Gå til innhold

raymond

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av raymond

  1. Hei. Leter etter en film jeg så for noe år siden. Husker ikke så veldig mye av den. Den er Norsk, spilt inn i Oslo (tror jeg). Den handler om noen unge gutter (og en jente tror jeg) som var å badet i en dam litt i utkanten av byen. De sykler hjem fra denne dammen/badeplassen. Jenta mister klokka si i vannet, og den ene gutten finner den igjen tilslutt. Mer enn det husker jeg ikke. Noen?

  2. Hei!

     

    Jeg har en film og en serie jeg lurer på om noen kan hjelpe meg å finne fram til.

     

    Filmen først:

    Jeg husker ikke så veldig mye av handlingen, men jeg mener at den skal være spilt inn i Oslo. Det er noen ungdommer som er ved en damm og bader, og en av de mister klokken sin i vannet og finner den ikke igjen. Senere drar en av de andre til vannet for å dykke og lete etter den, og finner den..

     

    Serien:

    Det var noe jeg så på Discovery (tror jeg) eller en lignende kanal. Det må ha vært mellom 2008 - 2013. Den handlet om en kone og hennes sønn (og et lite filmcrew) som dro for å finne igjen faren/mannen som hadde reist oppover en elv på en slags ekspedisjon eller hva det var. På vei oppover elven begynner det å skje merkelige ting. De var Amerikanske. Jeg fikk aldri sett den/de siste episodene av dette. Det er altså en dokumentar, ikke noen grøsser.

     

    Noen?

×
×
  • Opprett ny...