Gå til innhold

Kjell Dahl

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell Dahl

  1. Som noen over her nevner, problemet i Norge er ikke bare priser, men og manglende varer.. Er mye du ikke har mulighet til å få tak i her.. Og når noen ting som koster 10kr fra Kina kan koste over 350 kr her (samme vare), så burde noen virkelig tenke litt.

     

    Hvis du er bekymret for postbudene, bør du åpne forfå reklame i postkassa igjen, om du har sperret.

     

     

    For meg skaper ikke dette all verdens problem at de stenger for kjøp fra utlandet, men blir dyrere. Selv om prisen for gjenstanden ville vært samme i Norge og rundt på ebay, så hadde vi fortsatt hatt dyr frakt her i Norge.. Så blir trolig mindre kjøp av småting for å få fikset opp i gammelt, og mer kjøp av nye ting og heller kaste det gamle. Å kjøpe en del til 20 kr er kjipt når frakt ofte koster 100-150 kr. Jeg har søster rett på andre siden av grensen, så kan fortsatt bestille ting på ebay i Europa billig, men kina er verre der og.. Men men..

     

     

    Dette skaper nok mye sinne, som om f.eks KrF ikke var dårlig nok likt fra før...

     

     

    Som fører til færre folk som jobber i posten :O

  2. Siste året har Norge eksportert 11,3 millioner MWh mer enn vi har importert, og det var bare i mars og april at vi importerte mer kraft enn vi eksporterte. Selv nå som det er stor mangel på vann i magasinene eksporteres det store mengder kraft. Siste uke ble det eksempelvis eksportert tre ganger så mye som det ble importert. Hvordan kan det da være den tørre sommeren som gjør at strømprisen er rekordhøy? Er det noen som prøver å lure oss?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...