Gå til innhold

Ceon

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ceon

  1. Det som vises av CS-spilling i den videoen er rett og slett fascinerende. Jeg frykter dog astronomiske maskinkrav for å oppnå tilfredsstillende fps.
    Ikke nødvendigvis. Har lest og hørt at HL2 koden skal være veldig bra skrevet og skal bli veldig lettkjørt m.a.o du trenger ikke NEC Earth Simulator supercomputeren for å kjøre HL2 med bra flyt.
  2. Hei godtfolk :)

     

    Har et spørsmål angående RAM. Sitter her med TwinMos 512 MB PC 3200 DDR CL 2.5. Hvorfor får jeg ikke satt FSB til 200 Mhz? Noen som vet?

     

    Hardware info:

     

    MSI KT6 Delta VIA KT600 brikkesett

    AMD Athlon XP 2400+ @ 2 Ghz, 133 Mhz x 15.0

    TwinMos 512 MB PC 3200 DDR CL 2.5

    40 GB WD 7200 rpm 2 MB Cache

    Creative Nvidia GeForce FX 5200 Ultra 128 MB DDR RAM

     

    Blir veldig takknemlig for svar :)

  3. Lever tilbake HP pc'n din, få pengene refundert og bestill hardware på nett og bygg din egen pc :p:laugh: Nei altså, du kan gjøre som de andre har sagt, sjekk litt på nett etter stillegående vifter fra papst, thermaltake, zalman, mist, alt etter hva du finner som faller i smak hos deg. Også kan det nevnes at viftestyring er kjekt å ha, så kan du regulere turtallet etter behov ;)

  4. Jeg personlig har aldri sittet på skjermkort fra ATI, ei heller noen prossesorer fra Intel. Hvorfor? Jo fordi jeg har stortsett bare hatt positive og trygge erfaringer fra AMD og Nvidia. Poenget er at, vi mennesker er slik at når vi har hatt positive erfaring fra et eller flere produkter, så kjøper man helst de samme produktene. Det er snakk om hva disse produsentene har gitt en person av førsteinntrykk av sitt produkt. Første pc'n jeg satt på var av AMD og Nvidia kombinasjon som funket kjempefint og i dag med ny hardware så sitter jeg på AMD/Nvidia kombo, og da blir det lett for meg å kjøpe fra de samme produsentene i framtiden siden jeg vet hva jeg får. Det vil ikke automatisk si at en pc i framtiden hos meg utelukker Intel og/eller ATI på prossesor/skjermkort fronten. Men, at det sitter folk rundt om dette ganske land og driver og slenger usaklig kommentarer og fordømmer produsenter for og promotere sin hardware, det syns jeg rett og slett er kvalmt. Til slutt, jeg er ikke fanboy av noen produsenter her, jeg er enkelt og greit fornøyd forbruker av den hardwaren jeg sitter på nå.

     

    Jeg er så evig enig med Hoax, denne AMD vs Intel og ATI vs Nvidia "krigen", det er så bortkasta. Grow up peoples!

  5. Wabby: Nei så klart er det ikke snakk om leeche warez på noen måte. Det var bare at jeg hadde veldi lyst å prøve ut det å sette opp cs server innimellom. Nå har jeg bare en maskin for øyeblikket så jeg har ingen maskin nummer to og dedikere for server bruk. Jeg forstår jo og at dere har grunner til at dere ikke ønsker server oppsett på deres nett, iallefall med asynkron forbindelse og med hvordan infrastrukturen på deres nett er lagt opp og fungerer, men det burde jo ikke være no problem i teorien i og med at jeg anter dere kjører duplex på synkronforbindelsene som dere har begynt å kunne levere, og skal da ikke forstyrre de andre kundene som sitter på samme node med aynkronforbindelse igjen o.s.v.

    EDIT:

    Når det gjelder sym-linjene så har jeg ikke hørt om det skal være engne avtaler på dette. Men vet at det har vært nevnt, så man skal vel ikke se vekk ifra at det kan skje.

    Mener du da at kunder med SYM-tjenesten da får mulighet fra deres side og sette opp en server på deres nett til f.eks o.l? Jeg ser bort fra alt som har med warez o.l. Jeg må bare igjen bøye meg i støvet for den flotte jobben du gjør med å mate med litt info fra innsiden til oss her. :)
  6. de setter jo ned uthastigheten med unntak av mini og midi abonnementene, det henger jo egentlig ikke på greip, nå er det jo bare snakk om skarve 6 bps, men altså, hvorfor? :dontgetit: For å kompensere for den økte innhastigheten? Bare håpe på at vi i bodø for de nye Terayon modemene så vi kan få nyte litt synkron forbindelse her og ;)

  7. Wabby: Når blir SYM tilgjengelig i Bodø? Også er det en ting jeg lurer på angående SYM tjenesten, en del ser vel sitt i at nå som man kan få synkron forbindelse med Canal Digital og vil sette opp en cs server på nettet f.eks, hvorda blir det med det? Er det fortsatt slik at Canal Digital ikke tillater å sette opp servere til f.eks slikt formål? Har fulgt denne saken med rimelig stor grad av spenning i og med at fattern og (jeg) er kunde i Canal Digital.

     

    Jeg må si du Wabby har gjort en flott jobb med å komme med "big loads of information" til alle oss nysgjerrige. :)

×
×
  • Opprett ny...