Gå til innhold

g0mpen

Medlemmer
  • Innlegg

    634
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av g0mpen

  1. Dette er vel desidert min aller beste match uten særlig hjelp fra killstreaks. Det var en kveld jeg spilte HC S&D med et par fra klanen, og jeg omtrent dominerte hele matchen alene (sjekk mine kills vs deaths på andre laget):

     

    sdpwn.jpg

     

    På TDM og HQ pleier jeg som regel å ha harriers, chopper gunner og nuke som killstreaks. Hender jeg får det til med litt flaks, har vel hatt iallefall 10 stykker(som regel som sniper):

     

    nuke.jpg

     

    Siden jeg først skryter litt så linker jeg også til min MW1 fragmovie, som jeg nettopp gjorde ferdig:

  2. Hei, kjapt spørsmål:

    Jeg får en rar bug med bakgrunnsbilde på en div. Det skal være en stor hvit boks som har et bakgrunnsbilde som marg på høyre side, men bakgrunnsbildet får noen rare pixel-bugs helt øverst. De reagerer også på mouseover. Jeg synes dette er veldig rart ettersom det ikke er noe innhold i boksen som tilsier at det skal skje noe rart med bakgrunnsbildet. Slik ser det ut:

     

    http://project.uia.no/users/oyvink08/bug.jpg

     

    Med mindre det er noe feil med skjermen min så er det en slags linje helt øverst i det grønne feltet som er litt lysere enn resten, men den er ikke jevn/konstant, den har mellomrom, prikker osv. Når jeg peker akkurat på den 1px høye "linjen" så flytter noen av pikslene på seg, og den blir også litt større noen steder.

     

    Noen som vet hva dette er?

  3. Hei,

    Holder på å lage en Wordpress side som skoleprosjekt. Har innstallert en widget som heter iLast.fm, den henter bilder med link til de mest spilte artistene fra min Last.fm konto.

     

    Problemet er at dersom artisten har et navn som f.eks. "Artist1 & Artist2", så legger iLast.fm inn dette som tittel på linken, uten å bytte ut "&" med "&". Dette fører da til et par stygge valideringsfeil. Finnes det noe enkelt triks for å få alle "&" til å automatisk bli byttet ut med "&"?

     

    Beklager dersom det var dårlig forklart, her er en lenke til sida hvis dere må se det med egne øyne:

    http://project.uia.no/users/oyvink08/wordpress/

     

    Lenke til validering:

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fproject.uia.no%2Fusers%2Foyvink08%2Fwordpress%2F

     

    Kunne ha lagt ut koden fra iLast.fm widgeten, men den er fryktelig lang så jeg håper at det ikke skal være nødvendig.

  4. Har prøvd å redusere størrelsen både på sidebaren og resten av innholdet, så det er helt klart ikke et plassproblem. Har nå også fikset så godt som alt av validering, det eneste som gjenstår er flere errors som kommer fra last.fm widgeten, men jeg vet at disse ikke er årsak til problemet fordi jeg har fjernet den flere ganger bare for å se. Etter litt søking på "Wordpress sidebar bug" o.l. viser det seg at dette er et ganske vanlig problem med Wordpress og eldre versjoner av IE, men ingen av de mange løsningene jeg har sett foreslått har virket for meg.

     

    Edit: Etter en omfattende opprydding i hele strukturen av siden har jeg klart å løse problemet.

  5. Første feilen går på noe med "menyen" helt øverst i det grå feltet, kan ikke se hvordan det skulle påvirke resten av innholdet.

     

    Andre feilen er at søkeboksen har en ugyldig attribut, den er det Wordpress som har laget, tror ikke jeg får gjort noe med det, og det har uansett ikke noe med de designmessige problemene.

     

    Resten går på ubetydelige ting som bruk av "&" i tittelen på en link fra Last.fm widgeten, det er det heller ingenting jeg kan gjøre noe med.

     

    Tror ikke disse tingene har noe med problemet å gjøre. Dessuten er siden feilfri i alle andre nettlesere, er nesten helt sikker på at dette er et problem med IE og CSS, sånn er det ofte.

     

    Edit: Fikset alt utenom det som har med Last.fm widgeten å gjøre, men har også fjernet denne bare for å teste, og det hadde ingenting å si.

  6. Hei,

     

    Holder på med å lage en slags blog/portefølje som mitt prosjekt i "Dynamic Webpage Development". Det er ikke så mange krav som stilles til design, men siden skulle baseres på Wordpress. Jeg bestemte meg for å lage et eget tema for å gjøre det litt mer utfordrende, men sliter litt med at IE ikke samarbeider, som vanlig. På nyeste versjon ser siden helt fin ut, men ellers er den temmelig "ødelagt".

     

    http://project.uia.no/users/oyvink08/wordpress/

     

    Forsiden ser grei ut, men dersom man klikker på en artikkel så vil hele sidebaren forsvinne ned under artikkelen.

     

    Har lagt inn at det skal leses fra et annet stylesheet dersom brukeren har IE < 8, men vet ikke helt hva som må endres på for å fikse problemene. Har prøvd flere løsninger, uten hell.

     

    Noen som kan hjelpe? :)

  7. http://project.uia.no/users/oyvink08/wordpress/

     

    Er et skoleprosjekt som jeg nettopp har starta på, og første gang jeg bruker Wordpress, så er litt rotete enda. Problemet er at jeg ikke har direkte kontroll over hva Wordpress gjør med "Widgets" som ligger i sidebaren, og de overskriftene der er derfor litt mindre enn de skal være. Den øverste der det står "Latest work" har jeg lagt inn manuelt, den er standard <h4> og er litt større enn de under.

  8. Jeg prøvde å kopiere attributtene for vanlig h4 inn i li h4, men så ingen forskjell. Så regner med at li har noen ekstra innstillinger som jeg må bytte på, men vet ikke hva det er. Jeg har ikke definert noe spesielt selv for li, så det er kanskje noe som er "default" for den med mindre du overstyrer det selv? Og hva, isåfall?

  9. Hei, kjapt spørsmål :)

    Holder på å sette opp min første side med Wordpress, men har et litt snodig problem med at de <h4> taggene som ligger i sidebaren er noe mindre enn de andre. Har funnet ut at problemet ligger i at Wordpress pakker inn alt i sidebaren i <li></li> tags, så en <li><h4></h4></li> er altså mindre enn en vanlig <h4></h4>. Hvilke attributter kan jeg endre for å fikse dette problemet?

  10. Kan jeg bare spørre om de av dere som har jobbet som vekter, eller de dere evt kjenner som gjør det, måtte ta doptest?

     

    Nå jobber jeg bare deltid ved siden av studiene, men verken jeg eller de jobber med som har vært der i 7-10år har måttet gjøre det.

    Ok, jeg bare synes det var litt rart at trådstarter hadde blitt spurt om de kunne teste han, jeg trodde ikke det var SÅ seriøst i Securitas. Men det er vel kanskje bare en skremmetaktikk at de spør om det :p

  11. Jeg har hatt samme høytalersett et par år nå, og har ikke hatt noen problemer med det. Men i det siste har høytalerne begynt å lage en slags hakke/skurrelyd også når jeg ikke har på noe som skal lage lyd. Det er nesten som en slags jevn tikking, og til tider også skurring. Eneste forklaringen jeg selv kan komme med er at de må være sprengt, men så kan jeg heller ikke huske å ha spilt noe særlig høyt i perioden da dette problemet oppstod. Noen som vet hva som er galt og hvordan det evt kan fikses?

     

    Lydkortet er forøvrig innebygget i hovedkortet, som er et MSI P35 NEO-F.

  12. Hei

    Holder på å jobbe med en CoD4 fragmovie, og har i den forbindelse samlet en god del fraps-klipp som jeg skal bruke. Problemet er bare at disse ikke har noen lyd i Sony Video Vegas 8.0, selv om de har lyd i alle andre programmer jeg åpner/redigerer dem i. Jeg vil helst slippe å konvertere de (Jeg har allerede konvertert en god del av de til .wmv, men kvaliteten er dårligere, det tar lang tid, og WinAVI som jeg brukte kræsjer ofte og nekter rett og slett å konvertere enkelte av klippene mine). Er det noe med innstillingene i Video Vegas som jeg kan endre for å fikse dette?

×
×
  • Opprett ny...