Gå til innhold

Anna Sneve Floden

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anna Sneve Floden

  1. boundishh skrev (15 timer siden):

    Jeg prøvde å sjekke det ut en gang, men siden deres var så kronglete at det tok jo en evighet å finne frem. Til slutt fant jeg noe , men gidder ikke å betale 1200kr for et spill som ikke er ferdig en gang.

    Det koster langt fra så mye, Samt at det er for øyeblikket en Alpha noe som dem SIER KLART og tydelig Ifra om og vis du ikke skjønner det og ikke skjønner hva en alpha er så hold deg unna.

    • Liker 1
  2. Zitrus skrev (16 timer siden):

    Da er det vel bare å vente på kommentarene som: "Håper barnebarna mine får spille dette spillet", "historiens største scam" og de som egnentlig ikke bryr seg eller har støttet spillet, men som av en eller annen merkelig grunn ønsker at hele proskjektet skal feile. :D

    Som jeg skulle sagt det selv :D Jeg gleder meg massivt i hvertfall til det som er i videoen kommer inn i Alphaen nå i desember/tidlig 2020 :D 

  3. Gleder meg sykt til de 2 neste store patchene som kommer nå før jul og tidlig neste år som vil inneholde det i videoen samt MYE mer. Og synd at folk ikke vet hvor mye arbeid som står bak spillet og som bare er interisert i å trolle med de klassiske "Barnebarna til mine barnebarn vil kanskje få spilt dette" kommentarer :( Folk må lese seg litt opp på hvordan et spill lages og tiden det faktisk tar, og ikke bare tro at ett spill i dag tar knappe 2 år som folk tror det gjøres med Feks BFv, COD MW, Witcher 3 osv osv. de spillene har tatt minst 5-8år tipper jeg fra første gang det ble jobbet på til det ble ferdig. og som sagt ikke de 2 siste årene som bedrifter viser frem.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...