Gå til innhold

Fiskebob

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fiskebob

  1. Skal lage en video cd med nero 6, men får en melding opp at p.g.a patentrett rettigheter, er ikke MPEG-4 dekoding tilgjengelig. Denne funksjonen kan legges til ved å installere Nero 6 produktpakken eller nettverksversjon.

     

    Er det noen som vet hvilken pakke / plug-in det er snakk om?

     

    Takk

  2. Har gått igjennom en nettverkguide for winxp og laget et nettverk som heter Mshome, men problemet kom da, ved at jeg ikke kom inn med det trådløse nettverket jeg har, den laget en ad-hoc tilkobling, så jeg skulle gjerne ha fått slettet den. Er det noen som kan hjelpe meg med dette?

     

    D haster veldig for internett er ne jeg bruker til jobb hver dag

     

    takk

  3. Heisann.

    Har en d-link router 614+ 22mb/s og to d-link nettverkskort 22mb/s på hver sin pc. Det jeg lurer på er hvorfor jeg bare får sendt max 300 kb/s til den andre pc'n? Har åpnet porter i brannmuren og det som skal til. Pc'ene er ca 5 m. fra hverandre

     

    takk

  4. Har akkurat tatt med min bærbare pc fra jobben og tenkte å koble meg til hjemme, men jeg kommer ikke inn. Har skrevet inn krypteringen og det som trengs, men den klarer liksom ikke å koble seg opp mot router'n. Dette skjedde ikke før Sp2 ble installert for en stund siden. Noen som kan hjelpe meg med dette?

  5. Har problemer med brenning av cd plater på pc'n. Får hele tiden opp legg inn platen det skal skrives til, sett inn tom plate osv. Det virker som ikke spiller'n leser cd'n, men har klart å brenne med den får, det er en ganske ny brenner. Noen som har vært borti dette før???

×
×
  • Opprett ny...