Gå til innhold

hokjønnet

Medlemmer
 • Innlegg

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hokjønnet

 1. Denne burde vært besvart tidligere. 

  Ser ingen problemer med å linke til bilder. Det er ingen som gjør noe mer ut av det.

  Vil faktisk oppfordre til å redigere sitater. Det blir da veldig tydelig nøyaktig hva man svarer på. Det er dessverre mange på forumet som har et bevisstløst forhold til sitering.

  Et tips når man redigerer sitater er å bruke knappen "BBCode modus" (oppe i venstre hjørne) flittig, så unngår man tabben som mange gjør ved å fjerne en tagg eller skrive svaret inne i sitatet.

   

  Takk for svar :)

 2. Hverken jeg eller kona er noe glad i å slikke/suge.Synes det er uapetittelig å stikke mat-hullet mitt i underlivet på folk, og det synes kona også :wee:Kreft får man av det også... (spesielt da uten fast partner)https://www.kreftregisteret.no/Generelt/Nyheter/HPV-virus-forer-til-mer-kreft-i-tungebasis-og-mandler-i-Norge-/ Anonymous poster hash: 476f1...17a

  Har dere gitt det flere sjanser? Jeg tenker at så lenge dere er renslige og friske er det ikke så mye som kan gå galt  :)

  • Liker 1
 3.  

  Hår nedentil var vanlig før 2000-tallet ish så det er jo ikke sånn at det ikke var noen oppegående menn før 2000-tallet :p

   

  Joda, tok bare mange tusen år før folk så lyset :p

  Haha, får vel være glad det finnes noen menn som ikke har sett lyset jeg da :lol: siden jeg lar det være igjen litt hår der nede. Jeg styrer unna de som MÅ ha full busk og de som MÅ ha det glatt :p

 4. For noe tull. Trender endres bare for å fortsatt kalle seg trend og representerer ikke hverdagen. Hvem som er ved sine fulle fem liker busk?

   

  Jeg er ingen forkjemper av full busk. Det må ikke være enten eller og trender må ikke følges. Men siden du først nevner ved sine fulle fem så er vel menn som foretrekker kvinnekroppen naturlig strengt tatt mer ved sine fulle fem enn de som ønsker å endre på den. Hår nedentil var vanlig før 2000-tallet ish så det er jo ikke sånn at det ikke var noen oppegående menn før 2000-tallet :p

  • Liker 1
 5. Finnes det en guide for dummies som tar for seg litt grunnleggende om sitering, sette inn linker, bilder osv? Jeg vil gjerne få litt mer kunnskap og gjøre dette riktig  :)
   
  Hvis jeg kopierer bildeadressen for deretter å trykker på bilde-knappen i full redigeringsmodus så limes bildet inn. Dette er vel i strid mot regelen dersom jeg ikke har rettighetene til bildet, siden ikke bildeadressen vises i dette tilfellet?

  Derfor må jeg vel inn på link-knappen og skrive inn bildeadressen der, og enten ha kun link eller at at linken merkes med en bildeforklaring?

   

  Lurer også på litt forskjellig om sitering. Hvis jeg ønsker å sitere et langt innlegg så kan jeg jo merke det jeg ønsker å sitere i bold, men for å forkorte innlegget så lurer jeg på om det er "lov" å fjerne noe av innlegget til brukeren jeg ønsker å sitere? Innholdet til brukeren kommer jo ikke frem i sin helhet da, det er derfor jeg lurer på om dette er lov. Ser også at noen av brukerne deler opp siteringen av innlegget i flere deler. Tenker ikke på multisiter fra ulike brukere, men å dele opp innlegget til den ene brukeren. Må jeg da gå inn i kode-modus å taste inn <quote navn> + </quote navn>? Jeg kan altfor lite om dette  :dontgetit:

   

  Sorry for kleine spørsmål og hvis spørsmålene er formulert klønete :innocent:

  Vil noen hjelpe en jomfru i nød?  :laugh:  Enten med forklaring eller link til eksisterende tråd som omhandler en guide for dummies?

   

  Tusen takk i såfall :)

 6.  

  I de fleste tilfeller helt klart!

   

  med et ONS er jeg litt skeptisk som oftest, da pleier jeg å ta de med i dusjen når vi ankommer hjem til meg ( Har leilighet i 8 etasje, utsikt over oslofjorden og gulv til tak vindu i hele dusjen som man bare kan se ut fra. Så spenningsmomentet er hva som gjør damene her villige )

   

  Og er det en dame som i tillegg tar initiativ og går ned på meg først så slikker jeg henne til de selv sier stopp. Jeg har en indre mål om at damen alltid skal få komme oralt først. 

  Er ikke alltid det går denne veien, men som oftest gjør det det og da elsker jeg å slikke.

   

  Er det noen som ikke gir uttrykk for glede over det eller bare er flau og usikker på seg selv stopper jeg oftest opp og går over til "normalen"

   

   

  Men vil si jeg overall elsker å slikke damer. Spesielt når jeg får presse de mot dusjvinduet og slikke de bra baksiden og ser for meg at alle på brygga kan se henne  :dribble: ( Noe de ikke gjør, men fantasien er sterk )

   

  Anonymous poster hash: 0f517...361

   

   

  Er du Oslos svar på Christian Grey?  :cool: Jeg fikk assosiasjoner til han, hehe

 7.  

  Elsker å slikke! Kan holde på i evigheter. Kjæreste/fast partner, one night stand. Glattbarbert, frisert, hårete. Gjør det uansett!

  MEN.. Jeg må merke at det nytes for at jeg skal orke å holde på lenge nok. Får jeg ikke respons og jenta ikke later til å nyte det(behøver ikke å komme, for jeg vet mange sliter med det), så er det ikke verdt slitet. For sliten, det blir man!

  Ekstra bonus om jenta blir så våt at jeg må tørke skjegget når jeg er ferdig. Jeg elsker å lepje i meg saftene som renner ut!

   

  Anonymous poster hash: d9513...a10

  Ok, ble faktisk litt ... av å lese det svaret. Så deilig ;)

   

  Anonymous poster hash: 04f84...37f

   

   

  Enig, menn som koser seg der nede sånn som de koser seg med favorittmaten eller drikken sin :dribble:, de er de beste  :blush:

 8.  

  Det vanligaste generelt sett blant befolkninga er ubarbert, eller kun lettare trimma. Medan det for den marginale andelen som er pornomodellar (av begge kjønn) har barbering/voksing blitt heilt vanleg.

  Ikke i min krets. Heldigvis.

  Med heldigvis, mener du da at kjønnshår er ekkelt eller lite estetisk?

 9. Jeg tenker at hvis man er så opptatt av hva motebildet sier om hår eller ikke hår på musa så er man i overkant opptatt av trender... Jeg synes godt frisert over det hele gir mest velvære for meg og er det fineste. Kunne aldri grodd full busk fordi det er trendy ;) Kunne heller aldri gått over til glattbarbert fordi noen sa eller mente så.

×
×
 • Opprett ny...