Gå til innhold

Duke_Forau

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Duke_Forau

  1. Familien har kjøpt seg nytt tvkort til pcen til gamlefar i huset slik at han kan bruke samme skjermen til å se tv mens han spiller kabal. Dermed slipper han å snu seg hele tiden, så dette fant vi ut var en god plan. Men da begynte det lille hodet mitt å knirke over på andre ting, nemlig hvordan utnytte dette!

     

    Vi har i denne kåken internett og kabel tv fra Anal Digital (heeelt utrolig "fet" 750/150 linje elns :roll: ). Kan vi få flere kanaler enn det som Anal Digital tror de gir oss? Eller er det mange kanaler som er online? Er det på en eller annen måte en måte vi kan få flere kanaler?

  2. Hei, jeg er helt ny innen data og har laget meg vannkjøling..

     

    Jeg hadde på masse kjølepasta og slikt.. Jeg har hørt at man kan slipe av overflaten på prossesoren for å få bedre kjøling, så jeg tok frem sånn mouse greier og slipet den ned med ca en 0,5-1mm etter så skulle jeg starte PC'n etter på men den ville ikke starte fikk bare noe piping..

    LOL, bare logg deg på komplett.no og kjøp ny du! :thumbup:

  3. enig med snole - er jo ikke bra for deg at du fremhever deg på et forum som snylter. :roll:

     

    Les inlegget mitt du. Jeg er ikke noen såkalt "snylter". Grunnen til at jeg kobler til flere hubber er at jeg skal finne filer, med passive er det veldig vanskelig. Og som du ser i inlegget mitt over så lar jeg maskinen stå på i flere timer etterpå slik at folk får laste ned fra meg.

    :devil: Er du helt dum eller? Hvis alle hadde gjort som deg og bare hatt 1-2 kb/s per slot ville vi vært tilbake i steinalderen.

     

    Du sier du ikke snylter, men laster ned i 156.75 kb/s og 0 opp! Du sier du ikke har noe av interesse heller, men jeg skal love deg at på minst 17 hubber er det HELT sikkert noen som synes det du har er interresant. Og hva med å dele noe av det du laster ned da?

     

    Og at du er "snill" og lar pc'en stå på i et par timer etter du har lekt deg, hjelper folk ingenting med den ULen din. Du kan liksågodt bare skru den av med en gang eller for godt.

     

    Konklusjonen etter en heftig diskusjon på hubben jeg sitter på er at du er en gigantisk LEEEEEEEEEEEEEEEECH av nabb klasse 1!!!! Idiot

×
×
  • Opprett ny...