Gå til innhold

Morten N. Slettemoen

Medlemmer
  • Innlegg

    230
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Morten N. Slettemoen

  1. Håper dere finner noen ildsjeler som ønsker å bidra. Syns personlig det skrives altfor lite om breddeklubber, hva som rører seg nedover i systemene.

    Greit nok at Apeks og Nordavind er de største klubbene i Norge, men bør være mulig å få ut NOE om lag, klubber, ildsjeler som ikke har tilknytning til disse lagene også.

    Når det i tillegg er mer produktanmeldelser og ren reklame i de aller fleste postene som legges ut blir nok også underholdningsverdien for den "jevne" gamer liten.

  2. Jeg er glad på vegne av spillerne og da kanskje mest på vegne av Vertigo som har vært i gamet fra tidenes morgen og sitter med enormt mye rutine. MEN. Jeg skjønner ikke helt poenget? Skal man være ett topplag bør man vel kunne konkurrere på flere arenaer? Er nivået ellers så lavt i Telialigaen 1. Div at de ikke får god nok matching? Er kamptidene ugunstige med tanke på internasjonale kamper? Isåfall burde jo telialigaen jobbe for å tilrettelegge. Norges største og eneste seriøse liga, bør ha de beste spillerne med.

  3. myFragTheatre ble opprettet i november 1999 av Morten N. Slettemoen, som da gikk over til Counter Strike (Beta testing) fra klanen TKFF i spillet Action Quake 2.

    Klanen baserte seg på det sosiale i og rundt spillet, og holdt ukentlige online turneringer fra midten av 2000 til 2011.  I 2005 opprettet vi også ett eget spillserver hosting selskap (o2Hosting) og ble fort anerkjent som en ledende serverleverandør i Norge.

    I 2011 ble prosjektet lagt på is på grunn av  manglende tid og motivasjon til å fortsette satsningen.

    Parallelt med myFragTheatre var Morten også involvert i andre organisasjoner som for eksempel Lions Esportklubb, Deathwish og Gamefuel, i tillegg var han ligaadministrator i ESL.

    Høsten 2019 startet vi igjen opp organisasjonen og målet er at vi skal være en seriøs og aktet organisasjon i den norske scenen.

     

     

    ___________________________________________________

     

    Ta dere gjerne en tur innom vår discord server, bli med på quiz, ta en gather eller rett og slett bare finn likesinnede og snakke eller dele erfaringer med! Vi sès!

    _________________________________________________

     

     

    BLI MED!

×
×
  • Opprett ny...