Gå til innhold

Tha_Hurricane

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tha_Hurricane

  1. _LarZen_ er du klar over at skiftet av fokus fra pc til konsoll i stor grad skyldes at utgiverne tror det er mindre piratkopiering på konsoll kontra pc? Det hele dreier seg kun om penger.

     

    Grunnen til at det ikke er noen pc eksusive spill er at det tjener hverken Sony eller Nintendo å betale et studio for å eksklusivt utvikle et spill til en annen plattform enn deres egen. Når det gjelder Microsoft, som er de som egentlig burde gjort en innsats for å få litt mere fyr i pc markedet (da tross alt de fleste spill låses til deres operativsystem pga. DirectX) så skyldes dette at deres egentlig fokus ligger på Xboxen.

     

    At pc brukere er sære er vel noe av det latterligste jeg har hørt på lenge, til å være 31 år virker du å ha noen merkelig holdninger.

  2. Dette så veldig lovende ut, jeg fikk faktisk frysninger når videoen startet og jeg hørte den nydelige musikken (som andre nevner før meg minner den veldig om noe Zelda inspirert). Synes også det er bra at Gamer lager artikler som dette, og vil oppfordre dere til å fortsette med dekning av dette. Det er ikke bare veldig godt lesestoff for oss, men det er også med på å fremme norske utviklere som prøver seg, og kanskje gi dem den markedsføringen som trengs for å bli lagt merke til.

     

    Fortsett med dette :)

  3. Synes det er latterlig hvor mange nye versjoner de skal lage av konsollen, det hadde vært bedre om de samlet opp alle disse små oppdateringene og lanserte en neste generasjons DS når det er nok nytt i pakka. Disse mikro oppdateringene er dumme, og virker som et forsøk fra Nintendo på å melke oss. Hadde de tilbudt oss en slags oppgradering for en billig penge så kunne jeg kanskje svelgt det, men dette synes jeg rett og slett blir for dumt.

×
×
  • Opprett ny...