Gå til innhold

Pekgs

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pekgs

  1. Ja, det er ofte triste arbeidsdager.. En gang noen ansatte tok opp dette med baksnakking på arbeidsplassen fikk de beskjed om å slutte å kritisere sjefen ellers ville de få oppsigelse i postkassen. På denne tiden var det forøvrig to sjefer, og den andre sjefen var med i dette møtet for å forhindre baksnakking på arbeidsplassen. 

    Jeg selv synes det er vondt å høre nedlatende ord om mine medarbeidere eller kunder, dette gjør at jeg prøver å ta litt avstand til sjefen.. Dessverre tror jeg det har gjort så jeg har blitt en slags hakkepinne når det er noe.. Det at vi ansatte har organisert oss ble ikke godt tatt imot, virker som sjefen tror vi prøver å ødelegge plassen. Såklart ønsker vi ikke det, men det er greit å ha en organisasjon i ryggen om det skulle være noe.

    Senest forrige uke ble jeg fortalt at jeg er svak og kom til å ha et vanskelig liv, da jeg spurte om jeg kunne gå 1time tidligere om to uker pga en legetime. Jeg ble såret, unnskyldte meg og flyttet timen min. Det var første gang jeg noen gang har spurt om å gå tidligere, og jeg forstår at det aller helst skal legges utenom arbeidstider, men tenkte at det ikke skadet å spørre ettersom jeg har arbeidet der en god stund. 

  2. Tusen takk for deres meninger! 

     

     

     

    Jeg ser ingen brudd på loven her, gjør du? 

     

    Ja, jeg ser flere.

     

    Som The Avatar sier er det enkelste å finne en ny jobb, men om du klarer å distansere deg på det personlige så syns jeg det er all grunn å sette igang en prosess.

    Skulle være mulig å få hjelp fra Arbeidstilsynet og organisasjonen dere har meldt dere inn i.

    Noen må ta sånne psykopatiske ledere (dessverre store mengder av dem) i nakkeskinnet, for de ødelegger hverdagen veldig for mange som kanskje ikke har så mange andre muligheter til jobb.

     

    Lurer fortsatt på om dette er en viss lekebutikk på Oslo vest?

     

     

    Nei, dette gjelder nok ikke den butikken, dette her er på en litt annen kant av landet. Vi vurderer å manne oss opp til et møte med noen utenforstående, kanskje det kan hjelpe. Vi kan vel også få hjelp fra organisasjonen. 

     

     

     

    Da er det bare å innordne seg eller finne noe annet. 

     

    Ja, han er jo sjef så arbeidsmiljøloven gjelder ikke for bedriften hans eller? Sjefen sjøl liksom.

     

    Jeg ser ingen brudd på loven her, gjør du? 

     

    Iøvrig ganske fantastisk at de andre ansatte finder det helt urimelig at eieren av en bedrift ikke er på jobben 100% av tiden...  det står ham selvfølgelig fuldstendig fritt å ikke være der i det hele tatt hvis det er det han vil.  Hele grunnen til at han ansatte andre var jo for at han ikke har tid å gjøre alt selv.  

     

    Det kan godt være han ikke er nogen ideel sjef, men jeg mistenker at de ansatte er meget langt fra ideelle ansatte heller. 

     

     

    Det er igrunn helt greit at sjefen er så mye borte, men det hender seg det blir kjipt da du står igjen alene og tar i mot X antall vareleveringer. Synes det er mer kjedelig med all baksnakkingen og hvordan sjefen behandler enkelte kunder. 

     

    Også noe jeg er litt mer nysgjerrig på, er om dette er vanlig praksis hos sjefer i andre bedrifter?

  3. Sjefen er dessverre eier av bedriften.. Butikken er innenfor en kjede, men hver butikk er selvstendige.. Har så vidt vært i kontakt med kjedeleder, og han syntes ikke dette var greit, men visste ikke hva han fikk gjort. 

     

    Vi føler ikke vi kommer så langt med å ta det opp med vedkommende, så vi har nå organisert oss for å få Handel og Kontor i ryggen.. Synes det er utrolig trist å tenke på at om vi skulle få ny jobb, så må noen andre slite med dette.. 

  4. Hei. 

     

    Jeg arbeider i en liten faghandel. Saken er den at vi har en sjef som tar sine friheter. I arbeidstidene legger sjefen opp til flere diverse legetimer og møter, shopping, lunsj med venner osv osv. Dette gjør så vi andre ansatte må stå igjen alene på jobb, ofte med tunge vareløft og uten matpause. Sjefen mener at siden h*n er sjef så kan h*n gjøre som h*n vil. 

     

    Sjefen er også en sånn som går å baksnakker oss ansatte, til kunder, andre ansatte og familie/venner. Kjeft får vi også foran kunder, og det er ofte pga småting. Sjefen har også ett sinneproblem, for da det koker over kan h*n ta den nærmeste gjenstanden å kaste i veggen. Og blir spydig i kjeften. Jeg har blitt fortalt at jeg ikke er verdt noe og ingen andre bedrifter ønsker å ansette meg, til tross for positive tilbakemeldinger av kunder. 

     

    Når det kommer til taushetsplikt er det som om sjefen liker å bryte den. Blir noen sykmeldte skal aller helst alle kunder og ansatte vite hvorfor. H*n elsker sladder, og kan stå i flere timer åpenlyst i butikken å sladre med kunder. Det værste er at sjefen kan stå å baksnakke andre kunder eller folk til de handlende kundene. Jeg har opplevd at sjefen står bak kassadisken å baksnakker min egen familie, og det sårer. 

     

    Ovenfor kunder står ofte sjefen å lager grimaser eller gi fingeren fordi sjefen tydeligvis ikke liker kunden h*n hjelper.

     

    Alt dette har nå gjort så flere av oss gruer oss for å dra på jobb.. Har sjefen en dårlig dag, da vet du at du får et helvete på jobb.. 

     

    Vi har prøvd å ta opp i møter om hvordan vi ansatte føler det, da gjør sjefen narr av oss og kommenterer "åå, se dere prøver å være seriøse" eller at h*n har så mye å tenke på og forsøker å få sympati istedet. 

     

     

    Er det virkelig greit av en sjef å oppføre seg slik? og er det slik på andre arbeidsplasser og?

×
×
  • Opprett ny...