Gå til innhold

mals97

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mals97

  1. Heisann! Prøver meg igjen i år med litt sterkere snitt. Søker med 51.3 i snitt og har Oslo på førstevalg og Stavern på andrevalg. Jeg lurer på om noen vet hvilken dato studiestart er? Tenker nemlig å dra på en ferie i slutten av juli/starten av august, men vil ikke risikere noe om jeg skulle være så heldig å klare det i år :)

  2. Politiforum erfarer at det vurderes å redusere antall studenter ved Politihøgskolens studiesteder fra 550 i dag, til 400 i 2020.

     

    https://www.politiforum.no/artikler/vil-legge-ned-bachelorutdanningen-i-stavern-katastrofe/456884?fbclid=IwAR0ymotDZrQSTpQdFF51Xtde2Mei8g6xAIdTdihPHb8OFDFTxaqR44Xgw04

     

    Uheldig utvikling.

     

    Burde ikke egentlig flere av artiklene som nå ligger ute på politiforum, vært mer synlig i de store mediakanalene? Jeg tror at om flere enn de som er inne å leser på politiforum vite mer om hva som er i ferd med å skje med denne kuttingen i politiet, så blir det flere som er i mot det. Føler at det er så lite synlig at regjeringen holder på som den gjør, når media viser et bilde av et samfunn hvor kriminaliteten virker å øke? 

  3. Hei dere!

    Søkte for første gang i år og ble egnet, men røk med et snitt på 47.3

    Nå venter jeg på å få søke igjen, og går derfor et år på FHS for å få studiepoeng og alderspoeng. Jeg ender vel da på 51.3 ved neste års opptak. Og det burde jo holde om ikke snittet øker mer enn det bruker til nesteår.

     

    Tror dere at snittet vil øke enda mer enn normalt til nesteår? Er det sannsynlig at flere studieplasser blir fjernet? Kan jeg slappe av med karakterene jeg har nå, eller burde jeg gjøre et forsøk på å forbedre fag?

×
×
  • Opprett ny...