Gå til innhold

ANONYM1994

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ANONYM1994

  1. Ja, de nekter jo på at de skal betale, og at jeg heller skal gå i direkte kontakt med kjøper, bilen har helt nye dekk og felger, før jeg solgte den, ny polert 4 stegs m/vask. Altså når du får en så strøken bil til rett under 500k, med strøken lakk, så skal en liten sprekk i ruten være en bagatell. Jeg har brukt masse penger på bilen. Det var også jeg som måtte betale for transport på teslaen fra Bergen til Oslo som koster 3500kr. Uten at jeg skulle vite at den skulle transporteres med lastebil til Oslo. Så er ihvertfall siste gang jeg bruker de som mellomledd. Samme fordeler som hos en forhandler my ass

  2. Hei

     

    Håper noen her kan hjelpe meg. Jeg solgte min tesla via forhandler. Når jeg leverte bilen så stod de for vasking, annonsering og alt. Da jeg leverte fra meg bilen så visste jeg at det var en liten sprekk på passasjersiden, men nå har han kommet tilbake og sagt at det er sprekk på frontvinduet i sikt sonen på førersiden. Det var ikke noe sprekk i sikt sonen når jeg leverte fra meg bilen, og nå vil de at jeg skal betale for det!!?

  3. Hei

     

    Jeg bor hjemme hos min far, og jeg vet ikke hvor lenge jeg greier det... Han gir alt ansvar til meg, jeg må rydde huset, vaske, male, handle... ALT. Han er uføre og sitter bare hele dagen og drikker.. Han sover lite, så han pleier alltid og stå opp midt på natten og trampe rundt, begynne å la mat også sitter han seg i stolen og slår på tven på FULL lyd. Dette er ca hver natt, alt fra kl 02 til kl 04. Jeg står opp til jobb kl 06, og flere ganger har jeg forsovet meg til jobb fordi jeg ikke har greid å sove pga alt bråket han holder på med.. Han greier ikke å ta vare på seg selv, han drikker hele tiden, og når jeg kommer hjem fra 12 timers vakt, så er det eneste han sier " Du vet ikke hva det vil si å jobbe engang, du syter hele tiden, du gjør ingenting her hjemme" OSV. Jeg har mange venner, men jeg er en person som tenker mer på andre enn meg selv. Jeg sliter sterkt med psyken.. Jeg skal alltid ha et smil om munnen når jeg er med andre og når andre spør hvordan jeg har det så svarer jeg alltid bra.. Men når jeg er alene, så knekker jeg sammen fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer... Han har skrevet huset over i mitt navn som forskudd på arv, og da mener han at jeg skal gjøre alt i huset.. Jeg kan ikke jobbe 12 timers vakter nesten hver dag, komme hjem, vaske,rydde,støvsuge, handle osv. Jeg greier ikke mer av dette nå... 
    Jeg skriver her for første gang og jeg ville bare få det ut fordi jeg har holdt på det så lenge nå.. Jeg er utslitt og jeg stresser hele tiden, får ikke sove, stresser på jobb fordi jeg er så trøtt og ufokusert.. 
    Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å få det bedre.. hver gang jeg tar det opp med han så ender vi opp med å krangle fordi han mener at han ikke bråker. Han har bare kontakt med meg og min søster, ellers har han skubbet alle i familien vekk.. Så da gir han alt ansvar til oss.. Så jeg må jo ta mesteparten av ansvaret pga jeg ikke vil at min søster skal oppleve det jeg opplever siden hun har hus, jobb og har 2unger. Jeg nekter hun i å komme ned her fordi pappa griser så mye med mat og alt mulig at jeg mener at det er helseskadelig å være i samme etasje som han. ( Han har etasje oppe og jeg har nede). Så jeg holder meg nede hele tiden. Flere ganger så har han blitt innlagt fordi han har mange sykdommer som diabetes og mange andre som jeg ikke husker navnet på.. Han spiser ikke skikkelig mat og tar tablettene sine med alkohol. Når han er på sykehus så sier legen at han ikke får drikke mye fordi da funker ikke pillene som de skal.  Så med engang han kommer hjem så går han innom polet og kjøper masse drikke. Når jeg sier ifra til han så ler han bare og sier at alkohol gjør blodet tynnere, og jeg har for tykt blod. Så da er det bra å drikke. Så jeg har gitt opp, jeg greier ikke å ha styr på mitt og pappa sitt liv, jeg er 21 år og jeg har ikke kapasitet til å gjøre alle de oppgavene som jeg blir tildelt. 

    Hva er sjansene for å få han tvangsinnlagt..? 
    Noen som vet ? 
     

    På forhånd takk 

×
×
  • Opprett ny...