Gå til innhold

KryptoNord

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KryptoNord

  1. Hei:) Jeg har først et spørsmål til deg; har du laget tekst til nettsiden selv, eller fått det oversatt? Jeg har nemlig laget mange nettsider personlig og for bedrifter og har aldri kommet over ordet "fremside" for "hjem". Så det er litt viktig å vite før jeg kikker videre:) Men nettsiden har en flott feeling:)

    Det har jeg aldri tenkt på!

    Jeg bruker squarespace, men de oversetter ikke. Så må ha vært meg som har gjort det. Tror jeg alltid tenker fremside når jeg ser hjem, og derfor skrev jeg det.

     

    Takk for det, er min første publiserte nettiside. Tenker å plukke opp en bok eller to om nettside design, slik at jeg vet hva jeg kan forbedre/ få nye ideer.

  2.  

    Er jo mer gunstig å mine når valutaen har lav pris, siden det er mindre "konkurranse". Gitt at prisen kommer til å stige igjen selvfølgelig.

    Nei. Prisen på valutaen har ingen påvirkning på kraft/tid/energi du bruker på mining. da er det mer lønnsomt å kjøpe valuta når den er lav og selge den når den har gått opp i verdi. noe som den kanskje og veldig snaynlig ikke vil.

     

    Når prisen er lav, er det færre personer som miner valutaen, og da får man en større andel.

  3.  

     

    Flere meningsmålinger jeg har sett tyder på at folket er lite begeistret over Equinors beslutning om å skifte navn. Stortinget kommer etter alt å dømme til å stemme for forslaget, men siden Equinor er så viktig for Norge og forvaltningen av arvesølvet vårt, burde de ikke spurt folket først? 

    Folket er generelt ikke positiv til endring. Om bedrifter skulle forhørt seg med folket hadde det veldig sjeldent blitt noe endring. 

     

     

    Folket er positiv til endring, det er derfor det blir regjeringsskifte stadig. 

     

    "endring"

  4. Flere meningsmålinger jeg har sett tyder på at folket er lite begeistret over Equinors beslutning om å skifte navn. Stortinget kommer etter alt å dømme til å stemme for forslaget, men siden Equinor er så viktig for Norge og forvaltningen av arvesølvet vårt, burde de ikke spurt folket først? 

    Folket er generelt ikke positiv til endring. Om bedrifter skulle forhørt seg med folket hadde det veldig sjeldent blitt noe endring. 

  5.  

    Hei, trådposter her. Var tittelen virkelig så kjedelig at det ikke er noen visninger engang?  :ph34r: håper ekteskapet holder lenger..

     

     

     

    Anonymous poster hash: d1f5c...4d5

     

    En måte bedrift eiere gjør det på er å gi en antatt betaling i henhold til hvor mange år ekteskapet varer. Det viktigste er jo at det er rettferdig, og om hun betaler 5500 + mat, så burde jo det reflektere i ektepakten. Målet er vel at om det blir brudd, så skal det være minst mulig hat imellom dere.

     

    Problemet er jo at det er vanskelig å anta hva som er rettferdig på slutten av ett ekteskap. Og når det først har blitt ett brudd, er det ingen som tenker på rettferdighet der og da.

     

    Hørte nylig denne podcasten om ekteskap. Er gode råd fra en ekteskaps advokat. Om du kan engelsk, så hør igjennom denne!

     

  6.  

    Har noen spørsmål til alle på tråden:

    • Eier du kryptovaluta? Ja
    • Hva fordeler tenker du samfunnet vil få at kryptovaluta? Mindre nedetid på tjenester. Mer desentralisert og åpent. Raskere tjenester, feks betalinger. Lavere kostnader
    • Hva er ditt favorittprosjekt/mynt? Golem
    • Hva tenker du om kryptomarkedet i dag? (Kurs, tillit, gode/dårlige råd) Er positiv. Folk flest tenker bare på pris. Bruk heller tiden på å lære hvordan dette fungerer og skaff deg mest mulig av mynten du tror på nå mens den fortsatt er lavt priset.
    • Hvilken sektorer tror du kryptovaluta kommer til å endre? Finansielle tjenester, skylagring, cloud computing, IT, logistikk og mye mye mer. Så ekstremt mange tjenester hvor man kan kutte ut middleman.

     

    "Er positiv. Folk flest tenker bare på pris. Bruk heller tiden på å lære hvordan dette fungerer og skaff deg mest mulig av mynten du tror på nå mens den fortsatt er lavt priset." Enig i dette, men å holde på en mynt er risikabelt, uansett hvor bra du tror det kommer til å gå. Vil anbefale å finne ihvertfall 5 prosjekter en tror vil bli suksess. Ingen kan forutsi fremtiden, og noen prosjekter kan rett og slett være en feilsatsing, uansett hvor bra det høres ut.

  7. Blir i år 22 år gammel, og har gamet siden jeg var 4 (jepp).

     

    De første spillene som kommer i tankene når jeg var veldig ung er command and conquer spillene.

     

    Jeg spilte mye Tiberium Sun, og noe Red Alert. Det hender att jeg laster de ned og gamer med noen kompiser.

     

    Har også gamecube og n64 spill som Zelda ocarina of time, mariocart, supersmash bros.

     

    Senere fikk jeg min første gaming datamaskin, og spill som far cry 2 og crysis ble veldig gøy. Disse på sin tid var revolusjonerende, for eksempel det at crysis virker utrolig realistisk (til den dag i dag) og grafikken var synnsyk. Det at du kunne ødelegge tre, naturen reagerte på ekplosjoner osv var veldig fasinerende. 

     

    Jeg gamet også mye Total war og Civ (som er veldig lærerike!) som jeg fortsatt gjør innimellom.

     

    Er mye disse spillene hadde, som en mangler i nyere spill.

     

    Hvilken spill gir deg nostaligi?  :ph34r:

    • Liker 1
  8.  

     

    Har noen spørsmål til alle på tråden:

     

    1. Eier du kryptovaluta? Ja
    2. Hva fordeler tenker du samfunnet vil få at kryptovaluta? Blockchains er jo ganske praktiskt.
    3. Hva er ditt favorittprosjekt/mynt. Dont know. Dont care. Kursen som teller.
    4. Hva tenker du om kryptomarkedet i dag? (Kurs, tillit, gode/dårlige råd) Tror det er på bedrings vei.
    5. Hvilken sektorer tror du kryptovaluta kommer til å endre? Logistikk og betaling.

     

     

    Har du tenkt på elektronisk stemming av parti? Eller åpent demokrati, der alle stemmer over nett? 

  9. Kina vil garantert bli større. Ett annet land som har utrolig med vekst nå er india. I motsetning til kina satset India på høyere utdanning (Kina satset på "yrkesutdanning"). Det er derfor det er så mye billig IT arbeidskraft i India enn andre land. Jeg tror på grunn av at India utvikler mange intelligente mennesker, vil de utvikle ny spennende teknologi, samtidig som de tjener mye på å jobbe for andre land. Som vil føre til at de og blir en stormakt i løpet av de neste 10 årene.

  10. Noen blir deprimert pga hvordan livet deres er. Da handler det om å fikse livet, men antidepressiver kan jo hjelpe med det. Noen er rett og slett tristere enn andre, og for de kan antidepressive hjelpe mye. Har aldri prøvd, og håper jeg aldri trenger til å prøve. Men er jo ikke noe skade i å prøve det. Men husk å fokouser på det som gjør at du blir deprimert, og prøv å fikse det.

×
×
  • Opprett ny...