Gå til innhold

Kjell Høgmo

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjell Høgmo

  1. Jeg tror ikke de vil lykkes med denne. Det er det enkle grunner til:

     

    a) Nokia som merkevare har tapt seg. De som kjøper iPhone X eller Samsung Galaxy Note 8, har som regel et sterkt forhold til en av produsentene. De kjøper noe som representerer seg selv.

     

    b) De som kjøper svindyre toppmodeller, er over snittet opptatt av spesifikasjoner. Det ser an til at Apple og Samsung kommer til å lede dette racet, også i år. Selv en sak som Snapdragon 835 i stedet for 845, vil gjøre den uaktuell for mange, selv om det i realiteten neppe merkes stor forskjell.

     

    c) Design. Det er noenlunde tynne rammer, men den ser vesentlig mindre premium ut sammenlignet med S9 og iPhone X. Hvis telefonen ser ut som den koster 5000 kr, er det vanskelig å selge den til nesten det dobbelte. 

     

    Jeg tror at den eneste måten Nokia kan gjøre comeback på i toppen, er dersom de priser seg vesentlig lavere enn konkurrentene, og i tillegg får toppscore i tester. :) Du må by på noe ekstra, når du allerede ligger bak. 

     

    Nokia er på full fart oppover på listen.. Og så lenge Samsung er treg med og levere oppdateringer til sine telefoner, samtidig som Nokia leverer Android One uten noen som helst skall over, vil nok telefonen bli et godt valg...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...