Gå til innhold

BravoMike

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BravoMike

  1. Er ikke frist for å betale semesteravgift og bekrefte studieplanen før 1. september så bare å roe ned hehe.

    Joda, du har rett i det, men tror nok mange har behov for pengene fra lånekassen før midten av sept. Det er grunnen til at jeg vil få vilkårene oppfylt hos lånekassen asap. Snakket med studieadm idag, de ba meg godkjenne studeplan til tross for manglende 7 poeng i b3. 

  2. Man kan se på timeedit hvilken klasse man tilhører. Dette er bestemt lenge før første skoledag.

    Tror ikke det er mulig å logge inn på verken timeedit eller canvas før tidligst 10.aug for oss nye. Har fått laget bruker på studentweb, men denne er enda ikke tilknyttet phs, så lite informasjon å hente der. Se denne siden https://www.phs.no/for-studenter/ikt-for-studenter/

    "

    Aktivering av brukerkonto for nye studenter 

    (For studenter som begynner på B1 høst -17: tidligst torsdag 10. august)"

  3. Nettopp det er grunnen til at jeg mislikte gruppeoppgaven. Jeg gjorde det samme, (kanskje på en annen måte da jeg ikke fikk avslag), for de andre diskuterte i sirkler om ting gruppa egentlig var enige om de siste 20 minuttene, og vi hadde lite tid igjen... I det minste burde man kunne komme med kommentarer til gruppeoppgaven under intervjuet. Gruppeoppgaven kan gjøre selv den mest løsningsorienterte og beslutningsdyktige personen til en frustrert og autoritær personlighet hvis enkelte andre i gruppa er utrettelig opptatt av å ta ordet for å bli sett, uten å bringe noe substans til diskusjonen. Så det kan avhenge litt av hvordan de andre på gruppa er, og hvor godt samarbeid man har fra starten.

    Av erfaring - Poenget med gruppeoppgava er ikke å bli enige, og å klare å "bli ferdig" med prioriteringer før tiden er ute. Tror mange bommer litt på nettopp det.. 

  4. "Dokumentkontroll ved studiestart Alle nye studenter må ha originaler av sin søknads dokumentasjon lett tilgjengelig. Etter studiestart vil et tilfeldig utvalg studenter bli trukket ut til dokumentkontroll.Dokumentene skal ikke medbringes til studiestart, men de som blir trukket ut må ha papirene lett tilgjengelig. De som blir trukket ut vil få en egen e-post med mer informasjon. Frist for å fremlegge dokumentasjonen vil være fredag 7. september.2018. Studenter som ikke kan framvise originale dokumenter innen angitt frist, vil miste studieplassen sin med umiddelbar virkning"

     

    Hva mener de med originaler av søknads dokumentasjonen? Er litt usikker på om jeg har de

    Nevnt tidligere i tråden.

  5. Ja, vurderer Bodø sterkt nå, selv om jeg i utgangspunktet ville til Stavern. Men det er Kanskje fordi det er nærmere hjem haha ‍♀

    Hehe, nettopp derfor jeg valgte Bodø -Lenger unna hjem, jeg tenker man har godt av å tilbringe litt tid andre steder i landet. Desto diggere å komme hjem igjen også.

  6. Usikker på om jeg skal takke ja til Bodø, å la være og stå på venteliste i Stavern. Noen som vet hvordan det er å studere de forskjellige stedene? :)

    Bodø er Nord, Stavern er sør. Med de forskjeller det måtte medbringe. Vet iallefall at miljøet på PHS i Bodø er svært bra, og at Bodø er veldig på vei opp som studentby. Staverm er sikkert knall skole det også, men veldig dødt der om vinteren. Om sommeren derimot er det helt fantastisk der.

  7. Helt umulig og si hva nedtrekket har og si, så blir kun spekulasjoner. Hva endte du opp med?

    Man kan trekke konklusjoner opp og ned i mente, men det som taler som en fordel er at nedtrekket kom etter søknadsfristen var gått ut og også muligheten for å forbedre poengene sine.

    En bekjent av meg sa for ikke så lenge siden at tallene ble klare på søndagen i fjor, så om vi er virkelig heldige, så kan det begynne å rulle ut på mandag allerede :)

    Visst pokker! Denne rapporten er fra 16.juli 2017. https://www2.samordnaopptak.no/arkiv/statistikk/17/poenggrenser_2017_2016.html

  8. Har blitt tildelt bolig ved Mørkvedlia studentpark i Bodø. Er det lurt å ta med bilen, hva mener folk ? 

    Om du liker natur og vil utnytte tiden best mulig i Bodø og omegn, så ja. Det går ikke buss noe særlig ut av byen, og avstandene til ulike fjell, og fine turer er lange. Jeg bor på sør-østlandet og kjører bilen min opp. 

     

    Om du har råd, så anbefales det.

  9. Hvis jeg husker riktig så er egnethetsvurdering et forvaltningsvedtak og med det følger forvaltningslovens frist om behandling ila 4 uker. Skulle klagen gå igjennom etter at SO har kjørt ut plassene vil man bli tildelt plass etter karakter, uavhengig av om det er "fullt". Altså må man selvfølgelig ha nok konkurransepoeng til å komme inn uansett.

    Jøss! Interessant! Dvs at om noen blir egnet etter klage, etter plasser er tildelt, så vil noen miste plassen sin?

×
×
  • Opprett ny...