Gå til innhold

Zimmen

Medlemmer
  • Innlegg

    540
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zimmen

  1. Han fikk en et-års kontrakt sommeren 2007, denne har ikke blitt fornyet, og han spiller dermed ikke i Milan. Derimot fikk han tilbud om jobb som speider for Milan, han takket ja til dette tilbudet, og leter nå etter talenter i Afrika.

     

    Kan forøvrig nevne at i løpet av sitt siste opphold i Milan som spiller, så fikk Ibrahim ba spille en kamp, som innbytter i en coppa italia kamp.

    Må si du er flink til å søke i Wikipedia, men nå har det seg faktisk slik at alt er ikke like offentlig som at Ronaldinho er regga ;)

    Ibrahim er og blir en registrert Milan spiller ;)

     

    Ibrahim Ba er ikke Milanspiller, og er ikke registrert på www.Acmilan.it, hvilket er en troverdig kilde. Skulle gjerne gitt deg informasjon direkte fra Lega Calcio, men virker som det er noe galt med siden deres. ; )

  2. Han fikk en et-års kontrakt sommeren 2007, denne har ikke blitt fornyet, og han spiller dermed ikke i Milan. Derimot fikk han tilbud om jobb som speider for Milan, han takket ja til dette tilbudet, og leter nå etter talenter i Afrika.

     

    Kan forøvrig nevne at i løpet av sitt siste opphold i Milan som spiller, så fikk Ibrahim ba spille en kamp, som innbytter i en coppa italia kamp.

  3. Det begynner å bli en stund siden jeg var helt oppdatert på pc-fronten, så jeg har noen spm angående denne PCen:

     

    1. Er det verdt 718,- for å kjøpe P9500 fremfor P8600? Hvor mye har doblingen av cachen å si?

     

    2. Tror dere skjermkortet er kraftig nok til å spille Diablo 3? Hvor mye kraftigere er det enn f.eks geforce 7300?

     

    3. Hvordan er Windows Vista idag? Har kun testet det på min nåværende PC med 1gb minne når det var relativt nytt, og det gikk veeeldig sakte.

     

     

    Det ser ut til at denne pcen gir veldig mye for pengene, ivertfall dersom byggekvaliteten er ok.

  4. Vil si at inlegget til Wildcat traff spikeren på hode, og at Diablo 3 ideelt sett bør prøve å få fatt på atmosfæren og stemningen i det orginale Diablo. Samtidig ville det vært fint om grafikken kunne forbedres, samt at man kan legge til flere ulike miljøer og forbedre gameplayet.

     

    Guardianpegasus: Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har blitt så redd av et PC-spill som av Diablo 1. Jeg var livredd for å gå ned i helvete, og trengte av og til pauser.

     

    Jeg kan heller ikke se hvor du tar det fra at d2 var mere overdrevet enn d3, men er enig i at d2 var et steg i feil retning.

     

    Og sist men ikke minst guardianpegasus, hvordan kunne du ideelt sett ønsket at grafikken i diablo 3 er?

  5. jeg er absolutt enig, de volsomt overoppblåste "skulderputene" og generelt det svært overdrevne og pompøse utseende er slik jeg ikke lengre syntest var kult da jeg var 11år.

     

    Spillet hadde heller ikke blitt tyngre om man hadde brukt riktigere proposjoner på equipment for å skape et litt mer realistisk preg på spillet, noe som bør være ønskelig.

  6. Nå er det snart 30 000 som har skrevet under på petitionen, og vi ønsker mer realistisk grafikk.

     

    Problemet med realistisk grafikk er at det så godt som alltid ser jævlig dumt ut og/eller krever ekstreme systemressurser.

     

    Jeg går ikke med på at et spill står eller faller på hvor realistisk grafikken er. Hovedpoengene må jo være at grafikken er funksjonell, gjennomført, stilistisk, passer verdenen som den omhandler osv.

     

    Verken D1 eller D2 hadde realistisk grafikk, og de gjorde det ganske bra. Når Keith Lee snakker om lys og mørke så snakker han ikke hovedsakelig om atmosfæren rundt, men om det visuelle på skjermen. Man trenger ikke fotorealisme eller at hele spillet foregår i en flaggermushule for å skape stemning. Da har man feilet før man har begynt.

     

    Age of Conan type grafikk passer ikke inn i hverken Sanctuary eller Diablo per i dag.

     

    Jeg tviler på at noen har ment det MÅ vere 100% realistisk grafikk eller fotorealistisk som du kaller det. Derimot så er det behøvelig for å bevare stemningen og det som gjør diablo spesielt, at de bruker noenlunde "realistisk" dimensjonerte våpen og utstyr. Det vi har sett sålangt er brystplater med spikes som overgår selv det verste death metal band, og overdimensjonerte våpen som minner mer om den fargesprakende nyttårsaften 1999 enn noe annet når de er ibruk. Jeg vil påsta at slike urealistiske elementer i spillet gjør charakterene mindre menneskelige, og dermed blir alt med en gang mere distansert fra oss, og mye mindre skummelt og creepy. Jeg kan heller ikke se for meg at spillet blir noe tyngre av å forminske våpen og rustninger, samt fjerne en del visuelle effekter.

     

    Andre momenter som at Barbaren i videoen fnyser av Decard Cain (den viseste i sanctuary(?)) sine advarseler synest jeg bare blir latterlig, han burde virkelig ha respekt. Jeg kjenner ikke historien, men i tidligere spill starter man som en ganske vanlig person, og da blir dette for dumt, selv om det kanskje er en del av personligheten til barbaren. Momenter som dette gjør nok en gang at vi spillere får intrykk av at dette ikke er seriøst, og at charakteren er udødelig. Dette gjør at spillet blir som Titan Quest og WoW, og handler bare om å trykke 10 ganger i sekundet på musa, og hamstre loot.

     

    Angående lyset som det har vært diskutert så mye om i denne tråden, så ønsker jeg selv det skal vere ganske likt som på de redigerte bildene. Jeg forstår og er 100% enig i at handlingen ikke bør være lik som på Diablo I, og at flere forskjellige miljøer trenger forskjellige farger osv, men i mørke områder der ondskapen hersker så skal det være mørkt, jævlig og blodig, med lemlestede lik som henger på oppned og dammer av blod. Blå- og Grønnfargene som er brukt som hjelpemiddel til å lyse opp omgivelsene er rett og slett overflødige siden det ikke er nødvendig å se alt.

     

    Jeg har signert oppropet, enkelt og greit fordi jeg har skyhøye forventninger til dette spillet og ønsker å gjøre en liten insats for at det skal bli et kvalitetsspill. Definisjonen på et kvalitetsspill, er enkelt og greitt et spill JEG synest er bra, ikke hva massene mener.

     

    Jeg må også presisere at jeg kun kommenterer det jeg har sett sålangt av Diablo III. Om alt uten de 20 min vi har sett sålangt er slik som jeg ønsker er selvfølgelig alt bra, og blizzard kan ta alt med knakendes ro!

  7. Hørest ganske tvilsomt ut at de 19W som er forskjell mellom gtx og xt skal utgjøre så mykje intern. Når det også kjem eit selektivt utvalg av benchmarks, så må eg konkludere med ein ting: du har spist for mange nVidia piller i det siste?

     

    Når det er sagt, så kan det godt hende at nVidia er det beste valget, men det er langt frå så svart kvitt.

  8. Det står ingenting inne på komplett som eg kan sjå om at det ikkje er angrefrist på demovarer. I tillegg så reknar eg med at komplett ynskjer å følgje norsk lov.

     

    Så visst at det er under 14 dager sidan trådstartar kjøpte kortet så bør han benytte angrefrist. Dersom det er lengre sidan så kan han selge det for ca. 2000 eller kanskje litt meir.

×
×
  • Opprett ny...