Gå til innhold

Neewk

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neewk

  1. Lurer på hvor det blir av alle folka nå, som tok av så inn i H.... i den andre tråden, der ei dame hadde videoovervåket typen fordi ho tvilte på han, og den avtalen de hadde gjort i begynnelsen av forholdet.

     

    Her har TS altså gått inn på damas mobil, for å bekrefte sine mistanker!! Men jeg ser ikke noe hylekor her i tråden! Mye dobbeltmoralisme ute og går her da!

     

    Jeg synes du gjorde rett i å sjekke, TS! Det er ikke riktig å leve som et uvitende offer hele livet. Tenk om dette hadde fortsatt i årevis, dere hadde fått barn, og -så- hadde dette kommet for en dag! At ho har holdt deg for narr i alle år. Dét hadde vært gøy å finne ut!

     

    Det er riktig at du skal være forsiktig med å konfrontére. Dét du kunne gjort, var å ta bilder av det ho hadde på sin tlf med din tlf, bare sånn at du hadde bevis hvis det skulle komme til den situasjonen at det var nødvendig å ha. Men samtidig, å bekrefte for noen andre at man har vært inne og snoket i deres private og personlige affærer, kan trigge mye dritt.

     

    Derfor vil det beste alltid være å gjøre som Pliscin skriver, gå videre! Men nå går du da videre med 100% bevissthet at ho ikke er sannferdig mot deg. Du har svært sterke bevis. Jeg ville aldri i verden levd med noe slikt i mitt liv. Vet ikke om jeg ville holdt det skjult for ho heller. Men du er antageligvis mer tålmodig enn meg.

     

    Jeg liker å få sannheten frem på bordet, sånn at folk får en sjanse til å lære av sine feil. -Kanskje- man når inn! Helst så skånsomt som mulig, men som du skriver: Hvordan kan noen leke med følelser på den måten? Hardt å bruke sånne ord, men for meg er det tegn på psykopati. Man har ingen anger, ingen skam, ingen empati, ingen følelser. Hvordan klarer ho overhodet å være i samme -hus- som deg? På et dypere nivå er det kanskje bare ren utnyttelse som ligger i bunnen, at ho føler trygghet over å ha flere å spille ball med. Svært grunne verdier, altså. Så du er altså bare en brikke i spillet hennes. Hvor lenge skal du fortsette å finne deg i det? Jeg ville ikke gjort det et sekund lenger.

     

    Vil nå si at å sette opp skjulte kamera i leiligheten for å finne ut hva typen gjør til enhver tid rangerer hakket over en kjapp titt på kjærestens telefon, men det er bare meg....

    • Liker 9
  2. Spare til bolig er enkelt hvis du er i fulltidsjobb.

     

    Jeg har i alle mine ungdomsår hatt moped/bil, vært ute å festet og generelt gjort ting som har falt meg inn, alltid hatt et relativt høyt forbruk.

     

    Du har 3 nøkler som er "Feriepenger" "Skattepenger" og "BSU".

     

    En gjennomsnittlig person får ca 70-90 000 i Feriepenger hvert år, hiv dette inn på BSU slik du får 5000 i skattelette, og resten på en sparekonto. Skattepengene setter du også inn på sparekonto. Da sparer du ca. 100 000 i året. Utenom så kan du jo sette inn ekstra om du har måneder du jobber mye overtid - Så du kan altså ligge på rundt 120 000 til 150 000 i året uten å egentlig spare hver måned.

     

    2-3 år med dette så har du mer en nok til å kjøpe deg en bolig til 2 - 2,5 mill. 

     

     

    Spare til bolig uten kausjonist er ikke så utrolig vanskelig som folk skal ha det til, du må bare være litt tålmodig, det er ingen som sparer opp til en bolig på 1 år.

  3. Fra egen erfaring så fungerer det best å være en dårligere versjon av seg selv.

     

    Hadde for et par måneder siden en "greie" med ei fra tinder, jeg var snill, tok hensyn til hun og var generelt tilgjengelig når hu trengte noen å snakke med - Jeg merket at det begynte dabbe litt av med tiden. Hun tok aldri kontakt lenger, når hun svarte var hun kort i svara og virket generelt uinteressert.

     

    Det var da jeg bestemte meg for at dette var et perfekt tilfelle og teste ut teorien på.

     

    Jeg sluttet å ta kontakt, etter et lite døgn så fikk jeg plutselig melding fra hun igjen - Jeg var kort i svara og ga henne oppfatningen om at jeg ikke lenger var interessert - Etterhvert så begynte det komme mer og mer meldinger igjen, jeg fortsatte i banen av å gi totalt f*** og hun ble bare enda mer frempå. Nå den dag i dag så virker hun helt gal etter å finne på ting hele tiden, selvom jeg gang på gang avslår hun med "idiotiske" grunner.

     

     

    Konklusjon: Mennesker vill ha det som ikke er tilgjengelig for dem.

  4.  

    Klart du kan la vær.

     

    Si du ikke ønsker bruke penger på en person som har hatet deg og vært fraværende hele ditt liv - Enkel sak.

    Burde en avstå fra arven ved å bruke samme argumentet også? Synes en burde bli med på kostnaden hvis en tar i mot arven. Det er slik jeg ville gjort det. Men det finnes vel mange løsninger der ute, velg en som passer deg.

     

     

     

    Ja og nei, du kan se på arven som en "tilbakebetaling" for å ha en fraværende far - Synes ikke det er helt urimelig for TS å være egoistisk i denne situasjonen.

    • Liker 1
  5.  

    Burde blitt stilt krav til når du var egnet for unge;

    - Bopel

    - Samlet inntekt over 800 000 ,- (400 000 på hver burde alle vell fungerende mennesker greie)

    - BMI under 35

    Alder mellom 21 og 32 (for kvinner)

    IQ over 100

    Utseende: Nordisk type

     

     

    Glemte alder og IQ, gode forslag.

     

    Utseende burde ikke nødvendigvis være nordisk, da det er mange gode foreldrekandidater fra rundtom.

×
×
  • Opprett ny...