Gå til innhold

Backpackinggirls2019

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Backpackinggirls2019

  1. Hei :) 

    Vi er to jenter på 20 år som planlegger en backpackertur i Sør-Asia. Turen skal vare i 5 måneder, fra januar til og med mai. Vi har lyst til å besøke Myanmar (Burma), Laos, Vietnam, Kambodsja, Thailand, Malaysia og Indonesia. Vi skal skal spare 50 000 - 60 000 kr. hver. 

    Vi ser for oss å tilbringe 1 hel måned i Thailand (få med oss øyene), i tillegg til 1 hel måned i Indonesia. Vi vet ikke hvilken reiserute vi burde ta, har noen erfaringer med dette? 

    Det eneste vi vet er at vi skal avslutte turen med Indonesia. Er det normalt å planlegge alle stedene i landene man har tenkt til å besøke eller tar man alt som det kommer? Det er vel greit å ha en viss oversikt over hvilke øyer man skal besøke, slik at man har en plan? I så fall, hvilke steder i disse landene burde besøkes og hvor lang tid burde tilbringes i de forskjellige landene? Har noen en typisk reiserute for backpacking i Sør-Asia? Hvilken rute er enklest for å besøke disse landene?

    Har dere noen erfaringer angående visum, vaksiner og reiseforsikring? Hva slags visum er nødvendig for å besøke disse landene? Har dere ellers noen andre tips?

    Takk for svar :w00t:

×
×
  • Opprett ny...