Gå til innhold

SuperHero5

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SuperHero5

  1. Det er jo helt vanlig at folk bytter gulv uten at styret er involvert. Kanskje man har gått fra tregulv til laminat, og at rørgjennomføringer for radiator osv. ikke er lagt like tett som tidligere. Meg bekjent er det ikke forbudt å legge laminat selv om laminat bråker mer med feks. sko.

    Om du gjør dem oppmerksomme på dette kan det jo hende de ønsker forbedre, eller at du selv lydisolerer din egen leilighet. Det blir litt vanskelig å bevise og lage noe sak av dette vil jeg tro.

    • Liker 1
  2. Jeg har tenkt å forlenge årets sommerferie med ca. ett år, og har kr. 150.000,- til disposisjon. Denne summen skal dekke bolig, mat, klær og lokal transport osv. og i utgangspunktet har jeg tenkt å oppholde meg i EU-land. Altså ca. kr. 15.000 pr. mnd.

     

    For meg er bolig relativt viktig og vil helst ha leilighet med AC og ellers mest mulig luksus. Det kan være sjø/syden eller storby, men ser for meg sjø i sommermånedene og storby i vintermånedene. Jeg er litt usikker på hvordan jeg går frem med tanke på leie av leilighet/bolig. Noen som har tips her?

    I utgangspunktet tenker jeg å kikke litt på airbnb og Finn.no for å se om nordmenn leier ut ferieboligen sin i lengre perioder. Jeg har også vurdert all inclusive hotell om jeg finner noe på tilbud. Om jeg bor i sentrum eller litt utenfor spiller ingen rolle men da må jeg ta kostnader til leiebil med i bildet.

    Jeg har ikke tenkt å lage noen detaljert plan men reise litt rundt etter som klima og lysten endres. Jeg kan fint bo måneder på samme plass om triveselen er på topp.

    Tips & tricks tas i mot med takk!

×
×
  • Opprett ny...