Gå til innhold

tomster

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomster

  1. Mange som har totalt missforstått i denne debatten. Selv bruker jeg Linux til daglig, og har en familiemaskin med Mac Hjemme. Men selv går jeg ikke rundt å gnir meg i hendene når det dukker opp flere virus på Windows maskiner. At folk skriver "Ja det var på tide, HAHA" er bare barnslig og viser at dere har lite å bryne dere på. Voks opp og bidra heller til et bedre nettsamfunn fremfor å fremstå som barnslige fanboys.

    • Liker 2
  2. Frode, vi har noen glupe nakker i vår By Horten, som har satt opp streaming av komunestyrets møter i silverlight. Noe som er helt ubrukelig for folk.

     

    Folk lurer på hvorfor maskinene deres blir tregere og tregere. Ja, det er fordi de må installere så mye dr*t på sine MS maskiner for å se på ting som kunne vært kjørt på åpne standarer. Eller en lukket standard som Flash som finnes til så og si alle platformer.

  3. Jeg er veldig fornøyd med WIMP etter å ha brukt spotify i snart 2 år ( betalende )..

    Jeg byttet til Wimp for å støtte norsk utvikling, men jeg syntes også de er bedre en spotify.

     

    Liker måten de har ferdige spillelister og nyheter. Hos Spotify er en plate en nyhet bare fordi de akkurat har rippet den, men Wimp følger dato. Dette kan man feks ikke gjøre noe med i Spotify.

     

    Er utallige ganger jeg har brukt spotify og vært dritt lei det jeg har hørt på, uten å ha noen bra forslag. Der er Wimp bra ;)

     

    De er også lettere å kontakte ved feil. De har et godt system der.

     

    Når det gjelder adobe AIR har jeg ikke noe å si om det. Det funker på min Ubuntu 64 og Mac osx, og snart på min N900 om jeg får ubuntu til å spille bra på den også..

  4. "Det er økende kostnader av komponenter som gjør at leverandører som Lenovo, HP og Dell ser seg nødt til å øke prisene."

     

    Hva med de som faktisk har billige maskiner?

     

    HP DELL og Lenovo har da aldri hatt bra priser på maskiner. Ok, kanskje DELL, men er det noen som er billige på maskiner så er det ACER.

     

    Dette er bare kjøpte analyser, for å få folk til å kjøpe restlager.

  5. Dette med skjermoppdeling gjør så jeg har lyst til gå til windows igjen. Har ventet lenge på å kunne bruke 3 skjermer hvor jeg kan dra vinduer over alle sammen. Nå kan jeg kun ha 2 som strekker seg over begge, og en som er separat x skjerm.

     

    Er utrolig kjedelig med taskbar som strekker seg over flere skjermer.

     

    Om jeg kun har 2 skjermer, så funker det bra, for da oppfører de seg som separate, men kan dra vinduer over til hverandre.

     

    Men men .. håper de kommer med en annen løsning. Kanskje bytte ut X11 med noe annet..

  6. Heisann, har akkurat laget meg nye høyttaere av 30mm mdf plater og ferdig med å pusse dem ned. Nå skal jeg derimot lakkere dem.

     

    Leste i et annet forum her ( under bil ) at det kan være greit å lakkere først og så pusse med vann og veldig fint sandpapir etterpå.

     

    Jeg har derimot lyst til å grunne dem først, for å se helheten i overflaten bedre.

    Spørsmålet mitt da er om det finnes en grunning som er ment for å pusse på ?

     

    Så jeg kan grunne dem, se på overflaten om alt er ok, og så pusse litt..

     

    er jeg helt på jordet når jeg tenker slik ?

     

    PS, de skal forresten være IPOD hvite .. med klarlakk på slutten

     

    Slik ser de ut til nå .. :whistle:

     

    DSC01136.jpg

     

    DSC01153.jpg

  7. I dag fikk jeg mine 1 GB ram i posten fra komplett. Greit nok, men det er 5 gang jeg får rammen etter 4 returer med ram fulle av error. Denne gangen fikk jeg en flott test som var utført på EN av brikkene i windows. Har var det masse flotte tester av FPS og slikt på et grafikkort, og "math" tester på rammen, som igjen overhode ikke har noen hensikt.

     

    Jeg testet igjen rammen for XX gang. Da brukte jeg ramtesteren fra http://www.memtest.org/. Dette programmet brukte jeg også på de forrige brikkene jeg returnerte. Noe jeg spesifiserte i returen.

     

    I dag fant jeg bare 6302 Errors mot kompletts bekreftelse på 0 error. Dette er brikkene jeg leverte inn forrige gang, noe jeg vet da jeg noterer ned produksjonsnummeret. Så min 5 retur går rett til 6 retur. Eller skal jeg i det hele tatt bry meg om å returnere dem?

     

    Det som plager meg mest er at jeg presiserer i returene at jeg vil heve kjøpet og heller betale mer for noen brikker som faktisk er fabrikksjekket for error. Dette skriver jeg på returen, får den godkjent av komplett, MEN får enda noen nye brikker med mer error. ( 3 retur ). Dette er da av samme merke som jeg returnerte.

     

    I mellomtiden har jeg gått til innkjøp av 512mb ram av corsair merket, men ikke fra komplett. I denne returen som jeg gjør i dag, vil jeg bemerke dem at jeg hever kjøpet. Det er nå gått 3 måneder siden jeg kjøpte den første rammen.

     

    Rammen jeg kjøpte var av typen:

     

    Produktnummer: 112666

    DDR-DIMM PC3200 512MB DDR CL2.5

    Minne 184-P (for DDR-PC400MHz)

     

    Hva syntes dere jeg skal gjøre ?

×
×
  • Opprett ny...