Gå til innhold

Ripz911

Medlemmer
  • Innlegg

    486
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ripz911

  1. Hvorfor får jeg ikke registrert verken mastercardet mitt eller visakortet mitt i samsung apps gjennom kies? Skulle gjerne kjøpt spillet: http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000070453&listYN=Y

    Kan noen forresten fortelle meg hvilket firmware som er det nyeste? Jeg kjøpte min wave på fredag, og kies skal ha det til at den allerede har nyeste firmware. Det kan jo stemme, men er litt skeptisk :p.

  2. Kom inn på NHH, noen andre enn meg her som har fiksa seg studentbolig på hatleberg? Tror det er best om jeg tar en titt på mattebøkene nå, et år i forsvaret har fucka opp både skriveferdighetene og matematikkunnskapene mine :p. (skulle ikke forundre meg om jeg har fått redusert IQ'en også av det tullete året her)

  3. Teknisk sett har jo rec en dobbel bunnformasjon gående, men skal igjennom litt mostand for å bryte gjennom den negative trenden. Blir spennende å se, selv tørr jeg ikke kjøpe :p. Kan egentlig ikke skjønne hvorfor det er så mange meglerhus som anbefaler aksjen, føler at det er historien som gjentar seg. Gode fremtidsutsikter og gode resultater, anbefalinger kommer, og trenden fortsetter nedover.

  4. Hei hei. Jeg har fått et utrolig irriterende problem med min SE W580i (one call). Jeg kan nå motta meldinger, men ikke sende. På displayet mitt vises symbolet for "melding sendes" som vanligvis vises i 2-3 sekunder etter man har sendt en melding, men i mitt tilfelle har vært på nå i 2 dager. Prøver jeg å sende en melding nå så legger den seg i utboxen, og statusen på meldingen er "satt i kø".

     

    Har googlet en del etter lignende problemer, men fant kun løsninger som gikk på å bytte meldingssentralnummeret (mitt er satt på +4747919000, som ifølge once call er riktig). Jeg har også valgt "linjesvitsjet" SMS-tilgang på datakommunikasjonsmenyen på instillingene på telefonen.

     

    Jeg aner ikke hva som er feil :(, så jeg håper dere kan hjelpe meg.

    Beklager for en litt dårlig formulert tråd :/

  5. Grensa lå som forventet. Hvis man fjerner 6 ekstrapoeng så skal jo grensa, teoretisk sett, falle 6 poeng. Skal sies at det muligens ikke var så mange i fjor som hadde alle 10 ekstrapoengene, men det er jo heller ikke så mange i år som har alle 4? Dessuten skal fagene man har i år for å få ekstrapoeng være vanskeligere enn tilsvarende fag i fjor (les: R2 vs 3mx).

     

    Hvor mange ekstrapoeng hadde dere som kom inn? Jeg hadde 0,5 fra matten. Jeg gikk media så vi hadde ikke muligheten til valgfag.

  6. Skal kjøpe meg en ny bærbar maskin. Sitter nå og skriver på min gamle Tundra (aopen whitebox) og har fått nok av den. Tastaturet er herpa, VGA koplinga er herpa og skjermen suger.

     

    Jeg har noen kriterier for min nye laptop. Budsjett fra 10k til omtrent 13k.

    Solid! Lett! Fin! og gode temperaturløsninger! (ingen av disse får man fra en whitebox, nei!) og lite støy.

     

    Grei cpu, greit ram, og bør ha et ganske heftig skjermkort (gf go 8600 kanskje?)

     

    BRa skjerm! Gjerne en med 300 nits og høy oppløsning!

     

     

    Takk for alle svar!

     

    Her er 2 jeg har funnet:

    DELL XPS m1330

    Aspire 5920

  7. I engelsktimen hadde vi sånn "bli kjent med hverandre"-opplegg rett etter at vi hadde starta på vgs. Så vi ble delt i grupper på 4 og 4 og jeg kom sammen med to blondiner og en gutt.

    Oppgaven var å snakke som et land i "jeg"-form og så skulle de andre gjette hvilket land man var da.

    Så hu ene blondina starter og hu sier: "Christina Aguilera lives here.." gutten på gruppa sier: "Amerika?" som var riktig gjetta. Så var det min tur da.

     

    Jeg starter: "I'm next to south-Korea and China..." jeg så at gutten på gruppa visste det, men han gadd ikke si det, fordi vi ville sjekke ut om blondinene ville mekke det.

    Hu første jenta sier: "RUSSLAND!"... og jeg sier: neeeei, feil. Det tar 2 sekunder og hu andre sier: "FINNLAND!". Jeg trekker litt på smilebåndet og sier neeei, feil. La meg fortsette:

     

    "Im lead by a grousome* dictator named Kom Yong Il... We have just made our first nuclearweapon which were tested this week... (det var da under alt atombombekaoset der nede. (håper virkelig dere har gjetta landet for lenge sida :p))

    Blondinene klør seg i hodet og sier: "RUSSLAND!" og jeg sier: "neeei, sorry as, fortsatt ikke Russland." Og de var dønn seriøse =D

     

    "Ok... jeg skal gjøre det litt lettere for dere. Navnet på landet mitt starter på Nord. Nord er altså den første delen av navnet på landet mitt..." jeg prøver nå å være veldig veldig detaljert og holder meg selv for å le ihjel.

     

    Hun ene jente bryter ut: "Nord Russland?" og jeg sier: "nord russland er ikke et land en gang :/" og før jeg er ferdig med setningen sier hu ene: "Sverige!" jeg sier: "errrr. asså, nå har jeg sagt at navnet begynne rpå "Nord", og Sverige grenser jo for faen ikke til Kina!"

     

    Dette holdt på LENGE!

     

    Til slutt etter en hau av hinter forteller jeg dem at det var Nord Korea. De klør seg i hodet og sier: "...har jeg aldri hørt om..."

    • Liker 2
  8. Skal love dere at dette hadde vært førstesidestoff hvis det hadde vært omvendt. Ser for meg feite politiskengasjert jenter med palestinaskjerf og dreads som står foran første og beste autoritetssymbol og skriker ting som: "Reeegjeringa AZ!".

     

    Skjønner ikke helt sammenhengen din. Hvorfor i helvete skal jeg velge å bli dagpappa fordi jentene får 20 mill? De kunne ha brukt 10 mill på jenter og politikk og 10 mill til gutter og strikkekurs.

     

    Selv om jeg hadde sikkert klaga like mye da jeg og.

  9. 20 millioner er ikke veldig mye penger over 5 år.

    8102674[/snapback]

    Poenget er jo at det helt unødvendig forskjellsbehandling på kjønn. Poenget med likestilling bør jo være like muligheter, ikke like resultater som en del politikere har fått for seg. Når kvinner får egne statsstøttede tiltak for å få like resultater, like mange menn som kvinner, har vi tydeligvis ikke like muligheter ved at kvinner får fordeler.

    8103441[/snapback]

    Enig med deg.

     

    20 milioner er MYE penger. Om det så er over 500 år eller 1 måned så er det mye penger. 20 millioner kan jeg garrantere deg er 6 ganger mer enn hva Niskivara tjener gjennom hele livet sitt.

    (forhåpentligvis har Niskivara en skikkelig god grunn for at han kommer til å tjene mye penger :whistle: )

  10. Når man skal diskutere relgion er det:

     

    1. greit å snakke om nåtid. Å sammenligne f.eks. WTC angrepet med slaget på Stiklestad blir to helt forskjellige ting.

    2. greit å utelukke avstikkerne til relgionene. Sektene har lite ting med selve relgionen å gjøre, de styres av maktgale ekstremister med skumle visjoner. (terroristgrupper er ofte relgiøseekstremister med litt andre verdier enn den vanlige relgionen.)

     

    Jeg HATER ekstremister, de vil jeg gjerne gasse. Alle sammen. I et gasskammer... Og disse følelsene mine har ingenting med meningene mine om de ekte relgionene.

     

    Jeg henviser også til min selvskrevne regel :p nr 1. Skal man diskutere hva slags religion som er "snillest" bør man helst drite i å nevne ting som skjedde i vikingtida eller for 500 år siden, bare dumt.

  11. Er det ikke bedre å samle ungdommer på et sted der de trives enn å kaste dem ut? Det er bare dumt å fjerne fritidsklubber og andre områder der man kan identifisere seg.

    8099456[/snapback]

     

    Nei, ikke den gjengen. De kan følge spillereglene som andre. Dessuten er Blitzhuset et rekruteringsrede for dopmisbruk.

    8103171[/snapback]

     

    dopmisbruk? kilder?, vaffelmisbruk ja, det trur jeg på, men dop?

    8103181[/snapback]

    Dessverre riktig. Mye dopbruk på Blitz, men det er jo som på alle andre steder. Det er alltid noen som bruker dop, jeg sier ikke at man skal respektere det, men sånn er det bare. (Husk, stor forskjell mellom dopbruk og dopmisbruk:p)

     

    Rekruteringsrede for dop er det ikke. Ikke noe organisert ihvertfall :whistle:

  12. Med andre ord.

    De voldelige Blitzerne er nødt til å skjerpe seg, for ellers vil de ødelegge for de snille (meg og mine venner).

    Slik jeg ser det er en kamp mot politiet helt meningsløst, man taper alltid. Alltid ffs.

     

    Mulig noen misforstod innlegget mitt, på ingen måte meningen å generalisere her. Jeg har vært en del på blitz selv og jeg har noen gode venner der, men jeg klarer seriøst ikke vise respekt til brosteinkasterne. De ødelegger for meg, for andre blitzere og for politiet.

     

    De må lære sannheten, det er politiet som er sjefen, og sålenge de er her i Norge må de følge Norske lover.

  13. Blitzere er ikke en stor nok trussel for at det gir noe poeng for autoritene å sette igang noen omfattende tiltak. Blitz står, men ser for meg at det faller i nærmeste framtid hvis de fortsetter å oppføre seg som drittsekker.

    De blitzerne som demonstrere på den måten ødelegger for alle de andre, og de er nødt til å finne seg i at staten EIER dem. De bør egentlig være glade for at de har beholdt det huset sitt så lenge som dem har gjort.

    De stygge drittsekkene som tror de får frem ordet sitt ved å kaste brostein på politiet må vise autoritene respekt. Som alle oss andre.

     

    Håper drittsekkene tar dette som en advarsel og ikke som en krigserklæring, for ellers er det ikke lenge til at huset blir rivd.

     

     

    Jeg henger faktisk litt på Blitz selv, drar på konserter der og har det moro med venner, og jeg blir bare så utrolig irritert når det er tenåringer med dårlig oppdragelse som ødelegger for meg. Jeg vil at Blitz skal stå, og jeg vil også ha vekk denne idiotiske krigen mot politiet. Det er jo faktisk nettopp det den er, idiotisk. Det gir jo dem ikke noe annet enn negative ting.

×
×
  • Opprett ny...