Gå til innhold

Kripsus

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kripsus

  1. Så ikke helt ulikt Steam på PC med andre ord, uten at noen har klaga særlig på det..

     

    Hjelpes for en sutring. Fremtiden er digital, på tide å innse det og gå fremover. De samme som klager på at Microsoft er så gammeldags og ikke klarer å fornye seg, klager nå på at alt ikke blir værende som det alltid har vært. Noen blir vel aldri fornøyd..

     

    Steam har ikke monopol på spill på pc sist jeg sjekket. Problemet her er jo at ms store har høyere priser enn stort sett alle butikker å dersom man i fremtiden kun for kjøpt spill her må man kjøpe til den dyre prisen.

    • Liker 1
  2. Hadde vært mye mindre pirater om alle hadde hatt tilgang til hele utvalget til f.eks Netflix.

    Har gått tom for innhold på Netflix, så fra Mars returnerer jeg til piratlivet etter å hatt pause i flere måneder.

    Skal samtidig laste ned musikk, da jeg ikke lengre har tilgang på radio og må lytte på egenproduserte CDer, hvor jeg før klarte meg med FM

     

    Det hadde det også kostet Netflix etc. mye mer penger å få lov til å vise disse uten geo restriksjon. Noe vi hadde endt opp med å betale.

    • Liker 3
  3.  

    1 hvorfor ikke bare kjøpe snørefrie sko?

    2 hva går fortest, gå inn på mobilen, finne appen og koble deg opp til skoen, for å så trykke på knyt. eller bare bøy deg ned og knyt skoen?

     

    uansett, en kul patent, men i mine øyne helt meningsløst

     

    Vil den ikke stramme seg automatisk når den oppdager at en fot er "på plass"? Og så kan appen heller brukes til å overstyre automatikken? Slik bør det være i hvert fall.

    Ser ut som om dette vil gå automatisk ja

  4. Er det eigentleg nødvendig at google viser nyheiter i søkeresultatet? Vanlegvis bruker ein ikkje google for å finne ut kva som har skjedd det siste døgnet. Om ein brukar google til dette så er det for å søke opp ei avis for det området du er interessert i, og så klikke deg inn på den nettavisa for å lese nyheitene.

     

    Handler jo ikke om å vise hele nyheter, men en setning eller to (som du kan se om du går inn på nyheter på google selv) Ettersom avisene i Tyskland mistet mye trafikk når dette ble fjernet kan det jo se ut som dette gjør at langt flere folk velger å trykke seg innpå avisene om det er der

  5. Det hadde vært veldig nyttig om dere testet VPN-tilbydere kontra norsk innhold.

     

    Spesielt for de som bor utenlands, men også for folk som ferierer utenlands.

     

    Eurosport Norge f.eks blokkerer "absolutt alt", ihvertfall de jeg har testet så Eliteserien er umulig å se utenfor landets grenser. Så da lurer jeg egentlig på hvem det er som har rettighetene til Eliteserien utenfor Norge, som gjør at Eurosport er så rigide?

     

    Mye av NRK sitt innhold kan sees utenlands, men de største seriene deres + live TV er avhengig av en kjapp og stabil VPN-tjeneste.

     

    TV2, Discovery, Viaplay osv hadde også vært greit om ble testet.

     

    Viaplay fungerer med NordVPN

  6. Når først apple pay kommer inn så regner jeg med at samsung pay kommer like bak.

     

    Dette er ganske gode nyheter spør du meg. Samsung pay er jeg all inn for og håper på at det knuser apple pay ;)

     

    Bor i australia nå å må si at det er fantatisk med samsung pay, spesielt med samsung gear s3. Har ikke hatt med meg kortet på 2 måneder.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...