Gå til innhold

Feral

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Feral

  1.  

     

    Konsolifisert No-recoil Fast-paste Laser-shooter. og ingen Ren Battle royale mode... bare en semi kvasi Br mode, som egentlig ikke er BR... Så nei takk, tror jeg står over denne gang...

     

    Hvordan vet du hvordan BR modusen kommer til å bli? Har du noen kilder å henvise til siden du allerede vet hvordan BR modusen kommer til å spilles?

    Pubg og Fortnite er skoleeksempler på Battle Royal sjangeren. Battle Royal er en egen Spill Sjanger. akkurat som pop/rock/metall i musikk.... Så ja Battle Royal har kommet, og vil ikke forsvinne som sjanger... Hvis spill sjangerern er noe annet, ja da er det ikke BR! enkelt!

    Hva er det du mener med at det ikke er Battle Royale? Dice nevnte BR i én setning. Det var det. Hvordan vet du hva modusen innebærer? Tviler på at du er en del av Game changers-programmet og har inside-informasjon om BFV.

  2. De klarte å lansere battlefront 2 uten lootboxer og det fikk / får gratis dlc.

    Spillet hadde langt mer innhold enn battlefield 4 ved launch.

     

    Seriøst? De lanserte det absolutt med lootbokser, men slo av muligheten til å kjøpe det så å si med en gang. Hele progresjonssystemet fra november til april var pay-to-win uten pay-delen. Jeg holdt meg for ørene og forsvarte det en lang stund i håp om regelmessige sesonger, noe de også har mislykkes med. Battlefront er en katastrofe uten like. Det holder ikke å ha mye innhold når du ikke blir belønnet med starcards i klassen du ønsker. Den neste store oppdateringen kommer heller ikke før i august (!)

  3. Hadde virkelig håpet på Bad Company 3 eller nyere versjon av Battlefield 2.

    Vet ikke om jeg kjøper et spill, som de heller kunne gitt ut som expansion pack til BF1.

    Det blir garantert samme motor, med nye maps samt våpen.

     

    cow_money.jpg

     

     

    Takk. Nå slipper jeg å se release-eventen. En fem-sekunders teaser er mer enn nok til å vite alt om spillet. Taglinen deres har fra starten av vært «Never the same», så det kan tenke seg at de har en del overraskelser oppi ermet.

  4.  

    Borderlands er rimelig kjedelig. og all story foregår under skuddvekslinger så man får ikke med seg en dritt. Er helt klart et spill  for de som liker kun gameplay og den typen spill.

    Har spilt alle spillene, har ikke hatt problemer med å følge storyen I det hele tatt. Så ser ikke helt hva du mener.

    Rart det at to forskjellige mennesker kan ha ulike meninger om et spill

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...