Gå til innhold

Zaganos Pasha

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zaganos Pasha

  1. Interessant.

     

    Dersom du hadde fordelen av et "inntektsgulv" (borgerlønn), ville du da legge opp til en annen form for deltagelse i arbeidslivet? Prøve andre yrker? Og ville du føle deg mer fri i forhold til din familie? Ville du da mere enn ellers orientere deg mot å finne en ektefelle fra Norge? Fant du en ektefelle fra bastefar sitt land (som kanskje han helst ville?), så ville jo hun sannsynligvis ikke ha borgerlønn på mange år - men etter kanskje 10 år? Du måtte altså på en måte dele din borgerlønn med henne, tipper jeg. I mange mange år.

     

    M.a.o.: ville du tenke anerleder angående familie og jobb dersom du var sikret via borgerlønn?

     

    Jeg har ikke tenkt å importere koner hvis det er hva du sikter til. Grunnen til at jeg ønsker borgelønn i Norge er fordi jeg ønsker at folk skal ha frihet fra NAV. I Norge bytter man frihet for penger. Dette er en dårlig byttehandel. Jeg har levd 2 år på dagpenger og dette er min erfaring med NAV.

     

    1. Adlyd NAV ellers får du ingen penger.

    2. Sier du nei får du ikke penger.

    3. NAV sier hopp. Du må hoppe. Ellers får du ikke penger.

    4. Ta jobbsøkerkurs. Nekter du så får du ikke dagpenger.

    5. Gjør som NAV diktere ellers får du ikke penger.

    6. NAV ER bortkastet tid.

     

    Hvis du ønsker å være en slave. Vær så god å registrere deg hos NAV, men jeg nekter å være NAV sin bitch. Fordi jeg ikke liker at folk hos NAV diktere hva jeg skal gjøre bare fordi jeg mottar dagpenger fra NAV. Det er grunnen til jeg støtter Borgelønn Bien med økonomisk støtte hver måned. Fordi jeg ønsker ikke at staten skal diktere livet til innbyggerne i landet bare fordi innbyggerne mottar penger fra staten. Jeg ønsker borgelønn fordi det gir innbyggerne frihet fra STATEN (NAV). Jeg kommer aldri til å være registrert hos NAV igjen fordi jeg ikke liker at NAV diktere meg.

     

    Jeg vet også mange unge muslimske hankjønn i 18 - 20 årene nekter å registrere seg hos NAV. Fordi de ikke liker at NAV diktere hvordan de skal leve sitt liv. Så disse unge muslimene selger heller dop på gaten for å finansiere sitt liv i Norge. Jeg har møtt mange av disse gutta i moskeen og jeg hjelper dem så godt jeg kan. Men jeg mener at borgelønn vil hindre kriminalitet i Norge. Fordi mange unge muslimske gutter nekter å registrere seg hos NAV. Jeg har møtt utrolig mange av dem i moskeen. 

     

    Vet du hvorfor det finnes NAV kontor på videregående skoler i muslimsk dominerte områder i Oslo? Dette blir gjort for å fange opp muslimer som nekter å registrere seg hos NAV. Jeg spør gutta hele tiden "Hvorfor er ikke dere registrert hos NAV". De sier at de er drittlei av å ta jobbsøkers kurs og gjøre ditten og datten. Så velferdsystemet klarer ikke å fange opp disse gutta. Det er derfor jeg mener borgelønn er løsningen.

     

    Jeg har også deltatt på mange konferanser arrangert av Bien Borgelønn i Norge. Det er mange Ap, MDG, Rødt, SP og SV politikere som møter opp. Disse politikerne sier at ja borgerlønn er bra osv, men til tross for at sosialistene har politisk flertall på Stortinget. Så velger de fortsatt ikke å snakke om borgerlønn som et alternativ til NAV. Borgelønn kan bli innført på null komma niks, men politikerne vil ikke. Sosialist politikere møter opp på borgelønns konferanse, men nekter å snakke om borgelønn på Stortinget. Jeg har møtt mange av disse politikerne på Bien borgelønns konferansene. Jeg føler at politikerne lyver rett opp i ansiktet mitt. Jeg støtter sosialisme og jeg har alltid sosialist. Men hva jeg hater mest er hykler politikere som møter opp på borgelønns arrangementer, men velger å ignorere temaet på Stortinget. Jeg har til og møtt Bjørnar Moxnes på borgelønns konferanser i Norge. Han lovte å ta opp debatten om borgelønn på Stortinget. Noe han aldri gjorde. Derfor boycotter jeg demokratiet og kommer ikke til å votere inntil politikerne blir seriøs om saken.

     

    Men dersom vi skal være realistiske. Borgerlønn kommer aldri til å bli innført i Norge. Fordi NAV er makt over folket.

    Det er gjennom NAV at politikerne kontrollere folket. Stem på oss så skal dere får mer og mer NAV penger. 

    Ved innføre borgelønn mister politikerne i Norge ekstremt mye politisk makt. Det er jo også gjennom NAV at politikerne får makt over muslimene i Norge. Jeg ønsker at hele Norges befolkning skal være fri fra staten. Derfor ønsker jeg borgelønn fordi jeg ikke ønsker at staten skal diktere livet til folket.

     

    Du spør meg hva jeg kommer til å gjøre hvis det blir innført borgelønn. Vel for det første ville jeg ha snakket med sjefen og spurt om 30% deltids vekterstilling. Så ville jeg ha startet med videospill produksjon fulltids. Jeg har faktisk lyst til å lage et spill som er mye bedre enn Dota 2 hehe. Jeg lekt rundt med Amazon Lumberjack game engine i fritiden. Laget mange prototype video spill. Å lage spill tar lang tid og det kreves minst 12 - 16 timers arbeid hvis man skal få noe ut. Med en heltids 100% vekterjobb kommer jeg aldri til å få levert ut noen spill. Husk at Dota 2 startet ut først som et custom map i Warcraft 3. I min tenåringstid lagde jeg veldig mange custom maps i Warcraft 3. Mange Tower Defense, Resident Evil og Dragonballs map og masse annet. Men det var til slutt Dota som ble den store populære custom maps i Warcraft 3. Jeg har ikke noe utdanning i spillproduksjon eller programmering. Dette er noe jeg selv har lært gjennom å lese bøker som jeg har kjøpt fra cdon.no. Jeg er ikke helt den typen som liker å gå på skole hehe.

     

    Men for å være helt realistisk nå. Borgerlønn kommer aldri til å bli innført i Norge fordi norske politikere er drittsekker. Disse politikerne møter opp på borgelønnskonferanse for å skaffe seg god PR, men de driter rett og slett i folket. Jeg blir så jævlig forbannet når jeg ser disse politikerne møter opp på borgelønnskonferanser. Hva faen gjør dere her når dere ikke engang snakker om temaet i Stortinget. AP, Rødt, MDG, SP og SV har flertall på Stortinget. Allikevel gjør de ingenting. Borgelønn kommer aldri til å bli innført i Norge. Det er fakta.

    Borgelønn innføres ihvertfall ikke i min levetid.

  2. Jonas Gahr Støre har min fulle støtte, men jeg boycotter fortsatt sosialistene inntil de skjerper seg ordentlig.

    Kommer ikke til å votere ved neste kommunevalg heller. Da jeg mener at de ikke holder ord, men må skjerpe seg.

    Ellers støtter jeg Støre 100% for å ha sørge for en rettferdig seier i den norske rettstaten.

  3. 15000 kroner i måneden er et fint beløp. Rødt, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Miljø partiet de grønne ønsket å innføre borgerelønn i 2014, men har ikke hørt noe mer siden da. Sosialistene har jo flertall på Stortinget, men har gitt opp borgelønnen fullstendig. Det er ikke rart Høyre og FRP vinner Stortingsvalg.

     

    Jeg er fast arbeiderparti velger. Trofast og lojal velger, men jeg boycotter demokratiet. Fordi jeg føler at sosialistene har fullstendig gitt opp med å innføre borgelønn. Jeg boycottet stortingsvalget i 2017 og mange av mine venner i det muslimske samfunnet har også boycottet demokratiet. Vi muslimer føler at sosialistene lyver altfor mye. Mange av mine venner i det islamske miljø boycotter sosialistene inntil de skjerper seg.

     

    Ellers så tjener jeg 18000 kroner i måneden etter skatt og har husutgifter på 10000 kroner.

    Felleskostnader, strøm, garasje leie, internett leie og huslån utgjør 10000 kroner i kostnader hver måned.

    Jobber i 100% vekterstilling for de som lurer på det.

×
×
  • Opprett ny...