Gå til innhold

germ

Medlemmer
  • Innlegg

    381
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av germ

  1. Heisann,

     

    Jeg, og flere med meg etter hva jeg forstår, opplever kraftig lagg i spillet når man beveger seg opp på Tier 3 og 4. I praksis er spillet ubrukelig.

     

    Når jeg spiller single-race med få motstandere flyter spillet fint. 8 eller flere motstandere og spillet lagger igjen.

     

    Har ps3 80gb og logitech g25.

     

    Er det flere som har dette problemet?

     

    Og viktigere; har noen funnet en løsning?

     

    jfr. Min lenke

  2. Brukte market enabler å det virket nettopp nå, men jeg finner kun copilot usa der inne, finner ingen eu verson?

     

    Du må bruke innstillinger for Tyskland (DE)i Market enabler

     

    Hvordan endrer jeg disse instillingene? Bruker versjon 2 av Market Enabler. Trenger jeg den nye beta-versjonen kanskje?

     

    På forhånd takk

  3. Beklager formuleringen.. Programmet er et databaseprogram (gammelt) over kunder for butikken her. Dette kjøres idag uten problemer fra to forskjellige maskiner på kontoret i Kristiansand. Vil kjøre dette fra Oslo-kontoret her jeg sitter nå. Kundeinfo osv.. Derfor må programmet kjøres i Krs, og fra Oslo. Takker igjen for svar.

     

    Også tenkt på type Remote desktop opplegg men er det ikke en enkel måte å gjøre dette på da jeg har fast ip på krs.kontoret? På maskinene der har jeg kun laget en snarvei til programfilen på den nevnte berømmelige harddisken. Kan jeg ikke gjøre dette herfra også på ett sett? type: "WAN-IP/LAN-IP/Programfil.exe"-greier?

  4. Hei!

     

    Har et program jeg gjerne vil kjøre fra min maskin i KR.sand på min maskin i Oslo. Har fast IP på maskinen i krs. Hvordan kan jeg gjøre dette enklest mulig? Jeg vet det finnes masse fjernstyringsprogrammer og dritt og møkk men regner med det er mulig å klare seg uten.

     

    For å gjøre det hele litt mer komplisert ligger det aktuelle programmet på en LAN-HD. Altså en ekstern harddisk tilkoblet nettverken her i krs. Den har sin egen ip på det lokalet nettet så regner med det går alikevell.

     

    Tips? :hmm:

  5. Har fått meg tv-kort etter jeg flytta ut og kortet er innstallert i maskina. Men etter jeg har innstallert programmet vil det ikke kjøre! Radio-programmet fungerer så kortet er skikkelig innstallert. Har laste ned nyeste driver og nyeste versjon av programmet (InterVideo MSIPVS) men nada resultat. Samma drittet.

     

    Leste på et forum (msi) at en annen med samma problemet måtte avinnstallere en k-lite codec pakke. Tror jeg har dette inne men hvordan får jeg avinnstallert det!?

     

    Setter pris på svar da jeg ikke får grilla hjernen nok med dårlige tv-programmer i leiligheten her nå... abstineser snart.. :no:

  6. Hei!

     

    Har anskaffet meg (i første omgang) 2stk 17" LCD skjermer og alt er bare vellstand. Men jeg får ikke kjørt film over 2 skjermer?! Viser bare bildet på den ene om gangen (halve bildet). Kjører et Nvidia Geforce 4ti4200 128mb med nyeste drivere. Noen tips?

    Hm... Hva slags oppsett kjører du? Span eller independent?

     

    Prøv å spill av filmen med Viplay, den skrur av video overlay hvis det ikke funker...

    Hei ja, jeg kjører span. Eller, spanning av vinduer er tillatt, riktig? Andre ting enn video kan vises over flere skjermer, det er poenget.. puh, pez... jaja. Det programmet ditt fungerte heller ikke forresten. den vil ikke spille av på noen andre skjermer enn midterste i det hele tatt. hmm.. takker for svar forresten, konge tråd! :w00t:

  7. Hei!

     

    Min 6600 er ikke serlig glad i mp3'er. Egentlig er den ikke serlig glad i noen tredjepartsprogrammer. Vel, endel fungerer som det skal men Ultra Mp3 har aldri fungert. Har lasta det inn i forskjellige versjoner atten ganger nå eller noe... Når jeg åpner programmet kan jeg høre en svak svak svak susing i høytaleren, så lukkes programmet etter 1-2sek. Kan ikke gjøre noen ting. Har prøvd å sette språket til engelsk om dette skulle ha noe med saken å gjøre.

     

    Mp3 Go fungerer heller ikke og Gravity MP3 er altfor dårlig lydmessig...

     

    TIPS?

  8. Hei! Jeg har netcom Totalforsikring Pluss. Mistet mistet min Samsung T100 i båten når jeg øste den, og gikk selvfølgelig til h.... . Ringe netcom (24/7!) og fikk brev i posten en uke etterpå hvor jeg kunne hente en telefon tilsvarende t100. Fikk da en t610, så det ordnet seg jo greit. Ingen problemer. Eneste om noe var at de lover 24timers behandlingstid maks for pluss kunder, noe de holdt men det hjelper jo faen ikke meg om ikke jeg har ny telefon på den tiden!? Tok jo en uke med brevet uansett. om alt er ok med en gang, er det ikke bare å sende en faks til ønsket butikk!? Jaja, men kan ikke klage da...

  9. Alle (absolutt alle) kamera har en eller annen ting som ikke er 100%. Også D70. Men det har også 300D. Til og med Nikon og Canons dyrere speilreflekser er ikke 100% feilfrie.

     

    Noen leter lenge, og finner til slutt en feil. Slik er det alltid. Som oftest er feilen ubetydelig, og er ikke mange som klager over denne feilen på D70. Hvor mange klagde over dette, før den ene posten som omhandlet problemet ble kjent? Ingen!

    Preach!! :w00t:

  10. jeg er klar over alt dette! Men raten som kamera tar bilde på i løpet av denne tiden er konstant! Jeg skal jo ta tolv bilder de første fire sek jo. Tar kanskje halvparten. Der er problemet. Virker som jeg ikke har buffer eller noe...

     

    Lastet ned lydklippet på dpreview når kamera tar bilder. Mitt kamera holder seg litt under det hans gjør når bufferen hans er full.

     

    Bruker seff jpg.

×
×
  • Opprett ny...