Gå til innhold

Heidi91

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heidi91

  1. Er vel mest fordi du ikke på forhånd har sjekket opp om Garmin connect device er bluetooth 4.0 basert og fullt kompatibelt med Nokia 7 som er utstyrt med bluetooth versjon 5.0

     

    Bluetooth er bakoverkompatibelt, så det skal ikke være et problem.
    • Liker 1
  2. eneste jeg sliter med er bluetooth, har et par jbl reflect mini propper

    som fungerer silkemykt på andre telefoner, men hakker/stopper opp ca. hvert 1-2 min...Noe flere med dette problemet?

    Jeg har et par JBL Reflect Mini BT, så jeg prøvde de ut nå, ca. 5 min. på YouTube og 10 min. med Spotify og har ingen problemer. Liker forresten at man kan se batterinivå på Bluetooth enheter nå :D
  3. Dere som har telefonen, er dere jevnt over fornøyd med kameraet?

    Du kan sammenligne kameraet med andre mobiler her: GSMArena Photo Compare Tool

    Jeg er forresten ganske fornøyd med kameraet, foretrekker å bruke gcam, men stock kamera appen gir absolutt greie bilder. Jeg oppgraderte fra Nexus 6, så jeg har ikke erfaring fra nyere telefoner å sammenligne med.

  4. Har ikke brukt batterisparing enda, fikk telefonen i går.
    Det er 16t, 35m siden den var fulladet, 36% batteri igjen nå. 5t 33m skjermbruk så langt.
    Vil bare nevne at man burde prøve å holde batteriet mellom 30% - 80% ladet for å få minimere slitasje på batteriet, men hvis man lar den lade opp til 100% så tar ikke batteriet skade av å være plugget i etter det.

  5. Den skal ha EIS aktivert på 1080 filming. EIS er ikke mulig ved 4k filming, ihvertfall ikke med dagens programversjon/standard foto app.

    Ah, nice :) Dersom de skal få til EIS på 4K video så blir vel oppløsningen noe lavere mtp. at den har 12 (og 13?) megapiksler på kameraene bak? Lurer på om 660 chipen kan takle stabilisering av 4K video i sanntid.

  6. Telefonen min er visst ganske treg på å vise notifications, fikk mail fra Elkjøp om at den var sendt Kl. 18:00 :). Pakken er ikke mottatt av Posten enda, mulig den blir innlevert til terminal i kveld eller tidlig mandag, og da har jeg den på tirsdag eller onsdag.

    • Liker 1
  7. I følge folk på swedroid forumet så er release 19.04 for nokia 7 plus

    Sjekket Elgiganten.se, der står det "Förboka - release 18-04-19" (Antar at dato-formatet er yymmdd, og ikke ddmmyy, ellers må de vente lenge).

    På Elkjøp.no har de ikke noe slikt gult "banner" på 7 Plus, de har det derimot på f.eks. iPhone 8 Red; hvis 19. April er utgivelsesdato i Norge, så synes det burde informeres om i nettbutikken slik som på den svenske utgaven.

×
×
  • Opprett ny...