Gå til innhold

joax

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joax

  1. Prøver å ringe til billett service 815 33 133,men tjenesten er ikke tilgjengelig står det,noen andre som har prøvd å ringt?

    "Nettet er nede" får jeg opp på displayet på telefonen min. På hustelefonen kommer jeg til en dame som sier at "tjenesten er ikke tilgjengelig for øyeblikket".

     

    Det tyder på at det er over 2 stykker som ringer samtidig, det!

     

     

     

    JADAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! her er det ikke snakk om å få takki billetter men å avbestille,får vel prøve utover kvelden når det roer seg.

  2. Jada ringte ned til 7elven, jada spurte om dem solgte billetter til metallica,ja sa fyrn i tlf,er det ikke utsolgt spurte jeg,nei sa han,så jeg spaant ut av gården å dro ned,kom jeg fram sa jeg skulle ha 2 billetter,oki sa han MEN SÅ sa nei utsolgt geett fy faen jeg ble suuur,laggde to striiper med gummi der på parkerings plassen

  3. Stod utenfor postkontoret klokka 08.45 og løp inn til dama i kassa og skulle ha billetter litt over 9. "billetter ikke tilgjengelig for salg" stod det visst der! Så satte jeg en kompis til å prøve på nettet, selv satt jeg med tlf og ringte ca 350 ganger i løpet av 50 min! Men fikk faen ikke tak i noen billetter! Når skal rike Norge skaffe seg et nett med nogenlunde kapasitet?? Hadde vi hatt det hadde ikke postkontoret hatt noen problemer med å printe ut billetter! Er så jævelig pissed nå as! Og hvorfor i fuck dra til lille Bergen der det er plass til halvparten så mange som på Valle Hovin?? Når det i fjord ble solgt ut på rekordtid? Folk vil jo drepe for å få tak i billetter nå:S

     

    Fuuuuuuuuuuck!

     

     

     

    JJJAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duuumme duumme NORGEEE!!!! er jv/&&/li sur jeg å NÅ! som sikkert 20000 til hæærr flereee maaaaanngeee hvorfor BERGEN HVORFOR SÅ JÆVLI dårlig gjoortt!

×
×
  • Opprett ny...