto der jeg har en 70 prot warrior som jeg bruker til å booste de to andre med. Low-level kontoene er linket.

    Alle 3 er i party.

    Jeg kjører 3 vinduer på samme maskin.

     

    Gikk ganske greitt så lenge jeg questet, dvs opp til ca level 11-12 gikk på ca 2,5 timer som jeg syntes var helt ok.

     

    Så tenkte jeg at det neste måtte være å ta en tur til DM (jeg spiller alliance).

    Da begynte problemene, jeg springer litt foran med warrioren for å pulle, problemet er at det støtt kommer pats bakfra og tar de to low-levlene mine som står og venter på at warrioren skal komme tilbake med en passende gjeng mobs klar for slakt.

     

    Er det noen "safe" steder i DM der jeg kan plassere de to low-levlene mens booster henter mobs? Er dette eventuelt størst problem i DM, jeg kan ikke huske at dette med pats er så stort i andre low-level instances?

    Noen som har noen tips for bedre boosting på det nivået jeg er nå (ca level 14)?

     

    Hva er beste stedet å fortsette? SFK eller Stockades? Når bør jeg dra dit?

  15. Leter etter en enkel addon for å begrense antall shards.

    De jeg foreløpig har funnet (Necrosis LdC og LyLock) virker til å ha masse annen funksjonalitet og greier som jeg føler jeg ikke har bruk for, dessuten ser de ikke ut til å bli oppdatert.

    Leter bare etter noe som kan sørge for å begrense antall shards i baggene mine og foreløpig spiller jeg solo og synes at en hel bag til shards blir litt overkill (shard bag).

     

    Aller helst vil jeg ha en ACE2 addon.

     

    Noen som har noe å anbefale?

  16. Tank og healer er jo veldig greit med tanke på instances også da. Mye enklere om du alt har tank/healer å skaffe 3 dps for å få en gruppe.

     

    Jeg og en kompis holder på å levler en tankadin og en prest (shadow foreløpig). Synes det fungerer kjempebra. Shadow priest har bra dps samtidig som han healer godt nok under levling. Prot spec'ed pally fungerer glimrende som tank. Synes faktisk den er artigere enn warrioren min (level 70). Digger å bare springe inn i en diger gruppe av mobs å bare denge alt sammen sønder og sammen mens presten healer/dps'er avhengig av hva som trengs.

     

    Men alle typer tank (Pally, Warrior og Druid) sammen med en eller annen healer klasse (druid, shammy, prest eller Pally) ville jo fungere bra. Kanskje litt skeptisk til komboen Prot pally/Holy pally da det kanskje blir litt lite dps.

  17. hmm... hvis jeg forstår dette riktig.. så skal du ha en addon som viser tid på growth, og hvor lenge du har vært i combat etc etc..

     

    med andre ord.. en addon som gjør det lettere og se hva som foregår i fighten..

     

    jeg vil sterkt anbefale at _ALLE_ i raidet.. har enten 1: Deadly Boss Mods (dbm) eller Bigwigs.

     

    Dette er addons som viser alt som skjer, kommer til å skje, og hva som har skjedd i en fight.. et eksempel er(Raidleader må ha Announce på for at dette skal funke)

     

     

    "Gruul Grows to Growth 10 in 15 seconds"

    "15 seconds to earthquake"

     

     

    så fra langt til kort.. ALLE LASTER NED DBM ELLER BIGWIGS!!

     

    Takk for tipset, akkurat noe sånt jeg kunne ha tenkt meg.

     

    Jeg har selv akkurat installert Big wigs. Forsøkte det for første gang sist raid kveld og jeg fikk opp en boks som listet opp de som var i nærheten av meg, kanskje litt nyttig i forhold til Shatter, men synes egentlig en ser det samme på skjermen.

    Fikk også en melding om når ground slam'en kom, men la ikke merke til noe om growth, kanskje jeg har oversett det?

    Kan en eventuelt i ettertid se hvor langt en kom?

     

    Men i forhold til de meldingene, hvis jeg forstår deg rett så må alle ha samme for at det skal funke?

    Lurer på om RL kjører DBM.

    Vi har til nå ikke hatt noen veldig strenge regler på hvilke addons en må ha bortsett fra Omen.

  18. Guildet mitt sliter litt med å få ned Gruul. Jeg er ikke helt sikker på hvor problemet ligger, men en ting jeg tenkte kunne være nyttig å vite var hvilken growth han når før MT går ned.

    Noen som vet om en enkel addon der jeg kan se sånt?

     

    Siden det er en stacking self buff på Gruul så regner jeg vel med at det egentlig vises under framen for Gruul (jeg bruker XPerl unit frames), men vanskelig å se der hva som er growth buffen da det jo er snakk om et 25 manns raid og det er en million buffs/debuffs på han.

     

    En annen ting som vel ville kunne ha gjort samme nytten er en slags combat timer som viser hvor langt vi er kommet i kampen med han (han stacker buffen 1 gang hvert 30. sekund).

     

    Noen som har noen tips?

×
×
  • Opprett ny...