Gå til innhold

Jostein85

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jostein85

  1. Missforstå meg rett. Henne er verdens snilleste jente og masse omsorg å hadde aldri tenkt tanken å fortsette om jeg hadde følt at mitt barn ble utsatt for noe. Einaste er at henne trenger å hvile i barneukene hvor henne ønsker å være noen dager uten oss, det er hennes måte å takle det på. Vi har vært vårt sted å bu så dette lar seg gjøre selvom jeg selvfølgelig ønsker å flytte sammen og at vi har snakket litt om det. Hun sier selv at hun kunne hatt godt av å snakke litt med noen, men at henne har funnet sin måte å takle dette på med å få noen dager innimellom med hvile.

  2. Henne har vært igjennom en del og hun har jevnlig gått til psykolog før min tid med henne og hun har redusert arebidsmengde, men ikkje noen psykolog for øyeblikket. Henne avsluttet det når henne følte seg bedre og henne har nå gode perioder lenge, men de dårlige kommer innimellom hvor hun trenger hvile og være en dag eller to for seg selv. Det er slik hub takler det og har lært seg å takle det når hun føler seg sliten.

  3. Hei. Jeg har vært ilag med damen min nå i 1 år og idag blei det slutt. Vi har hatt det veldig bra store delar av denne perioden, men også en del uoverenstemmelser. Hun har lenge slitt med depresjon også før min tid og det å føla seg sliten. Hadde en aldri så liten krangel og hun sa til meg at hun ikke orket meir av det maset mitt. Ettersom jeg er en fyr av mange ord og gjerne vil løse opp i konflikter, kanskje litt i overkant og hun veldig konfliktsky å ikke liker å prate, men at alt skal bare flyte og ordne seg så skaper detta problemer. Som sagt sier hun til meg etter en krangel at hun ikkje orkar mer av det og at det blir for mye rundt henne. At hun passer best alene osv og at det er derfor henne hadde vald å være uten kjæreste i lang tid før meg. At henne ikkje mestrer det å ha ein å forholda seg til sånn helt brått, selv om hun forteller meg bare for noen dager siden at hun elsket meg, planer om å bu sammen osv. Henne skriver til meg at hun nå er sliten og ikkje klarer å tenke klart nå osv å ikkje veit helt.

     

    Vet henne er veldig glad i meg og at det er en jente selv med de problemene hennes i hverdagen jeg er kjempe glad i. Krangelen igår gikk litt over styr og kanskje på ett dårlig tidspunkt på dagen for hennar og i all fortvilelse fikk jeg uheldigvis sagt ting eg ikke burde sagt. Som at henne var ego og selvsentrert å liknande. Noko henne reagerte veldig på. Har fortelt at dette var i ren frustrasjon og at eg ble veldig såret.

     

    Hvordan burde jeg forholde meg til detta for jeg tror det er en handling frå hennas side i frustrasjon og hun er inne i en dårleg periode

  4. Hei. Jeg har vært ilag med damen min nå i 1 år og idag blei det slutt. Vi har hatt det veldig bra store delar av denne perioden, men også en del uoverenstemmelser. Hun har lenge slitt med depresjon også før min tid og det å føla seg sliten. Hadde en aldri så liten krangel og hun sa til meg at hun ikke orket meir av det maset mitt. Ettersom jeg er en fyr av mange ord og gjerne vil løse opp i konflikter, kanskje litt i overkant og hun veldig konfliktsky å ikke liker å prate, men at alt skal bare flyte og ordne seg så skaper detta problemer. Som sagt sier hun til meg etter en krangel at hun ikkje orkar mer av det og at det blir for mye rundt henne. At hun passer best alene osv og at det er derfor henne hadde vald å være uten kjæreste i lang tid før meg. At henne ikkje mestrer det å ha ein å forholda seg til sånn helt brått, selv om hun forteller meg bare for noen dager siden at hun elsket meg, planer om å bu sammen osv. Henne skriver til meg at hun nå er sliten og ikkje klarer å tenke klart nå osv å ikkje veit helt.

     

    Vet henne er veldig glad i meg og at det er en jente selv med de problemene hennes i hverdagen jeg er kjempe glad i. Krangelen igår gikk litt over styr og kanskje på ett dårlig tidspunkt på dagen for hennar og i all fortvilelse fikk jeg uheldigvis sagt ting eg ikke burde sagt. Som at henne var ego og selvsentrert å liknande. Noko henne reagerte veldig på. Har fortelt at dette var i ren frustrasjon og at eg ble veldig såret.

     

    Hvordan burde jeg forholde meg til detta for jeg tror det er en handling frå hennas side i frustrasjon og hun er inne i en dårleg periode?

     

    Takkar for alle svar

×
×
  • Opprett ny...