Gå til innhold

anon2018

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anon2018

  1. Du fikk vel det samme som meg bortsett fra at du ikke tok inn den siste negasjonen i høyre ledd. 

     

    Men det ga mening, tusen takk for hjelpen.

     

    ----

     

    Jeg må nesten spørre om en ting til. Kan noen forklare hvorfor dette er en tautologi?

    https://imgur.com/a/7R7WzTR

     

    Jeg har forstått det slik at så lenge siste ledd er sant (q -> p) så er hele utsagnet sant. Men i sannhetstabellen, hvorfor er rad 2 og 3 sann? Der er jo ikke q -> p?

  2. De gainerne man får kjøpt i pulverform der ute består jo omtrent bare av sukker. Hvorfor ikke lage en hjemmelaget gainer hvor du har kontroll på hva du faktisk får i deg?

     

    Du kan for eksempel blande havregryn, proteinpulver, en banan, melk og litt peanøttsmør i en blender. Vips så har du en shake som ikke bare er mer næringsrik men som også smaker bedre enn de typiske mass gainerne der ute. 

     

    Ikke min tråd, men bruker du det selv? Har du en oppskrift? Er en del på nettet, så finner jo fint frem til en der, men om du har en oppskrift som fungerer så tenkte jeg kanskje å prøve den?

  3. Ja.

     

    Vinkelen på overarmen/skulderleddet (armhulen) bør være åpen, dvs så nære 90 grader som mulig - hvis ikke er sjansen stor for at du overbelaster albuen din og utvikler skader over tid.

     

    Dette er vanskelig å få til i sittende posisjon - derfor kan liggende franskpress enkelt være en bedre løsning. I tillegg går det 50% fortere å gjennomføre treningen kontra enarms.

     

     

    Riktig

     

    attachicon.gifScreenHunter_603 Mar. 30 14.34.jpg

     

    Feil

     

    attachicon.gifScreenHunter_604 Mar. 30 14.34.jpg

     

     

    Takk for svar. Det var egentlig det jeg mente. Jeg byttet om til å gjøre det slik ham på bildet, og det fungerte bra.

     

    Nei, etter å ha sett NRK sin dokumentar om tranproduksjon for en tid tilbake drikker jeg ikke tran.

     

    Hvilken dokumentar er det? Har du lenke?

  4. Du bør trene maks 5 dager i uka, ikke minst. Har du prøvd deload, eller å trene 3 dager i uken en periode?

    Hvor høy er du?

     

    Personlig oppfølging er nok noe du må betale for (hvertfall fra meg, brent meg på gratis IT-support for mange ganger. Men kanskje det er noen naive sjeler som tjener alt for godt her), men ønsker du dette er det er både fag- og ufaglærte her som sikkert vil hjelpe ;)

     

    Ellers er det bare å skrive litt om opplegget ditt, så får du alltids råd.

     

    Ja, nå går det vel mer i 4-5 økter i uka. I verste fall 3. Har prøvd det, men føler det ikke gir noen effekt. Bare så det er sagt så forventet jeg ikke å få noe gratishjelp, jeg betaler gjerne om noen faktisk kan hjelpe meg ordentlig (er det egentlig lov å spørre på forumet? I så fall kan innleggene fjernes og kan ta det på PM).

     

    Er ca. 175cm. Har benk, bøy, OP, markløft på hver sin økt i den rekkefølgen. Tenkte å kjøre mark og bøy sammen (altså 2 ganger), men det ble litt overkill.

  5. Hei. Opprettet en ny bruker da jeg helst ikke vil bli gjenkjent og det ikke er mulig å poste anonymt så vidt jeg vet. Håper det er ok.

     

    Til sommeren har jeg trent i 3 år. Det har gått litt opp og ned, men stort sett vært ganske konsekvent trening. Avbrekkene har skyldtes mangel på motivasjon og lite fremgang. I starten spiste jeg ikke nok og visste ikke helt hvordan jeg skulle legge opp måltidene, men det er ikke noe problem lenger. 

     

    Uansett så er det veldig liten fremgang å spore. Jeg har gått gjennom treningsopplegg/-intensitet, teknikk, kosthold og restitusjon, men har stagnert helt. Har også prøvd å variere med volumtrening og tyngre trening. Jeg er ikke så kjempeopptatt av å løfte mest mulig selv om jeg prøver å alltid prioritere baseøvelsene først (markløft, knebøy, benkpress, militærpress), vil bare legge på meg litt muskler. Virker som det er umulig. Er ganske demotiverende og jeg mister helt livsgnisten... Føler aldri at jeg kan gå i t-skjorte og er ganske flau over meg selv. Det er kjipt å tenke på når man legger så mye i treninga.

     

    Har ikke tenkt å gi opp og lurer på om det er noen her som kunne hjulpet meg (noe form for personlig oppfølging), eller om dere vet om noen jeg kan kontakte. Jeg kan gå i litt mer detaljer på PM kanskje.

     

    Kan avslutningsvis si at jeg nå veier 79kg og ligger på ca. 3k kcal. Har ganske mange flere hviledager nå enn før da jeg kjenner på kroppen at den trenger restitusjon, men prøver å trene minst 4-5 ganger i uka.

×
×
  • Opprett ny...