Gå til innhold

630PG7KI

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

Innlegg skrevet av 630PG7KI

  1. Arild Sigurdsen skrev (14 minutter siden):

     

    Det finnes hundrevis, tusenvis, av notater omkring i offentlige og private organer som aldri har blitt offentliggjort, fordi det dreier seg om interne arbeidsdokumenter av svært usikker kvalitet. Det samme året som rapporten forelå, skrev undertegnede i TU 4113 at direktoratet ikke besitter den nødvendige kompetansen inne feltøkonomi, noe også Riksrevisjonen har påpekt. Så hvorfor skal OD publisere et dokument som helt klart er et internnotat som Ola Borten Moe hevder?

    Ansvaret her ligger helt klart hos politisk ledelse. Å navngi byråkrater som ansvarlige for mangelfull infomasjon, blir helt feil. Byråkrater gjør slik de får beskjed om, og følger signalene fra politisk ledelse. I motsatt fall er veien til døren kort!

    • Liker 1
  2. Fastlegen bør nok ikke skrive ut en slik legeerklæring. Men det bør være helt greit at spesialisthelsetjenesten (psykolog) gjør det. Selv om strålingen fra AMS ikke er farlig, så betyr det ikke at folks plager ikke er reelle.

     

    Nei, psykologen skal ikke skrive ut attest på at pasienten må få slippe automatisk strømmåler! Det ville være elendig psykologpraksis. Dersom man oppsøker psykolog med vrangforestillinger eller angsproblemer, skal man få hjelp til å bli kvitt plagene, og en slik attest er jo ingen løsning. Eksempel: Pasienten lider av sosial angst, og får attest på at han ikke kan jobbe i kontorlandskap, delta på allmøter, m.m.. Ville det ikke vært bedre psykologpraksis å behandle problemene, i stedet for å skrive en attest? Jeg trodde det var slike ting psykologer var eksperter på, ikke attestskriving!
    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...