Gå til innhold

Nubby07

Medlemmer
  • Innlegg

    275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nubby07

  1. Jeg selger min .... Den er helt ubrukt, men pakken er åpnet. Jeg trenger den ikke lenger. Det var opprinnelig bestilt fra ..., hvor prisen er ... kroner. Min pris er ... kroner, og mottaker betaler frakt. Varen kan også hentes i ... om det er lettere. Kontakt meg her, eller på mitt telefonnummer .. .. .. ...

  2. Trenger nytt skjermkort til eksisterende PC siden mitt nåværende skjermkort har tatt kvelden, Nvidia Geforce GTX 570.

     

    PSU 750W: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817171053

    2x4 GB RAM: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145345

    Hovedkort: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131647

    CPU: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103849

     

    Budjsettet mitt er mellom 2000-3000 kroner.

     

    Hovedsaklig spiller jeg Dota 2, ca 80 % av tiden jeg gamer. Ellers spiller jeg noen nyere mer GPU-intensive spill som Rome 2, Far Cry osv. Av prinsipp kjøper jeg ikke NVIDIA igjen.

     

    Tips?

  3. Nokon som har tips til kor eg kan kjøpe dette billig(are)?

     

    Kostar vel nesten 50 Euro på steam. Nokon som har erfaring med PlayGames.dk?

     

    Du kan bytte til deg Rome 2 Total War mot Keys til andre spill i Steam, slik som DOTA eller Team Fortress 2, hvor keys er currency, siden den eneste maten man kan faa det paa er aa kjope det. Jeg gjorde det, og vet at flere har gjort det. Om du vil kan jeg putte deg i kontakt med han jeg kjopte Rome 2 av, for 16 Dota keys, som koster 2 euro hver. Altsaa 32 Euro for spillet. Som igjen tilsvarer ca 250 NOK - billigere enn noe annet sted jeg har sett det paa nett. Greia til hvorfor det er saa billig aa bytte til seg Rome 2 imotsetning til aa kjope det paa steam eller i nettbutikk er at de som kjoper Rome 2 for aa bytte det bort bor i land der levestandarden er mye lavere enn i Norge, slik at de ikke kan kreve de samme prisene som de gjor i Europe / Nord-Amerika.

     

    Denne metoden brukte jeg og jeg har preloadet spillet, ingen problemer. Send meg en PM hvis du er interessert.

  4. Faen, de har lagt til 9 timer til preloaden, var 2 dager 9 timer igjen, nå er nå er det 2 dager 18 timer igjen

    Wow, hvordan internett har du? Jeg lastet ned spillet paa 3-4 timer.

    Samme hvilket, ser bare for meg at det kan bli litt dødt uten en samtale rundt spillet.. Men, jeg vil nok helst spille en del singleplayer først, så får vi heller ta coop litt senere

    Jeg er ogsaa keen paa coop campaign, men vil heller spiller singleplayer fra starten av. Det er sikkert flere som ogsaa er interesserte.

  5. Selger alle mine Dota 2 items, siden jeg ma skaffe nok keys til aa trade for Rome 2 paa Steam.

     

    Sjekk ut mine items!

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198093773633

     

    Legg meg til pa steam om du har lyst til aa trade, saa kan vi diskutere pris osv.\

     

    Har blant annet disse:

     

    Sets:

    Master Assasin (Bounty Hunter)

    Spikes of Frost + Drow Taunt (Drow Hunter)

    The Fires of Exort (Invoker)

    The Cabitalist of Dark Magic + Strange Hair (Invoker)

    Empowered Vestments of the Gods (KOTL)

    Direstone Bindings (Morphling)

     

    Huds:

    Frostivus

    Diretide

     

    Announcers:

    Bastion Announcer Pack (bade announcer og mega kill)

     

    Jeg er kun interessert i random rares (som jeg kan veksle til keys) og keys, ikke bytting av andre set osv.

     

    Kontakt meg for en god pris og kjapp handel!

  6. "Control group tab" / "bind tab dota_cycle_selected" (samme funksjonen i consolen) funker ikke slik jeg kunne tenkt meg... Kan jeg virkelig ikke bevege enkelte units jeg cycler gjennom individuelt?

     

    F.eks på Naga Siren når jeg vil spre illusions til 3 forskjellige camps.

    Q (alle units selected ved spawn, eller valgt manuelt ved spawn) -> TAB -> attackmove camp 1 med -> TAB -> attackmove camp 2 -> TAB -> attackmove camp 3

     

    Eller raskt spre illusjonene mine fra illusion-rune veldig raskt for vision.

     

    Er denne funksjonen kun tiltenkt units med spells?

     

    Dette er ogsaa noe jeg har lurt paa. Naar man spiller naga siren man cycle gjennom alle illusjonene med tab. Jeg fant nettop ut at man kan man bruke CTRL + right click for aa sende en ordre til helten og alle illusjonene selv om man ikke skulle ha alle (eller noen) selected. Det jeg lurer paa naa er hvordan man rast kan sende en ordre til hver enkelt illusjon nar man har selve helten og alle de tre illusjoene valgt. For eksempel om man sitter paa radiance og vil farme alle neutralcampene mens man pusher med illusjoner. Fordi naa maa jeg klikke paa hver enkelt illusjon, slik at kun den uniten er valg, og saa sende den manuelt til en camp foer jeg velger neste illusjon osv.

     

    Noen microere der ute?

  7. En god del folk ser ut til å ha problemer med heavys som kan være vanskelige å penetrere foran, og at de synes det er "urettferdig" når de selv kjører medium. Det samme hvis de møter høyere tier tanks. Dette ser ut til å gjelde Nubby07.Etter min mening har ikke disse noe i spillet å gjøre, da de er tilsynelatende ute av stand til å fatte konsepter som flanking, samt at deres mobilitet gjør at de lettere kan flytte seg dit de trengs. De fleste av disse misser også poenget om at LAGET er balansert. De ser kun på sine egne (ofte idiotiske) konfrontasjoner, og bedømmer spillet utifra det. De er ute av stand til å tilpasse spillestilen etter hvordan de er matchet (nivå og type tanks), og blir sure når de ikke fikser det. Den massive sutringa til slike folk førte bla. til en smalere matchmaker, som gjorde spillet mindre utfordrende og mer kjedelig.Disse folka er de samme som argumenterer for å beholde gullammo. Det sier seg selv når de møter en heavy foran, og er ute av stand til å enten flanke eller trekke seg fra konfrontasjonen, at de gjerne vil ha gullammo. Da får de ihvertfall gjort NOE.Spillet er dritbra, men mange sliter tydeligvis med å mestre det. Konsepter som å bruke terrenget og å bruke tanksens fordeler ser ut til å være helt umulig å fatte for mange. Nei, du spiller ikke Battlefield hvor du rusher fram, gjør skade med alle skuddene uten å tenke, og deretter spawner når du dør.Det er synd at ubrukelige folk skal presse seg inn overalt, og ødelegge bra spill. De er i overtall og sutrer mest, altså får de viljen sin når utviklerne gjør forandringer i spillet. Dessuten dummer de ned selve gameplayet med sin idiotiske kjøring og latterlige klaging i chatten. heldigvis er det lett å sjekke statistikken til folk. Den samme statistikken de mener er helt "random, fordi de hele tiden blir plassert på dårlige lag" ...

     

    Det var fryktelig mye vaas som egentlig ikke gjelder meg i det hele tatt. Det er bare aa spille sammen med Tier 2, jeg er fryktelig god med den tieren, pleide i gjennomsnitt aa ha 4 kills, men det var ikke uvanlig at jeg fikk 7-8-9, spesielt paa mines. Og nei - det var ofte slik at selv om man flanket og skjot motstandere fra siden eller bak saa ble det ofte 'we dinged 'em.'

  8. Det skal forresten sies at jeg jeg spilte for rundt 1 og et halvt aar siden. Jeg maa starte en ny bruker siden jeg bor i Nord-Amerika naa, saan at jeg kan spille paa serveren i USA. Naar jeg spilte var det jo kun 3 nasjoner (USA, Germany, Russia). Naa er det jo flere. Jeg hadde tenkt til aa prove en annen nasjon denne gangen, siden jeg husket at baade Tysklands og Russlands medium Tier 2 tank var veldig bra. Er det noen som har noen tips til hvem som har den beste medium Tier 2 tanksen?

  9. Mitt problem med WoT var at etter Tier 2 saa var det veldig, veldig vanskelig og grindy. Jeg har kun spilt USA og egentlig kun medium tanks, spesielt T2 medium tank. Det er veldig morsomt aa spille paa T2 - det er stort sett balansert og man finner aldri artillery der. De fleste gidder ikke bruke 'gullammunisjon' paa saa lave tiere hvor det er lett aa komme til neste tier. Jeg husker at naar jeg spilte, saa kom jeg endelig opp til tier 3. Det var den storste skuffelsen jeg noensinne har hatt. Ganske sikker paa at jeg hadde M2 som tier 3 og M3 som tier 4 tanks. Problemet var at naa hadde artillery kommet inn i spillet, og jeg ble for det meste eid av de. Hvis jeg var saa heldig aa ikke bli truffet, eller aa ikke bli sett, kunne jeg snike meg ganske naerme 'midtstreken' i de fleste kart hvor jeg kunne se motstandere. Det neste store problemet mitt var at de fleste spilte heavy tanks, og de var ofte hoyere tiers enn jeg var. Fraser som 'We didn't even scratch 'em," og "We didn't even penetrate them!" ble vanlig. Og I tillegg ble jeg for det meste 1-shottet eller kanskje, om jeg var heldig, 2 shottet. Spillet ble rett og slett ikke goy lenger. Derfor kom jeg meg aldri videre fra tier 4. Som en siste ting skal det sies at kartene var mindre og mer intense paa lavere tiers, foltes det ut som. For eksempel har du kart som mines og mailonvka som er ganske smaa og intense, hvor du gjerne ser halvparten av tanksen odelagt etter kun faa minutter. I motsetning kom det storre, eller i hvert mer aapne maps, i tier 3 og 4 som gjorde at medium tanks fikk enda en disadvantage.

     

    Det jeg egentlig prover aa si, er at jeg har funnet tier 1 og 2 som de morsomste tierene, fordi det er a) rettferdig i henhold til at ingen tanks er uovervinnelig, b) nesten ingen bruker 'gullammo' eller andre 'consumablers' som koster ekte penger, og c) kartene i tier 1 og 2 er mer intense, og rewarded ikke camping i 15 minutter slik som andre maps i de hoyere tierne ofte gjor. Det skal sies at kartrotasjonen paa tier 1 og 2 er noe, eller veldig lav. Det er vel rundt 5 map som er gjenggangerne, selv om jeg aldri blir skuffet naar mines kommer.

     

    Er det andre som har det paa samme maaten som meg?

  10. Problemet for min del er at jeg har alt max'ed out omtrent. Jeg valgte aa spille som Nord med fokus paa Two-Handed Weapons, spesilelt Battleaxes og Heavy Armor. Alle de 'viktige' statsene er 100, 2HW, Heavy Armor osv. Jeg bruker omtrent aldri magi saa alle magi-statsene er ca 15-25. I tillegg har jeg fullt Daedric Armor og vaapen, inkludert pil og bue. Jeg begynte aa enchante rustningen osv, men det var egentlig liten vits. Jeg steamroller stort sett alt, selv om jeg hadde noe overraskende hadde ganske store problemer mot siste boss-levelen en periode. Det skal paapekes at jeg spiller (spilte, egentlig) paa den vanskeligste vanskelighetsgraden.

     

    For meg er det vanskelig aa engasjere meg videre naar jeg har gjort 'alt' og utforsket 'alt.' Det vil si, jeg har gjort ferdig main questet, tuslet rundt hele verdenen, utforsket utallige ruins osv, gjort ferdig Companions delen - bortsett fra at jeg ikke ville bli varulv. For meg blir det feil aa gjore Dark Brotherhood og Magic Guild delen pga. mitt karaktervalg. Han er en kriger, og ikke en snikmorder/magist. Det sier litt at jeg spilte ca 150+ timer den forste maaneden spillet kom ut, men at jeg ikke har spilt spillet siden Desember i fjor. Kanskje vil den nye expansion packen gjore at jeg kommer mer tilbake. Jeg har heller ikke lastet ned mods - men jeg tar gjerne i mot forslag.

     

    Kan forovrig legge til at karakteren min er level 38.

×
×
  • Opprett ny...