Gå til innhold

Killer_Dementia

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Killer_Dementia

  1. Hm, kan det tenkast at EA har skjønt at kvalitet (WoW og Oblivion) og ikkje kun kvantitet òg kan gi pengar i kassa?

    5979216[/snapback]

     

    Lov å drømme :roll:

     

    Skytespill med oppdrag i en stor verden hvor du kunne kjøpe deg våpen, øke skills innen feks sniper, demolition, assault , stealth/recon osv

    5980601[/snapback]

     

    GTA San Andreas er vel noe av det nærmeste vi har vært

     

    Ellers er jeg egentlig ikke sikker på om jeg er så stor fan av diverse skills system.

  2. Orker ikke å bruke båndbredde på dette. Jeg blir svært, svært overrasket om dette er bra, for når så vi et gjennomsponset og bra bilspill sist?

    5859448[/snapback]

     

    NFS Porsche?

    Noe arkadepreget men likevel strålende etter min mening

     

    Skal nå laste ned demoen og teste.

    Håper dem har med caravelle/transporter, senka og blodtrimma :p

  3.  

    Hm.. uvel av fysikkmotoren..?

    5833254[/snapback]

     

    av den realistiske fysikken

    5833652[/snapback]

    Hvorfor i huleste skulle man bli uvel av realistisk fysikk??

    5833700[/snapback]

     

    Half Life 2 sickness

     

    er spesielt når man kjører noen av kjøretøyene i spillet osv.

    5833732[/snapback]

     

    SÅ realistisk er nå ikke fysikken i half-life 2...

     

    Når man setter seg i et kjøretøy i hl2 så endrer field of view seg.

    Et lavt fov gir en slags kikkerteffekt og bidrar til forvirringen hjernen opplever med motstridende signaler fra øyer og balanse

  4. Meget spennende, perfekt i kombinasjon med f.eks. dette:

    http://www.hardware.no/nyheter/skjerm/10-t...el_skjerm/21614

     

    Imponert, batteriteknologien har jo gådd med museskritt i flere 10 år, så påtide det kommer noe nytt, men jeg så nå mest frem til spritbatteriet, 1/2 flaska på innerlomma for å kunne ladde mobilen  :D

    5268154[/snapback]

    Ni-mh og Li-ion er absolutt ikke museskritt, men sammenlignet med annen teknologi har ikke batteriutviklingen akkurat hatt rakettfart.

     

    Brenselceller nærmer seg stadig og går på metanol eller hydrogen, så spritbatteri er kanskje litt feil betegnelse siden det hverken benytter sprit eller er et batteri :p (hvertfall hvis man har den oppfatning at sprit er ensbetydende med etanol og ikke alle alkoholer)

  5. Sterk MPEG4 komprimering høres utrolig kjipt ut. Noe av poenget med HD-media er jo at man skal ha høy kvalitet og høy nok bitrate til at kvaliteten opprettholdes.

    5265155[/snapback]

    Poenget var ikke at det blir relativt sterk mpeg4 komprimering, men sterk komprimering i forhold til mpeg2.

    HD kanalene med mpeg4 vil sikkert få samme bitrate som en vanlig kanal med mpeg2. Om det gir bedre eller dårligere oppfattet kvalitet vet jeg ikke.

     

    Mer informasjon om det nye bakkenettet finnes her: http://www.norgestelevisjon.no/

    Det ser ut til at det er utsatt til 2009 :cry:

     

    Hjemme har vi en Pionèr 43" Plasma som er 1-2 år gammel (som far fikk til en grei pris via en pionèr-importør), og jeg mener at den viser dvd i 1920*1080. Det er mulig jeg er helt på bærtur her nå, men det er det som står på skjermen når jeg starter en film.

    5265472[/snapback]

    Den kan nok vise 1080 sendinger, men panelet har nok ikke den oppløsningen. Da blir bildet skalert ned til den reelle oppløsningen til skjermen.

  6. Om det blir HDTV via det nye digitale bakkenettet avhenger av om de såkalte set-top boksene som skal brukes kan dekode mpeg4 eller ikke.

     

    Et kriterie som stortinget har satt for utbygging av det nye nettet er at disse boksene ikke / helst ikke skal koste mer enn 1500 kr.

    Standarder for kringkasting av HD med sterk komprimering og kostnaden på elektronikken som skal brukes må dermed være på plass innen det nye nettet er ferdig utbygd for at vi skal få slike bokser.

    Det som var sagt var vel at det da blir plass til "noen" HD kanaler, sansynligvis maks 720p

     

    Planen er vel at nettet skal være på plass og det analoge skal skrues av ca 2008.

     

    Alt dette tar jeg riktignok fra hukommelsen og det er vel et års tid siden jeg fikk med meg noe nytt om det nye bakkenettet.

     

    Jeg håper inderlig at de heller går litt opp i pris enn å droppe dette :thumbup:

  7. Medie pc er jo ikke noe produsentene har funnet på. Greit at det utnyttes av hardware produsenter og selgere, men det gjør ikke begrepet medie pc til tull. Medie PC (eller htpc/stuepc) er en tittel som er ment som en kort beskrivelse av hovedbruksområdet til pc'n, i likhet med spill-pc, kontor-pc, hjemme-pc, arbeidsstasjon, server o.s.v.

    Tulleplatformer som Centrino og Viiv er markedsgimmicker, mediepc er ikke.

     

    Men dette blir bare krangling om definisjoner og terminologi. Jeg har full forståelse for frustrasjonen din.

  8. Det overrasker meg litt at ingen andre produsenter prøver seg på denne nisjen, den virker egentlig relativ lukerativ.

     

    AtW

    5219179[/snapback]

     

    Hadde ikke Seagate en tilsvarende serie? :hmm: Mener det var noen som hadde det hvertfall.

     

    Nå er ikke en 73GB Raptor så voldsomt mye bedre enn 250-300GB SATA disker, så 146GB versjonen må forbedre seg en god del får å bli verd prisen. De store diskene har høyere densitet på platene og det ser ut til å veie opp for lavere rpm. Blant annet har jeg sett at store 7200 rpm disker vanligvis slår Raptor disker når det gjelder lasting av spill. Raptoren er seff bedre når man jobber med småfiler siden man da tjener på lavere aksesstid.

    5219306[/snapback]

     

    Nå vet jeg ikke, men vil anta at dagens raptorer har en plate på 36GB utgaven og to på 73GB utgaven. Da regner jeg med at den nye 146GB'n også får to plater med dobbel tetthet og at de også slipper en ny 73GB ugave med en plate.

    Det meste man får på vanlige disker er vel en datatetthet på 133GB per plate så 73GB per plate er ikke allverden, men vil nok gi en pen ytelsesøkning :thumbup:

  9. Det jeg lurer litt på er denne sorte kontakten (1) på vedlagte bilde. Jeg greier å lese FRONT_AUDIO ved siden av, men er usikker på om det stemmer. Isåfall burde det være mulighet for digital ut med lettere modifikasjoner.

     

    Det ser også ut til å være hvertfall en ekstra USB kontakt (2). (3) klarer jeg ikke å se hva som står ved siden av.

    post-47888-1132574047_thumb.jpg

  10. Jeg kan godt tenke meg en FX-60, men den blir nok rådyr. Det jeg er spent på er om den legger seg over dagens toppprosessorer i pris, eller om den forskyver resten av listen nedover.

    5166173[/snapback]

     

    Får håpe den skyver resten av prislisten nedover

    :)

    5166194[/snapback]

     

    De legger seg sikkert over i begynnelsen og forskyver prisene nedover etter en liten stund :roll:

  11. Jaja. Hadde jo vært moro om AMD hoppa rett på DDR3 istedet for å gå om DDR2, men jeg ser egentlig ikke helt for meg at det skjer. :ermm:

     

    Jeg ser heller ikke den helt store fordelen med DDR2 i forhold til DDR1. Høyere båndbredde og latency vil vel i normale applikasjoner og spill mer eller mindre opphøye hverandre? Med DDR3 har man i det minste fremtidige utsikter for betydelig høyere båndbredde og jeg håper inderlig at latencyen ikke er dårligere enn DDR2 :hmm:

     

    Har DDR2 egentlig gitt noen særlig ytelsesøkning for Intel plattformen?

    Evt noen andre superfordeler jeg ikke har fått med meg :p

  12. Ikke noe å håpe på at det blir Singelplayer i BF2 expansion, den "Fantastiske singelplayeren med god historie" så vi jo hvordan var i orginalen...

    5141128[/snapback]

     

    Ja den var "utrolig" god..hehe :whistle:

    5143032[/snapback]

     

    Det var vel her snakk om konsoll utgaven (Modern Combat heter den vel?). At mange misforstod og trodde det skulle komme i PC versjonen og er nå deres problem :p

     

    EDIT: Etter å ha tenkt meg om kan jeg vel være enig at det ikke ble gjort spesielt klart i markedsføringen av de to versjonene.

  13. Jeg snakket om å ha en AMD-sokkel istedet for en Intel, ikke å ha begge deler. Jeg skjønner ikke hvorfor det skulle være noe vanskligere, så en forklaring på det hadde vært fint.

     

    AtW

    5154475[/snapback]

     

    Siden Athlon 64 har integrert minnekontroller består AMD chip"setet" av bare en chip i motsetning til intel edition som fortsatt består av nord og sørside. Nvidia har da brukt en hypertransport bus til å koble disse sammen. Så istedet for å koble til en vanlig sørside har de koblet til en AMD edition chip som da i tillegg til PCIe bro med 40 PCIe kanaler har harddisk, nettverk og andre kontrollere integrert. Intel edition nordsiden har i tillegg 40 PCIe kanaler slit at man med dette systemet får hele 80 PCIe kanaler tilgjengelig (det er da her snakk om nForce 4 SLI på begge chipene) Bruker man en AMD prosessor kan man kun koble til en AMD chip siden denne ikke har noen ekstra hypertransport bus utover den som allerede er i bruk av prosessoren.

    Mulig man kunne brukt 4 stk 8x PCIe istedet, men evt begrensninger med det vet jeg lite om

     

    Håper det var bedre forklart ;)

  14. Grunnen til at det er et intel hovedkort er at intel chipsetet er delt opp i en nord og sørside som er koblet sammen med en hypertransport bus (ja riktig, den som er mellom amd prosessoren og amd chipsetet) Det gjør at de kan koble til et fullverdig enbrikkes amd chipset til intel nordsiden. Begge chipsetene er sli versjoner og støtter 2 16x PCIe hver.

     

    Jeg skjønner ikke helt det, de har jo en fullverdig AMD-chipsett der, hva hindrer de å å bare sette på en AMD-sokkel, og å koble om noen kretser, så er dette et AMD-hovedkort?

     

    AtW

     

    Selv om man i teorien kunne "routet om" hypertransport busen og satt inn en amd sokkel i tillegg ville ikke denne kunne benyttet seg av intel chipsetet og dermed ha tilgang til bare to PCIe 16x sloter, i tillegg til at man hadde fått store plassproblemer på hovedkortet.

     

    EDIT: Nesten rart at nvidia ikke tenkte på dette selv når de var så lur at de implementerte en hypertransport bus i intel edition chipsetet sitt...

×
×
  • Opprett ny...