Gå til innhold

Joppas

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joppas

  1. Noen som vet hvordan fadderuka er lagt opp? Er det lagt opp til fest og alkohol hver dag, eller en del aktiviteter uten alkohol også? Jeg så på timeplanen at vi har opplegg hver dag på skolen, og mange av dagene oppmøte kl 8. Så vet liksom ikke helt hva jeg skal forvente

    Fadderene har nok tatt høyde for dette. Da jeg gikk i B1 var det ikke noe problem eller stress å gå på skolen, for så å bli med på aktiviteter planlagt av fadderene.

  2. Noen som vet om man blir invitert til gruppe på Facebook i forkant av studiestart? Evt når pleier dette skje? Noen som kan fortelle hva innholdet i fadderuken var i fjor? Hørte rykter om at tre av dagene var fest og to av dagene var aktiviteter uten alkohol?

    Du blir invitert til en gruppe på facebook av fadderene. Klassegruppe er noe klassen ordner selv. Opplegget er nok forskjellig fra skole til skole.

  3. Noen som har noen tips til bolig i Bodø? Ønsker helst eget bad og kjøkken. Spiller ingen rolle om det er sentrum eller ved skolen. Er student i nord det det beste stedet å skaffe bolig igjennom eller er det best å bare bruke finn.no?

    Vet ikke om noen allerede har svart deg. Det er lange ventelister på boligene som student i nord leier ut.

     

    Leie privat er nok den beste løsningen du har om du først nå setter deg opp på listen for bolig. Det er vanskelig å finne bolig med eget bad og kjøkken, og dette er oftest i sentrum og med høy leiepris.

  4.  

     

    Hvilke sider sjekker dere som søker jobb i politiet for å finne ledige stillinger.

    Så på

    https://www.politiet.no/om/jobb-i-politiet

    Er det flere plasser man bør sjekke?

    Det er jo svært få stillinger som politibetjent der. Hvor utlyses f. Eks vikariat?

    Og er stillingene for høsten utlyst?

    Du kan også sjekke sidene til NAV. Men de speiler vel bare stillingene som ligger på politiet.no. Det som du linker til er portalen for å finne stillinger i politiet, og det er de stillingene som er lyst ut. Vikariater lyses også ut på denne siden.

     

    Husk at mange får seg innpass i distriktene ved å bli administrativt ansatt, og disse blir vel sjeldent lagt ut. Det var i alle fall sånn jeg fikk innpass, deretter korte vikariater som ikke ble lyst ut. Før jeg igjen søkte på en fast stilling som ble lyst ut.

    Takk for svar!

     

    I praksis året, hvordan er prosessen for hvor du havner?

    Og hvor sterkt stiller du når du har kone og barn et sted?

     

     

    Du søker på 3 plasser som du ønsker å bli plassert. Får du ingen av disse er det tilfeldig hvor du havner.

    Har du kone og barn et sted kan du søke på særskilt grunnlag om å bli plassert i nærheten av dem. Jeg tror du vil stille sterkt med dette grunnlaget.

  5.  

    Hvordan gikk testen "deduktiv logisk tenkning" med dere? Fikk "vanskeligere enn andre" på den...

    Selv fikk jeg "Sammenlignet med andre er det enklere for deg å håndtere oppgavene i denne testen." Men er det noen som vet om man kan få avslag i søknaden pga dårlig score på norsktesten?

     

    Ikke stress med det. Fikk selv dårlig på norsktesten, og jeg klarte meg ;)

×
×
  • Opprett ny...