Gå til innhold

egewesel

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av egewesel

  1. Hei.

     

    Er det noen plasser i Oslo hvor man kan sette seg ned å spille data (cs, fortnite, wow osv)  noen timer uten å måtte booke noe på forhånd//betale flere 1000kr? Vet av houseofnerds men det appellerte ikke til meg.

     

    takk

  2. Bor for tiden i Oslo, så 2 millioner gir meg ikke mer enn en litt pimpa garasje.. Hadde planer om å gå inn med 1 million for å kjøpe en leilighet jeg enten selv ville bo i en stund for å så leie ut, evt leie den ut fra starten av. Men på grunn av en jobb med lav grunnlønn (mye tillegg som gjør lønna mi nesten det dobbelte av grunnlønna) så fikk jeg ikke store lånet, selv da jeg leverte de siste 3 lønnsslippene mine som viste dette fikk jeg ikke mer en 1 million i lån. Jeg har såvidt studielån igjen (20.000kr) og ellers ingen gjeld.. Mulig jeg må prøve hos flere banker visst jeg tenker på å kjøpe en leilighet.

     

    Skal sjekke ut indeksfond, samt komplettbank og noen andre alternativer. 

     

    Takk for all respons!

  3. Hei.

     

    Arvet i Februar 2millioner kroner etter bortgang i familien. Har DNB som bank så puttet dette inn på en SuperSpar konto hos dem, etter litt rådgivning. Noen som har råd å tips til hva jeg kan gjøre med pengene for å unngå mesteparten av formueskatten? Jeg kommer til å fylle en BSU konto før året er forbi. Jeg har også tenkt på å kjøpe bolig og leie ut da jeg foreløpig bor ålreit. Renten på superspar per dags dato er vel 1.20%. så med 2millioner på bok der vil jeg tjene 24.000kr på renter(?). Jeg er for øvrig skatteklasse 1, noe som vil si at Formueskatt til kommunen er på 0.7%, ang formueskatt til staten blir jo formuen min på over 1.480.000kr så jeg må vel betale 0.15% i formueskatt til de også? Vil det lønne seg med fond, kjøpe leilighet? invester i noe annet?

     

    Regner med det er flust av muligheter her, men er det noen som kunne hjulpet meg på riktig vei? Å evt gitt meg direkte utregninger på hva jeg hadde endt opp med å betale i skatt mot det jeg får i rente visst jeg bare lar pengene stå der urørt.

     

    Takk.

×
×
  • Opprett ny...