Gå til innhold

Golfnissen

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Golfnissen

  1. På børs snart?

    Min håpløst fortapte kollega snakker nå om at de skal på børs snart. I 2025....

    Tror pengestrømmen nå har stoppet opp, men han får "aksjer" tilbake for sine ukentlige invisteringer.

    Jeg har prøvd å stille noen spørsmål til hvilket firma det er han er i ferd å bli stolt medeier i, og på hvilken børs det skal noteres. Men han er dessverre ikke i stand til å svare på spørsmålene.

    Er det noen som vet noe mer om dette? Den/de som lurer han inn i dette har nå klart å holde han happy frem til minst 2025, han kommer ikke til å stille et eneste kritisk spørsmål før det.

    Tenk om disse som er så flinke til å overbevise andre hadde brukt kreftene sine på noe fornuftig heller....

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 2
  2. Min kollega som er håpløst fortapt i dette sier nå at skyene er i ferd med og bli oppløst og blir omdannet til aksjer, og de skal på børs i 2023-2024. Det kommer selvsagt aldri til å skje, men det holder han fortsatt optimistisk i noen år til. Spent på hva det neste blir når børsen ikke ble noe av...

    Han mener også de er nære en ny oppstart i norge, og han mener flere butikker i Oslo allerede er i gang. Noen som vet om dette stemmer? Er det i så fall et rent fordelskort, som ikke har noen krav til sparing etc for å få utbetalt bonusen? Om de legger seg på linjen som Coop og Trumf har så kan vel ingen nekte de det?

    • Liker 2
  3. Roffee skrev (6 minutter siden):

    Blir det påtale, så kommer det av at etterforskerne ikke har satt seg inn i hvordan "systemet fungerer." Blir det rettskraftig domfellelse mot deltakerne, så er det av samme årsak; dommeren har ikke satt seg ordentlig inn i hvordan systemet fungerer. ?

    Stemmer det, det er jo bare dere som er medlemmer som fullt ut kan forstå hvordan dette egentlig fungerer :)

  4. Jeg synes det ser ut som toget har gått for Måne.

    Nå har dere andre her stilt han flere titalls gode spørsmål om faktaopplysninger. Han har ikke vert i nærheten av å kunne gi svar på ett eneste av dem. Det mest konkrete han har levert er vel to bilder fra Roma og Inter.

    Resten er bare vas. Det blir klarere og klarere for hvert svar han gir, at han er nærmere og havne i den kategorien mennesker som trenger en verge for og ivareta sin økonomi, enn at han klarer og gi et godt svar på noen kritiske spørsmål angående denne saken. I den kategorien er han nok i godt selskap blant Lyoness medlemmer.

    • Liker 4
  5. Kanskje kan det være et arrangemang i Tyskland der selveste "Arnold Swarzenigger" er med  ?

     

    Uansett ikke akkurat så viktig for Norge da de er dømt til å ikke praktisere dette noe mer her uansett hvordan de måtte prøve seg på det.

    Tja, er det ikke det ryktene sier da, at de starter på nytt med et konsept som er tilpasset gjeldene lovverk? Det er det jeg lurer på, om det nye blir noe de skal rulle ut bredt, eller om det skal være noe for de invidde.

     

     

    Jeg synes det er gull at et eliteseminar som foregår på engelsk beregnet på et internasjonalt nettverk tydligvis har et storforbruk av oversettere :) Det bare bekrefter mine fordommer om hvem disse som deltar er. Det er nok mange av de som hadde hatt godt av en verge....

    • Liker 1
  6. Jeg har hørt rykter om at det er i dag det skal skje. Mange nye butikker skal legges til. Er det noen som vet om det nye konseptet skal rulles ut og pushes på hvermansen? Eller om det blir en slags "lukket" klubb for de heldige utvalgte vervet fra pyramiden?

  7. Jeg håper alle dere flotte, velskrevne, intelligente skribenter her inne hadde en flott nasjonaldag i går.

    Gleder me til å følge innleggene deres videre.

    En spennende uke er i anmarsj og sommeren nermer seg med stormskritt i tillegg har jeg alle disse artige og velformulerte innleggene å følge med på her inne.

     

    Livet er herlig dere. :fun:

    Hva var det som skjedde i uken som var? Kan ikke si jeg har fått med meg noe som helst spennende i uken som gikk, vertfall ikke som angår denne tråden.

    • Liker 1
  8. Jeg har sendt mail til Expedia.no i dag for å høre om hvorfor de lar seg markedsføre hos Lyoness. Skjønner at det er gjennom en tredjepart, men spurt om hvorfor de ikke aktivt gjør noe for og fjerne denne linken. Spent på om jeg får svar.

    • Liker 5
  9. https://behindmlm.com/companies/lyoness/lyoness-a-pyramid-scheme-in-italy-fined-3-2-million-euro/

     

    Ganske så sikker på at det er ulovlig i Italia nå ja, men finner ingen oversettelse på vedtakt enda. Din bekjent får nok info fra sin upline, og siden den generelle upline er "mannen i gata", er ikke det mye som stopper dem fra å komme med beroligende løgner.

     

    Slik jeg har skjønt det her i Norge, venter lotteritilsynet på det rette øyeblikket hvor de har hjemmel til å virkelig gå hardt til verks mtp anmeldelser osv.

     

    Ser i postjournalen til lotteritilsynet at det er ekstremt mange tips om fortsatt drift, så dette kommer neppe til å roe seg ned i lyoness sin favør..

    Ja det trodde jeg også. Men faktum er at antallet partnere har økt med 700-800 siden det vedtaket og boten kom....

    • Liker 1
  10. Tross vedtak om stans både her hjemme og Italia ser det ut til at den dagilige driften går sin gang. Antall partnere og nettbutikker holder seg stabilt i Norge, mens det i Italia stiger jevnt og trutt.

     

    Lotteritilsynet nevner i sin informasjon at vedtaket der ikke er offisielt oversatt til engelsk enda, noen som vet om det er gjort? Vet vi at det er krav om full stans der? Eller var det bot på 30 millioner, rett opp et par småting og kjør på videre?

     

    Han jeg bruker litt tid og krefter på å prøve å redde ut av dette bruker dette som argumenter mot meg. Se på Italia! Der vokser vi! Samme i Norge! Blir aldri stengt ned!

    • Liker 1
  11. Og kun eVoucher. Jeg vet ikke så mye om de men i følge Innafor selv så har de kun solgt gavekort til Lyoness, mens Rosnes Reitan på den andre siden hevdet (selvfølgelig) at de er ett fullverdig medlem på lik linje med de andre «samarbeidspartnerne». Nå har jo ikke akkurat Reitan eller Lyoness helt rent mel ift markedsføring eller sannferdighet generelt, så hva som stemmer her får nesten Innafor svare for.

    Men har de åpna da?

    Nei det har de ikke.

  12. Tips ivei :)

     

    Som sagt så gjort. Det var enkelt, kunne også være anonym om man ønsker.

    Jeg har tipset politiet om "butikken" i Knarveien 2 på Stord.

    Hjulpet de på vei med linker til lotteritilsynet, klagenemda og facebooksiden med rekale for butikken på.

    Nevnte også de 3 åpenbare tingene som må være ulovlige

    -Gi cashback på salget

    -Reklamere med bannere utenfor butikken

    -Reklamere for salget på facebook

     

    At han som driver sannsynligvis ikke har lov å selge mat droppet jeg å si noe om siden jeg ikke kan vite det sikkert. Men om han får besøk av politiet vil de nok finne ut av det også :)

     

    Sannsynligheten for at det blir gjort noe fra politiets side er jo liten. Men vi vet jo at mange av de i Lyoness leser her så kan de jo vertfall få se at politiet er tipset, det er aldri en god følelse uansett.

    • Liker 6
  13. Håper butikken på Bjelland kan dra dette i land da. De selger nystekte fiskekaker med hint av ulovlig cashback!

    Fantastisk :)

     

    https://www.facebook.com/groups/401736633897194/

     

    Dette er jo interessant. Denne måten å drive butikk på er dødsdømt enten man har cashback eller ikke. Så den går til helvete uansett, det er jeg overbevist om. Men det er fryktelig provoserende og bevisst bryte loven, og i tilegg reklamere for det.

    Jeg tok meg bryet og søke litt på det navnet som reklamerer, og finner et selskap i hans navn i brreg.no. Adressen til selskapet er denne butikken (sjekket google maps) Dette selskapet skal drive med;

    "Kjøp og salg av eiendommer, og også utleie av fast eiendom. Kjøp og  salg av verdipapirer, investering i andre selskap, samt annen  virksomhet som naturlig hører sammen med dette"

     

    Nå kan det selvsagt være registret flere selskaper tilknyttet dette som jeg ikke har funnet, og som har lov og selge mat, men jeg tviler.

     

    Jeg orker ikke besudle navnet mitt med en anmeldelse av dette lovbruddet. Men jeg vurderer og tipse politiet/lensmannen på Stord.

     

    Det kan jo ikke være tvil om at og ha disse reklamebannerene utenfor butikken, reklamere for det på facebook og faktisk selge meat med cashback pr definisjon er ulovlig. Det hadde vert utrolig morsomt om plutselig politiet sto på døren en ettemiddag de har lite å gjøre :)

    • Liker 1
  14. Joda, det er bare viktig å holde på fasaden serru

    Har du en butikk i nærheten så er det jo bare å stikke innom og spørre hva dette er for noe?

    Lyoness har informasjonsplikt så da er det å forvente at nå er disse stedene fullt ut klar over situasjonen.

    Dvs.. Det er jo i en perfekt verden.

    Så får vi se da?

    I mine øyne ser det jo ut som de holder på akkurat som før, både i Italia og her hjemme, det vil jeg si er hakket mer enn å holde en fasade. Har en i nærheten jeg har plaget litt ja siden jeg kjenner noen som har jobbet der. Nå er det opphørssalg der. Så Lyoness bidrog ikke nok i positiv retning der :)

  15. Det har skjedd en liten endring på hjemmesiden til cashback. Ingen infomasjon selvsagt, men under "nyheter" er nå det siste som er postet fra 17 januar. Rett før helgen lå det nyheter der fra 8/9 februar.

    Det som overrasker er at antall partnere og nettbutikker holder seg veldig stabilt, liten eller ingen nedgang. Det samme gjelder Italia også. Ser ikke ut til at reaksjonen de fikk fra myndighetene der har stoppet noen...

  16. Men hva skjer konkret, det er noen dager til 6 mars, kommer de til og fortsette på gammel vane frem til da, eller må det stoppe umiddelbart?

     

    Om man søker på Italia ser det ikke ut til at boten/tilsynet der har hatt særlig effekt. Antall partnere/nettbutikker er ganske stabilt, minst like høyt som før boten kom.

     

    Jeg prøvde nok en gang, uten å være nedlatene og snakke fornuft til min kollega. I kjent stil var han helt avslappet og mente det ikke fikk noe som helst betydning. Pengene skal komme fra Sveits i strie strømmer om 3-4 år. Å prøve å forklare at det er ulovlig, eller at bankene er plikitge til og ha systemer for og stoppe slike utbetalinger er også helt irrelevant.

     

  17. Har du ikke mulighet til å pakke med deg noen skiver til lunsj fra frokosten?

     

    Klart man har det, dette er bare et bitte lite "I lands problem" det er prinsippet jeg er ute etter. Vi har hatt denne praksisen i mange år og det går helt fint, det er lite penger det er snakkom. Men jeg jobber i offentlig sektor, og alt annet må være riktig hele tiden, så er bare nysjerrig på hvordan min arbeidsgiverkan gjøre dette, uten at jeg gidder å ta den diskusjone med HR avdelingen.

  18. Selv om man ikke sulter uten dietten betyr ikke det at bedriften ikke skal betale den.

    Redigert: Noen hoteller tar også betalt om du skal lage niste av frokosten.

     

    TS: Hva gir arbeidsgiver som grunn til at det ikke betales ut diett? De må jo ha en forklaring å tilby.

    De gir ikke noe annet svar enn at de ikke gir diett på denne typen reiser.

  19. Hei

     

    Min arbeidsgiver har hovedkontor i Oslo med en del distriktskontorer rundt i landet. Ved julebord/årsfest er det pliktig oppmøte fordi det er et faglig program på dagtid.

    Vi som ikke bor i Oslo må naturlig nok ta fly/tog for og komme oss dit, vi fører reiseregning som normalt, men vi blir nektet diett på disse turene. Kan det være riktig? 

    Jeg trekker selvsagt ifra de måtlidene vi får av arbeidsgiver. Men typisk må jeg stå opp 0500 den dagen for å nå frem i tide, da er jo første måltid spandert av arbeidsgiver lunsj i 11 tiden.

    Det samme dagen etter, frokost inkludert på hotellet, men jeg er jo ofte ikke hjemme før langt utpå ettermiddagen.

     

    Jeg mener jeg skulle hatt diett for frokost for dag 1 og for lunsj dag 2. Er det urimelig?

    Har arbeidsgiver anledning til og ikke gi meg det?

  20. Siste nytt...

    Ser ut som avgjørelsen i Iatalia også bygger på at mynighetene ikke forstår hva Lyoness egentlig driver med, det hele må være en misforståelse :)

    Det er stort sett det en kollega av meg også svarer når jeg plager han litt, "De har ikke greie på det, Lyoness er det samme som coop kortet, det må også bli ulovlig om Lyoness blir ulovlig" Det er flere måneder siden jeg ga opp å nå inn til han, det går bare ikke....

    • Liker 2
  21. Tipper planlagt nedleggelse jeg...

    De har vel fått tak i så mye penger som mulig fra de norske medlemmene som har investert i "mulighetene".

    Hei, jeg spurte, og her er svaret.

     

    Hei, xxxxxxxx

     

    Du vi fortsatt kunne finne Cashback World på Lysaker, xxxxxxxx.

     

    Vennligst oppgi om det er noe mer du trenger hjelp til fra vår support.

×
×
  • Opprett ny...