Gå til innhold

Eagle90

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eagle90

  1. Forstår veldig godt hva du mener! Har tenkt tanken selv, men de hadde ikke store greiene, og ser ikke på han som noe trussel ang. Det å "stjele" henne. Så derfor vi valgte en som hun vet hvem er og som "kjenner" kroppen hennes.

    • Liker 2
  2. Er inne på det samme selv. Foreløbig har jeg kun vært vitne til litt berøring på byen. Men hun hadde en tidligere fuckfriend, som hun nå har litt snapsex med, noe jeg tenner godt på. Hun sender aldri bilde med ansiktet siden han får lagre det han ønsker. Men posetivt å se hvor kåt andre menn liker damen min, så det er jo bekreftelse for både meg og damen min.

    • Liker 1
  3. Visst hun sier at hun har følelser for han og møtt han, har de muligens hatt sex ved en anledning og at følelsene hennes kom derifra iform av "minner" som dukket opp. Nå skal ikke "sex" bekymre deg da det ikke er så farlig som enkelte skal ha det til, men heller være obs på sykdommer og være "føre var".

    At det er en "eks" gjør han ikke så mye spennende heller om de hadde et langvarig forhold tidligere.

     

    Følelsene hennes kan være vennskaplig ettersom at de forsåvidt kjenner hverandre godt og at det en gang var "dem", men de følelsene kan fint forsvinne om de dropper kontakten eller minsker den.

     

    Du har ihvertfall en kone som er ærlig og innrømmer det, og som ikke lyver og krangler for å beskytte seg og han.

     

    Tenk på barna og fremtiden, alt kan løse seg og det er mange år igjen av livet.

     

    Lykke til!

  4. Er han sjalu av seg? Hvordan reagerer han om du går litt dristig kledd på en fest eller byen?

    For mange hjelper det å krydre sexlivet. Kanskje han trenger "spenning" på en eller annen måte?

    Alle har forskjellige ting som trigger hormonene, du får finne ut hva som trigger hans! ?

  5. Ja jeg står i stor fare for å drite meg loddrett ut med å gjøre ett fremstøt da :p usikker på om jeg er villig til å ta konsekvensene av det. Stor sannsynlighet for at han avslår og lurer på hva i faen som feiler meg. Liksom, jeg tror absolutt ikke at han IKKE hadde ønsket dette med meg, men omstendighetene rundt gjør at det er upassende...veldig upassende.. dette kommer serriøst til å være på 1.plass over alle mine flaueste episoder i livet mitt om han avslår, og det deiligste om han går med på det. Skal jeg drite meg skikkelig ut eller burde jeg la det ligge? Og eventuelt om han da avslår meg, hva faen skal jeg si da ? :p har aldri gjort noe slikt før. Bruker som regel vente på intiativ fra guttene

     

    Anonymous poster hash: 469dc...f99

    Du vil nok angre om du ikke prøver.. prøv å hint frem på snapchat eller tekstmelding og se responsen. Møtes dere hjemme hos en av dere, og du hinter frem litt, så er han nok solgt!

    Det er ikke store aldersforskjellen når det kommer til sex.

     

    Kjøp på og kos deg! Du driter deg ikke ut!

  6. Tenner på det samme selv.. kun opplevd å høre om det fra samboeren min, da hun var på venninnetur til syden en ukes tid. Da fikk hun "free pass" om hun var forsiktig. Kriblet som faen i magen her hjemme mens jeg ikke visste hva som skjedde. Fikk høre om det dagen etter, og var selvfølgelig veldig merkelig, men artig å prøvd. Kunne nok ikke vært der og sett alt, men noen bilder var alltid pirrende og kan brukes om igjen.

  7.  

    Hei!

    for 2 uker siden slo jeg opp med dama som jeg har vært sammen med i nesten 5 år. grunnen til bruddet var at hun hadde møtt en annen gutt bak min rygg. de har kun møttes 2 ganger, men snakket mye på snapchat. det eneste de skal ha gjort er å ha kysset, men jeg ble helt knust. får over ett år siden hadde hun kysset en annen gutt i fylla, men den gangen ga jeg henne en ny sjanse.

    dama er helt ødelagt og sier hun vil gjøre hva som helst for å gjøre det godt igjen. jeg er fortsatt glad i henne og vil gjerne at det skal funke, men jeg føler meg også ganske sviktet. det gjør så vondt å se henne så lei seg og jeg skjønner at hun angrer.

    er dette utroskap, eller er det bare jeg som overdriver hele saken? og skal jeg gi henne en ny sjanse?

     

    Anonymous poster hash: b3a26...655

    Nå vet jeg ikke hvordan forholdet deres har vært, men 5 år er bra. Jeg personlig hadde ikke gjort det slutt av noe kyssing.

    Hun har mest sannsynlig vært ærlig siden hun sier det, men jeg vet ikke bakgrunnen til at hun har gjort det. Jeg ville snakket fullt ut og vært åpen og tolmodig. Kanskje hun føler en form for "bekreftelse" om at hun ser bra ut.

     

    Men dette må du føle for selv. Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...